درخواست انگلیس از اتحادیه برای بازگرداندن دارایی هایش
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، رسانه های انگلیس گزارش دادند نخست وزیر این کشور از اتحادیه اروپا خواهد خواست 9 میلیارد پوند از منابع مالی این کشور را که نزدیک بانک سرمایه گذاری اروپا قرار دارد به لندن بازگرداند.
به گزارش اسپوتنیک از مسکو، بر اساس گزارش ساندی تایمز، ترزا می این درخواست را به محض فعال کردن بند 50 قانون اساسی اتحادیه اروپا و شروع روند خروج انگلیس از این اتحادیه، مطرح خواهد کرد.
پیشتر رسانه ها گزارش دادند می احتمالا روند خروج انگلیس را از اتحادیه اروپا روز سه شنبه رسما آغاز کند زیرا نمایندگان مجلس اعیان انگلیس احتمالا تا نیمه شب دوشنبه طرح برگزیت را به تصویب خواهد رساند.
اوایل ماه مارس رسانه ها گزارش دادند که وکلا و نیز اعضای حزب محافظه کار در پارلمان انگلیس به این نتیجه رسیده اند که درخواست بروکسل برای دریافت 60 میلیارد از انگلیس بابت خروج از این اتحادیه، فاقد پایه حقوقی است.
انگلیس با برگزاری یک همه پرسی در ژوئن گذشته به خروج از اتحادیه اروپا رای داد.