• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۱۹۸۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
همتی :

شرکت های بیمه توانگری مالی را افزایش دهند

رئیس کل بیمه مرکزی: توصیه های مدیریتی را برای افزایش سرمایه شرکت های بیمه ارائه کرده ایم.

شرکت های بیمه توانگری مالی را افزایش دهندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عبدالناصر همتی  با اشاره به کاهش توانگری مالی برخی از شرکت های بیمه در گزارش معاونت نظارتی بیمه مرکزی گفت: برای افزایش توانگری مالی شرکت های بیمه یا باید افزایش سرمایه دهند یا حق بیمه های خود را کاهش کنند.

رئیس شورایعالی بیمه گفت : دستورالعمل های مختلفی برای افزایش سرمایه و کاستن از حق بیمه شرکت ها وجود دارد.

همتی درباره کسری ذخایر فنی برخی دیگر از شرکت های بیمه هم اظهار داشت : تعدادی از شرکت ها کسری ذخایر دارند اما با توجه به برنامه ریزی که حوزه نظارتی بیمه مرکزی انجام داد، بخشی از این کسری ذخایر سال گذشته دریافت شد و بخش دیگری نیز در سال جاری انجام می شود.

رئیس کل بیمه مرکزی تاکید کرد: نهاد ناظر مشکل جدی و حادی در زمینه کسری ذخایر فنی شرکت های بیمه ندارد.

وی درباره رعایت اصول حاکمیت شرکتی از سوی سهامداران عمده شرکت های بیمه و تغییر چندین مدیرعامل به دلیل اختلاف با اعضای هیئت مدیره در ماه های اخیر گفت:اعضای هیات مدیره حق دخالت در امور را دارند و حاکمیت شرکتی می گوید باید این اطمینان وجود داشته باشد که اعضای هیئت مدیره از منافع بیمه گذاران دفاع می کنند و بیمه مرکزی در صورتی که نیاز باشد ، حتما دخالت خواهد کرد.

رئیس کل بیمه مرکزی پیش از این هم گفته است : به منظور شفاف سازی و رفاه حال مردم اطلاعات توانگری مالی شرکت های بیمه در سایت بیمه مرکزی منتشر می شود. 

همتی درباره نظارت بر توانگری مالی شرکت های بیمه با بیان اینکه یکی از اقدامات جدیِ نظارتی بیمه مرکزی در دو سال گذشته، توانگری شرکت های بیمه بوده است، گفت : هدف از این اقدام جلب اعتماد مردم به صنعت بیمه و حمایت از حقوق بیمه گذاران است.

وی افزود: با توجه به اینکه صنعت بیمه، محصول قابل لمسی برای فروش ندارد و در قبال حق بیمه به مردم خدمات ارائه می دهد، باید این اطمینان و اعتماد در مردم نسبت به شرکت های بیمه بوجود آید و بیمه مرکزی به عنوان نهاد ناظر بر این امر نظارت ویژه دارد تا شرکت های بیمه توانایی انجام تعهدات خود در قبال بیمه گذاران را داشته باشند.

همتی از انتشار توانگری مالی شرکت های بیمه در سایت بیمه مرکزی به عنوان یک کار ماندگار در حوزه نظارتی بر صنعت بیمه یاد کرد و گفت : به منظور شفاف سازی، رفاه مردم و انتخاب شرکت بیمه مناسب اطلاعات توانگری مالی شرکت های بیمه در سایت بیمه مرکزی قابل دسترسی است.

وی خاطرنشان کرد : سامانه‌های نظارت بر ذخایر، سرمایه‌گذاری و نظارت بر عملیات اتکایی شرکت های بیمه طوری طراحی و عملیاتی شده است که با درج و ارسال اطلاعات از طرف شرکت های بیمه، گزارش مغایرت ها و تخلفات آئین نامه‌ های مربوط در سامانه سنهاب استخراج و به شرکت های بیمه اعلام می‌شود.

رئیس کل بیمه مرکزی افزود : اجرای آیین نامه توانگری مالی و اطلاع رسانی سطوح توانگری شرکت های بیمه به عنوان یک معیار رتبه بندی در افکار عمومی تا جایی پیش رفته که امروز در مناقصه‌های خرید خدمات بیمه سطح توانگری مالی به عنوان یک معیار برای انتخاب برنده مناقصه مورد استفاده قرار می‌گیرد و بیمه‌گذاران بزرگ پس از اطمینان از سطح توانگری مطلوب شرکت های بیمه آنها را در مناقصات خود شرکت می‌دهند. این مهم باعث می شود شرکت های بیمه به تدریج متناسب با ظرفیت مالی و فنی خود اقدام به پذیرش ریسک کنند.

همتی از سامانه محاسبه آنلاین توانگری به عنوان یکی از سامانه‌های بسیار مهم در نظارت مالی یاد کرد و گفت : این سامانه این امکان را فراهم می‌کند که همزمان با صدور مستمر بیمه نامه توسط شرکت های بیمه، توانگری هر شرکت در هرمقطع قابل محاسبه باشد و مردم و بیمه گذاران به طور مستمر میزان توانگری هر شرکت را رصد می کند.

وی افزود: امروز هیچ شرکت بیمه‌ای نمی تواند بدون رعایت ظرفیت مجاز نگهداری خود، ریسک را قبول کند زیرا استخراج سریع شاخص توانگری این امکان را برای بیمه مرکزی فراهم کرده است که به سرعت تخلف احراز شده و با آن برخورد می شود.

همتی در ادامه با اشاره به برنامه توسعه ای درباره شفاف سازی در صنعت بیمه گفت : تمام اقلام اطلاعات صورت های مالی شرکت های بیمه و یادداشت‌های تفصیلی آن برای پنج سال در سامانه سنهاب درج و شاخص های مالی آن در سایت بیمه مرکزی قابل مشاهده است و این سامانه‌ها به تدریج به سمت یکپارچه ترشدن در حال تکمیل است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)