• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۱۰۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۱
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
علی لاریجانی در مراسم رونمایی از کتاب «محمد؛ مسیح کردستان»:

شهید بروجردی اسوه‌ای برای فرماندهان محسوب می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهید بروجردی با پایه گذاری گروه پیش‌مرگان مسلمان کُرد شرایطی را فراهم کرد که دفاع سرزمینی را با حضور افراد موثر آن سرزمین سامان داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری خانه ملت؛ علی لاریجانی عصر امروز در مراسم رونمایی از کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» گفت: شهید بروجردی، شهیدی وارسته، مجاهد و خودساخته بود و ما مدیون این شهید هستیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهید بروجردی ستاره ای بود که در ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی درخشید و زندگی سختی را گذراند، ایشان از چهره های شاخص سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بود، ظاهرا شهید بروجردی در گروه صف بود که گروهی فعال در زمان پیروزی انقلاب محسوب می شد.

لاریجانی گفت: سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی یک سازمان مکتبی بود و براساس تفکر دینی صحیح، گام به جلو می گذاشت.

رئیس نهاد قانونگذاری کشور افزود: دوستان ما در سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی دنبال نوشتن کتابی در مورد تئوری شناخت بودند که براساس فکر شهید مطهری بود.

وی با بیان اینکه سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی گروهی مسلح و مکتبی بود، افزود: شهید بروجردی از رشد فکری سیاسی و انقلابی برخوردار بود و حوادث تقریبا ماجراجویانه ایران را در ابتدای انقلاب سامان داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهید بروجردی یکی از پایه گذاران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و به کردستان رفت و مسائل مهمی را که در این منطقه بود و حالت غبارآلود نیز داشت سامان داد.

لاریجانی افزود: افرادی باید به کردستان می رفتند که از عمق فکری برخوردار بودند تا سراب هایی که در آنجا بود آنان را فریب نمی داد.

وی افزود: یکی از افراد شاخصی که به کردستان رفت شهید بروجردی بود و در آنجا کار درستی را پایه گذاری کرد و آن تشکیل گروه پیش‌مرگان مسلمان کُرد بود و امروز که با گذشت زمان به آن دوران نگاه می کنیم شهید بروجردی با تیزهوشی و عمق فکری این کار را انجام داد یعنی دفاع سرزمینی را با حضور افراد موثر آن سرزمین سامان داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهید بروجردی یک اسوه برای فرماندهان سپاه پاسداران محسوب می شود، افزود: خیلی از فرماندهان در کنار شهید بروجردی رشد کردند، این شهید فردی مخلص و آب دیده، انقلابی، پرکار، بی ادعا و دارای فکر عمیقی بود.

رئیس نهاد قانونگذاری با قدردانی از زحمات محمودزاده نویسنده کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» گفت: شهید بروجردی کتاب تفسیر المیزان را مطالعه می کرد که بیانگر این است که این شهید، گمشده ای در معرفت دینی داشت.

لاریجانی گفت: مقام معظم رهبری که در جمع پاسداران و بسیجیان بیاناتی داشت، روی موضوع عمق داشتن در فرهنگ دینی تاکید داشتند بنابراین باید با نگاه عمیق در راستای انقلاب گام برداشت به دلیل اینکه توجه به عمق معرفتی بسیار مهم است.

وی ادامه داد: کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» از نام خوبی برخوردار است به دلیل اینکه شهید بروجردی غبارها را در اوایل انقلاب کنار زد، باید توجه داشت خیلی ها در اوایل انقلاب به عنوان دفاع از کردستان حرف می زدند.

لاریجانی با بیان اینکه مسیح کردستان نام با مصمایی است، افزود: امیدوارم کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» بتواند تاثیرات غنی خود را به روی کسانی که در راه رسم جوانمردی نظامی گام برمی دارند، بگذارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» دستمایه خوبی برای ساخت فیلم و سریال در صدا و سیما است به دلیل اینکه کسانی که می خواهند عمق انقلاب اسلامی را درک کنند باید افراد موثری مانند شهید بروجردی را بشناسند.

در این مراسم همسر و فرزند شهید بروجردی، سرلشگر ایزدی فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) و سردار نقدی معاون فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جولان گله سگ در میدان های اصلی شهر یاسوج
پیش‌بینی بارش پراکنده و کاهش دما در استان قزوین
کتابخانه مرکزی ارومیه برگزیده کشوری شد
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ پایان کار دو دختر تیرانداز ایران در تفنگ بادی ۱۰ متر
نگاهی به برنامه‌های شبکه نمایش
فردا دوشنبه ، برگزاری نماز طلب باران در مصلاهای استان زنجان
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه
راه اندازی رشته آموزشی صنعت نساجی در دانشکده ملی ملی مهارت صومعه سرا، بزودی
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد
پیش‌بینی تولید بیش از ۱۲۱ هزار تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی
نذر طلب باران در چهارمحال و بختیاری
اعزام دانش آموزان خراسان جنوبی به اردوی راهیان نور
آسفالت ریزی معابر شهر کبودراهنگ
بازآموزی نانوایان با هدف ارتقای کیفیت نان در اردبیل
حوادث کار امسال جان ۲۹ نفر را در کرمانشاه گرفت
اعلام آرای کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال
پیشگیری از بروز زخم پای دیابتی، همزمان با شیوع دیابت
هشدار بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌شرقی
عرضه بیش از ۲۱۶ هزار تن گوشت طیور در کشتارگاه‌های رسمی کشور
نشست حقوق بین الملل با حضور ۳۵۰ کارشناس داخلی و خارجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)