تاکید امام جمعه قم بر انقلابی ماندن مردم
خطیب جمعه قم بر ضرورت انقلابی ماندن حوزویان و مردم و حرکت بر مبنای تفکر امام خمینی (ره) برای حفظ دستاوردهای انقلاب تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، آیت الله حسینی بوشهری در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه قم، با گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و استقبال بی نظیرو باشکوه مردم در دوازده بهمن از امام خمینی (ره) گفت: امام خمینی (ره) سیاست را با اخلاق، معنویت و عرفان با هم در آمیخته بود و با این تفکر انقلاب اسلامی به پیروزی رسید که موجب حیرت غرب و شرق شد.
وی افزود : ملت ایران از همه توطئه ها و تهدیدها سربلند بیرون آمد و تحریم های اقتصادی هم نتوانست ملت ما را به زانو در آورد .
امام جمعه قم گفت : پیشرفت کشور با وجود تحریم ها، افزایش اعتبار بین المللی و منطقه ای ، ثبات و امنیت کشور و اذعان دشمنان به نقش تاثیرگذار ایران در مسائل منطقه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
آیت الله حسینی بوشهری افزود : تفکر انقلابی باید در بین مردم و حوزویان نهادینه شود تا تضمینی برای ادامه راه و تحقق اهداف انقلاب باشد.
وی در ادامه به ابتکار ایران، روسیه، ترکیه و سوریه برای برگزاری نشست صلح سوریه، در شهر آستانه قزاقستان اشاره کرد و گفت: در این نشست دستاوردهای خوبی در حوزه حفظ تمامیت ارضی سوریه، تداوم آتش بس و حل بحران سوریه، براساس گفتگوهای سیاسی به دست آمد.
خطیب جمعه قم همچنین با اشاره به برخی اقدامات رئیس جمهور جدید آمریکا که در سایه تبلیغات انتخاباتی آغاز شده است افزود: باید منتظر بود تا حجمی از فعالیت ها و جولان های مطرح شده آقای ترامپ انجام شود تا مشخص شود با چه رئیس جمهوری مواجه هستیم.
آیت الله حسینی بوشهری همچنین به حادثه تلخ آتش سوزی در ساختمان پلاسکو اشاره کرد و با قدردانی از ایثار و از خودگذشتگی آتش نشانان شجاع و قهرمان برای حفظ جان و مال مردم گفت: این حادثه ابعاد متعددی دارد که از جمله آن تجلی ایثار ، گذشت و همدلی و وحدت ملی و جلوه های عالی انسانی در جامعه بود.
وی با تأکید بر اینکه مسئولان باید با دقت و مراقبت در تمام سطوح مانع از تکرار این حوادث تلخ شوند افزود: نباید از این حادثه حاشیه سازی کرد و یا عده ای را بالا ببریم و برخی را بکوبیم.
آیت الله حسینی بوشهری گفت : باید از تسویه حساب های شخصی و انتقام گیری در مواجهه با حادثه پلاسکو پرهیز کرد و با پیشگری و ایمن سازی ساختمان ها مراقبت کرد تا حوادث مشابهی به وجود نیاید.
وی تصریح کرد: وحدت و همدلی که مردم در این حادثه به نمایش گذاشتند به دنیا نشان داد؛ اگر حادثه ای جامعه ما را تهدید کند همه مردم وارد صحنه می شوند و با یکدیگر همدردی می کنند