هلاکت شمار زیادی تروریست داعش در سوریه
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما ، یگان های ارتش سوریه بیش از 15 تروریست عضو گروه تکفیری صهیونیستی داعش را در مناطق قلمون غربی و شرقی ریف دمشق به هلاکت رساندند.
به گزارش خبرگزاری سوریه سانا از سویدا ، یک منبع نظامی اعلام کرد یگانی از نیروهای ارتش در یک عملیات کمین بر ضد گروهی تروریستی وابسته به داعش در جرود قلمون غربی پنج عضو این گروه را کشته و مقادیری سلاح و تجهیزات نظامی انان را توقیف کردند.
این منبع تصریح کرد یگانی از این نیروها یک موضع تروریست های تکفیری را در منطقه کسارات المنقوره و یک خودروی مجهز به سلاح سنگین انان را منهدم کردند. این نیروها همچنین سه بمب را که تروریست ها به منظور جلوگیری از پیشروی نیروهای ارتش در مسیر ناصریه به تدمر کار گذاشته بودند کشف و خنثی و 20 تروریست را در جبل القطیعه و اطراف روستای الرشیده در شرق سویدا به هلاکت رساندند و یک خودروی تروریست ها را در منطقه مرامل الحمرا در کوه های قلمون شرقی منهدم کردند.
گفتنی است نیروهای ارتش مستقر در منطقه سویدا با همکاری گروه های دفاع مردمی تلاش تروریست های داعش را برای نفوذ در مجتمع های مسکونی اطراف صحرای سویدا خنثی و ضمن انهدام مقرها و تجمعاتشان ، از انتقال سلاح و نفت مسروقه از چاه های سوریه از این منطقه جلوگیری می کنند.