مدیرعامل شرکت توسعه اماکن ورزشی:
تراکتوریها درخواست واگذاری یادگار امام را دارند
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: باشگاه تراکتورسازی پیشنهاد واگذاری ورزشگاه یادگار امام را به این باشگاه داده است، که احتمال موافقت با آن وجود دارد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ مصطفی مدبر مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی در نشست رسانه ای در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: کار نصب صندلی های ورزشگاه آزادی انجام شد و مورد استفاده قرار گرفت و حادثه ای هم در این مورد نداشتیم. ورزشگاه نقش جهان هم خوشبختانه بعد از سالها با همه سختی ها مورد بهره برداری قرار گرفت. صندلی های این ورزشگاه نصب شد، نورافکن و سرویس های بهداشتی هم مورد بهره برداریقرار گرفت و تنها نصب چادرها برای مقاوم سازی سازه ها مانده است که تا سال آینده انجام می شود.
وی افزود: بعد از افتتاح ورزشگاه نقش جهان مسئولان مواردی را اعلام کردند که ما یا بهره بردار آن را اصلاح خواهیم کرد. این ورزشگاه آمادگی برگزاری مسابقات ملی را هم دارد. درخواستی از تراکتورسازی برای واگذاری ورزشگاه یادگار امام داشته ایم که در صورت موافقت وزارت ورزش و جوانان با این درخواست موافقت می شود.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: چمن یادگار امام مورد بهره برداری قرار گرفته و هیتینگ و صندلی های آسیب دیده هم ترمیم شده است. زمین دیگری زیرکشت قرار گرفته است که در صورت لزوم جایگزین چمن ورزشگاه یادگار در آینده شود. زمین های آکادمی فوتبال هم تحویل فدراسیون فوتبال است و اگر فدراسیون کمکی در این زمینه بخواهد دریغ نمی کنیم و هر جا نیاز باشد زمین را در اختیار تیم ملی قرار می دهیم.
وی ادامه داد: زمین شماره 2 در اختیار باشگاه های سرخابی پایتخت است اما اگر تیم ملی به آن نیاز داشته باشد حتما در اختیار این تیم قرار می دهیم.
مدبر با اشاره به برنامه های شرکت توسعه تا پایان امسال گفت: ورزشگاه 15 هزار نفری بجنورد و بیرجند همراه با سالن بانوان بهمن میر بابلسر در دهه فجر افتتاح می شود. ورزشگاه 5 هزار نفری قوچان، 15 هزار نفری بوشهر، سالن دوومیدانی بروجن، ورزشگاه 500 نفری فارس، سالن مرودشت، استخر هاشمی نژاد خراسان رضوی در مشهد، سالن آذربایجان غربی و سالن فارس تا پایان امسال افتتاح می شوند.
وی افزود: همچنین فاز اول استادیوم 15 هزار نفری پاکداشت، ورزشگاه بعثت، فاز اول ورزشگاه گرمسار و زمین چمن فوتبال دیهیم در تهران مورد بهره برداری می رسد.
مدبر ادامه داد: برای شرکت توسعه 470 میلیارد تومان امسال بودجه تعیین شده بود که 53 درصد معادل 256 میلیارد تومان آن به صورت اوراق تخصیص داده شد تا بدهی پیمانکاران را تقریبا صفر کنیم.
وی با اشاره به بزرگترین پروژه کشور بعد از نقش جهان گفت: ورزشگاه 50 هزار نفری میان رود شیراز چهارمین ورزشگاهی است که به هیتینگ خوب تجهیز می شود و اوایل سال آینده می توانیم از این ورزشگاه استفاده کنیم.
مدیرعامل شرکت توسعه در خصوص ورزشگاه آزادی افزود: با توجه به قدمت این مجموعه در سالهای قبل هزینه زیادی برای بازسازی شده اما برای مقاوم سازی هزینه جدی تری لازم است. نشست عمودی در این سازه داریم که کنترل شده است. ناظران ما بررسی کرده اند و خطر ریزش وجود ندارد اما نیاز به مقاوم سازی در سطح و سازه ها داریم. برای مقاوم سازی و تخصیص اعتبار لازم هم در جلسات متعددی که با وزارت راه و شهرسازی داشتیم، برآورد را به دولت اعلام کردیم که در ابلاغ دولت 80 میلیارد تومان به ما اجازه داده شد که برای مقاوم سازی ورزشگاه آزادی هزینه کنیم.
وی گفت: سال 93 موتورخانه هیتینگ آزادی بسیار خطرساز بود که برای جابهجایی آن هزینه کردیم. از دولت برای بازسازی اساسی ورزشگاه آزادی درخواست بودجه کرده ایم که کار مقاوم سازی با سرعت انجام شود. برای بحران هم کارهایی صورت گرفته است.
مدبر افزود: برای اتمام همه پروژه ها در سه سال، اگر همه بودجه ما را بدهند 3700 میلیارد تومان بودجه لازم داریم و 1300 میلیارد تومان درخواست بودجه سال آینده را داده ایم. با احکامی که برای ورزش کشور دیده شده است اتفاقات خوبی در ورزش رخ می دهد.
وی گفت: ورزشگاه شیرودی هم مشکل مقاوم سازی دارد. هر چند که برخی نقاط آن بازسازی شده است اما در برخی نقاط دیگر احتمال ریزش و خطر دوجود دارد که از آن استفاده نمی کنیم. نیاز به کمک شهرداری و وزارت راه و دیگر ارگانها برای بازسازی داریم. ضمن آنکه استفاده از بخش خصوصی می تواند روند بازسازی را سریع تر کند.
وی ادامه داد: دفتر نظارت بر پروژه های ورزشی مدتی تعطیل بود که مجددا احیا می شود. این دفتر مربوط به پروژه های استانی و شرکت توسعه است.
مدبر درباره مشکل پیست دیزین گفت: سرپایه یکی از دکل ها شکسته شده است. این پیست قدیمی بوده هر چند که بازسازی شده است. طبق برآورد، نیاز به رقم بالایی برای به روز کردن این مجموعه داریم. دکلهای جدیدی ساخته شد است اما در روز حادثه قرقره یکی از دکل ها جدا شده بود و برق آن هم به لحاظ ایمنی قطع شده بود و باعث شد که کابین ها معلق بماند.
وی ادامه داد: تمامی پیست های کشور به جز توچال که بازسازی شده است، قدمت مشابهی دارند و ایمنی آن برای ما در اولویت است. بالابرها هم باید مورد بررسی قرار بگیرد. پیست شمشک امسال در اختیار مالکین قرار گرفته است که با بهره گیری از امکانات محلی فعالیت می کند، اما سال قبل استاندارسازی در این خصوص انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی گفت: برای نگهداری ورزشگاه هایی که ساخته می شود بودجه ای به ما نمی دهند و در این مورد مشکلاتی وجود دارد. غیر از پروژه سالن کشتی جویبار هیچ پروژه ای را ایجاد نکرده ایم و در این مدت وارث طرح های نیمه کاره بوده ایم.
وی درباره پیست دوچرخه سواری ساری افزود: 9 میلیارد تومان بودجه برای پیست های دوچرخه سواری در نظر گرفته ایم که اولویت با پیست ساری است اما هنوز این بودجه را دریافت نکرده ایم.
مدبر با اشاره به برنامه های دهه فجر گفت: به مناسبت 22 بهمن، 22 درصد تخفیف برای علاقمندان قرار داده ایم تا از امکانات مجموعه انقلاب استفاده کنند.
وی درباره مالکیت مجموعه ورزشی آزادی افزود: حدود 800 پلاک در آزادی در سازمان ثبت وجود دارد. تنها 47 سند آن موجود است که از این تعداد چهار شکایت وجود دارد و باید رضایت مالکین آن را بگیریم و به آزادی بازگردانیم. پیگیر اسناد تملک ها هستیم چون اسناد در یک آتش سوزی از بین رفته است. برای یکز ای معارضان چهار میلیارد تومان باید بدهیم که درخواست کاهش آن را داده ایم و برای سه شکایت دیگر هنوز برآورد مالی نشده است.
مدبر درباره مناسب سازی امکانات گفت: در تمامی استانها امکاناتی برای معلولان داریم. همه مراکز استانها یک ورزشگاه ویژه در این خصوص دارند. برابر قوانین تصویب شده که باید در پروژه های عمرانی دیده شود باید مناسب سازی برای ورزش معلولان رعایت شود و در پروژه های فعلی هم در صورت امکان اصلاحات در دستور کار می گیرد.
وی افزود: می توانیم واحد استانداردسازی داشته باشیم. در مورد استاندارسازی توپ امیدواریم فدراسیون فوتبال از این امکان استفاده کند اما این کار تا به حال انجام نشده است.