پیشرفت 50 درصد طرح انتقال آب به 15 استان
مدیر غرفه آب و نیروی نمایشگاه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء از اجرای بیش از 6 هزار کیلومتر خطوط انتقال آب در 15 استان کشور با قطرهای مختلف خبر داد.

کریم لونی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما گفت: در بخش سدسازی نیز 61 سد به حجم مخزن حدود 24 میلیارد متر مکعب ساخته شده و 42 سد درحال بهره برداری و 19 سد دیگر درحال اجراست.
وی از پایان یافتن تونل های طویل انتقال آب به صورت مکانیزه و غیر مکانیزه به طول 221 کیلومتر خبر داد و افزود: 192 کیلومتر آن نیز در دست اجراست.
ابوالفضلی کارشناس حوزه نفت و گاز نیز در مصاحبه با خبرنگار ما از طراحی، ساخت و راه اندازی پالایشگاه میعانات گازی با ظرفیت تولید روزانه 36 میلیون لیتر بنزین یورو 4 و یورو 5 خبر داد.
نخستین نمایشگاه دستاوردهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء در مساحت 600 متر مربع در 12 عرصه با 38 موضوع تخصصی و 4 موضوع دانشی، 27 سال تلاش مهندسی و جهادی مهندسان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) را به نمایش گذاشته است.
سفرا و وابستگان نظامی آذربایجان، ایتالیا، لهستان، اوکراین، قزاقستان، پاکستان، هندوستان، اندونزی و سوریه با حضور در این نمایشگاه از غرفه های نفت، گاز و پتروشیمی - بنادر و سازه های ساحلی - آب و نیرو و معادن و صنایع معدنی دیدن کردند و از نزدیک با توانمندی ها، ظرفیت ها و دستاوردهای بزرگ مهندسان جوان کشورمان در قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء آشنا شدند.