• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۴۹۵۲۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰
اقتصادی » بازاروتجارت

توسعه شهرک های صنعتی در کنار حفظ محیط زیست

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران بر ضرورت توسعه این مناطق در کنار حفظ محیط زیست و ایجاد اشتغال تاکید کرد.

توسعه شهرک های صنعتی در کنار حفظ محیط زیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ علی یزدانی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان ضمن تاکید بر اهمیت و نقش شهرک های صنعتی و حفظ مباحث زیست محیطی در گیلان گفت : توسعه شهرک های صنعتی در کنار حفظ محیط زیست، راهکاری برای حفظ و ایجاد اشتغال در استان است.

معاون وزیر صنعت, معدن و تجارت با تقدیر از زحمات طهمورث لاهوتی اشکوری و آرزوی موفقیت برای احمد علی شهیدی ، با اشاره به بر حساسیت و ارزش مباحث زیست محیطی در استان تصریح کرد: گیلان باید ازحداقل های لازم برای استقرار صنایع باشد تا بتواند در کنار نیل به موفقیت های صنعتی مباحث زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی استان را نیز مدیریت کند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران تجمیع صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی را راهکاری ارزشمند در حفظ محیط زیست توصیف کرد و افزود: در غیر این صورت پراکندگی صنایع می تواند مشکلات بسیاری را برای استان ایجاد کند.

وی ابراز امیدواری کرد : با تأمین و توسعه زیرساخت های مورد نیاز در شهرک های صنعتی می توانیم به اهداف بلند خود در توسعه صنعت در کشور نائل شویم.

در ادامه مدیر عامل سابق شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان ضمن تشکر از حضور مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در گیلان اظهار داشت : بحث ایجاد و تکمیل زیرساختهای شهرکهای صنعتی برای رونق بخشی به احداث واحدهای تولیدی و صنعتی در دستور کار این شرکت قرار داشت.

طهمورث لاهوتی اشکوری در ادامه افزود : تمامی تلاش‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته در حوزه رشد شهرک‌های صنعتی و آماده‌سازی زیرساخت‌ها برای سرمایه‌گذاری بوده است و خوشبختانه توانستیم تا حدودی شهرک‌های صنعتی استان گیلان را برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آماده کنیم تا با رونق احداث واحدهای صنعتی بتوانیم برای استان ارزش افزوده و اشتغال ایجاد کنیم.

احمد علی شهیدی مدیرعامل جدید شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان نیز در این مراسم اظهار داشت: با کمک تمامی دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی می‌توان زمینه موجبات احیای واحدها و نواحی صنعتی را در استان گیلان مهیا کرد.

وی افزود: برای احیا، تجهیز، توسعه و راه‌اندازی واحدهای صنعتی غیرفعال و راکد باید دانشگاه‌ها، شرکت‌ های دانش بنیان، بانک‌ها و دیگر ارگان‌ها همکاری‌های مستمری با شرکت شهرک‌های صنعتی داشته باشند تا بتوان مشکلات این واحدها را برطرف کرد.

شهیدی ضمن تشکر از اعتماد وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون وزیر صنعت و استاندار گیلان ، گفت: با همکاری همه‌جانبه می‌توان سبب راه‌اندازی و توسعه واحدها و نواحی صنعتی در استان گیلان شد.

در این مراسم طهمورث لاهوتی اشکوری مدیرعامل سابق شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان تکریم و احمد علی شهیدی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان منصوب شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)