آمریکا به اتباع خود درباره سفر به بنگلادش هشدار داد
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری
صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس از واشنگتن، آمریکا روز پنجشنبه با هشدار دادن به اتباع خود در مورد سفر به بنگلادش، افزایش محدودیت برای اعضای خانواده مقامات آمریکایی را در این کشور جنوب آسیا خواستار شد.
وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد گروه های تروریستی در بنگلادش همچنان یک تهدید هستند.
در این بیانیه آمده است فقط اعضای بزرگسال خانواده مقامات آمریکایی می توانند در داکا پایتخت بنگلادش بمانند.
وزارت امور خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد سفارت آمریکا در بنگلادش باز است اما این وزارتخانه از شهروندان آمریکایی می خواهد تدابیر امنیتی لازم را مد نظر قرار دهند.
بنگلادش از سال 2015 با موجی از خشونت های افراط گرایانه روبرو بوده است. در حمله ژوئیه سال گذشته به رستورانی در داکا 20 نفر از جمله یک آمریکایی کشته شدند.