• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۳۵۷۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

برداشت از عابر بانکها تا 500 هزار تومان

مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات: در روزهای پایانی سال سقف برداشت از خودپردازها را برای بانکهای متقاضی تا 500 هزار تومان در روز افزایش می دهیم.

برداشت  از عابر بانکها تا 500 هزار تومان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، ناصر حکیمی در جمع خبرنگاران افزود : این اقدام از 20 اسفند ماه تا 15 فروردین ماه انجام می شود تا مردم از سیستم بانکی رضایت داشته باشند . 
وی ادامه داد : در ایام نزدیک به پایان سال حجم تراکنش های بانکی بال می رود و به طور متوسط روزانه 162 میلیون تراکنش از طریق شاپرک و شبکه شتاب انجام می شود. 

حکیمی افزود : در روزهای پایانی سال این ارقام تا 20 درصد افزایش پیدا می کند و رقم 200 میلیون تراکنش در روز دور از ذهن نیست. 

مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی با اشاره به اینکه وضعیت شبکه در حال حاضر پایدار است ، گفت : امیدواریم این روند ادامه داشته باشد و تراکنش های موفق که رقم آنها به 99.5 تا 99.8 درصد رسیده است ، پایدار باشد. 

حکیمی گفت : مشکلی در خصوص شارژ کردن خودپردازها و کارکردن پایانه های فروش وجود ندارد و زیرساختهای لازم در این زمینه فراهم شده است . 

وی گفت : حجم بزرگ تراکنشهای بانکی نشان دهنده استفاده کم مردم از اسکناس است. 

حکیمی درباره پرداخت های موبایلی گفت : پرداختهای موبایلی به دو روش پرداخت تلفن به تلفن و فراهم کردن زیرساخت پرداخت همراه به صورت شبیه سازی کارتهای بانکی بر روی تلفن همراه صورت گرفته است. 

حکیمی افزود : انتظار داریم با توجه به زیرساختهای فراهم شده این پرداختهای موبایلی رشد قابل توجهی داشته باشد. 

وی افزود : با توجه به برقراری کشیک در ایام تعطیل و ایام پایان سال مشکل خاصی برای مردم در خرید نقدی و غیرنقدی وجود نخواهد داشت. 

حکیمی در خصوص ویزا و مستر کارت گفت : ویزا و مستر کارت شامل تحریم های یکطرفه آمریکا است و خدمات رسمی در کشور ما برای آنها وجود ندارد.

وی درباره بهبود فرایند بانکها در خودپردازها گفت :دست بانکها را برای اسکناس گذاری در خودپردازها باز می گذاریم تا این خودپردازها در کمترین زمان که خالی باشد ، پر شود. 

حکیمی درباره رسیدگی به شکایات مردم از خودپردازها در ایام تعطیل گفت : سامانه شکایتی در بانک مرکزی راه اندازی شده است و در صورتی که شماره روی خودپرداز پاسخگو نباشد ، مردم می توانند در این سامانه شکایت بانک مرکزی ؛ شکایت خود را مطرح کنند. 

مدیر کل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی درباره پرداخت هزینه از سوی بانکها در خصوص تراکنش های ناموفق گفت : تراکنش موفق بانکها در دامنه 99.5 تا 99.8 درصد است و اگر بانکی در این دامنه فعالیت کند جریمه تراکنش ناموفق پرداخت نمی کند . 

وی ادامه داد : بانکهایی که در پایین تر از این دامنه فعالیت می کنند باید هزینه تراکنش ناموفق را پرداخت کنند. 

حکیمی افزود : پرداخت هزینه از طرف بانکها برای تراکنش های ناموفق باعث شده است که رقم بالای 99.5 درصد تراکنش موفق در سیستم بانکی ایجاد شود. 


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
رئیس انجمن قهوه ایران خواستار توجه بیشتر به این صنعت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)