• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۵۱۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲
بین الملل » تحلیلی

چند شهید و زخمی در حملات هوایی سعودیها به برخی مناطق یمن با بمبهای خوشه ای

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،در حملات هوایی سعودی ها به مناطق  نهم و مارب با بمبهای خوشه ای ، شماری از غیرنظامیان یمنی شهید و زخمی شدند .
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، یک غیرنظامی یمنی بر اثر بمباران جنگنده های ائتلاف سعودی که یک پل را در استان المحویت هدف قرار داد، به شهادت رسید.
جنگنده های متجاوز سعودی همچنین منطقه الحیما در صنعا پایتخت را بمباران کردند که خسارتهایی به این منطقه وارد شد.
از سوی دیگر تعدادی از مزدوران سعودی در درگیری با نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن در استان جوف  به هلاکت رسیده و زخمی شدند.
همچنین یگان موشکی یمن نیز محل تجمع نظامیان سعودی و تجهیزات و خودروهای نظامی آنها را در  منطقه سلاطح در استان نجران هدف قرار داد.
چند نظامی سعودی نیز در منطقه الطلعه زخمی شدند. شمار دیگری از نظامیان و مزدوران سعودی نیز که تلاش می کردند به سمت عسیر و صحرای میدی در استان جیزان پیشروی کنند کشته و زخمی شدند.
نیروهای یمنی همچنین با هدف قرار دادن محل تجمع نظامیان ارتش سعودی در منطقه السودانه و تله صالح در جیزان منجر به زخمی شدن تعدادی از این نظامیان شدند.
ابراهیم شربو خبرنگار شبکه تلویزیونی العالم در گزارشی گفت: جنگنده های متجاوز سعودی همچنان (بمبهای) مرگ را بر سر مردم یمن می ریزند. در استان مارب جنگنده های سعودی با به اجرا در آوردن دو حمله هوایی بر  کوه ایلام در منطقه صرواح این استان ، این مناطق را بمباران کردند. جنگنده بمب افکنهای سعودی همچنین سه بار منطقه مناره در نهم را بمباران کردند که در این حملات هوایی از بمبهای خوشه ای استفاده شده است. بر اثر این حملات هوایی خسارتهای زیادی به ما یملک مردم یمن وارد شد.
اما نیروهای ارتش و کمیته های مردمی در پاسخ به این حملات هوایی، حملات موشکی و توپخانه ای خود را بر پایگاه نظامی الحاجر در منطقه المسیال به اجرا درآوردند.
یک منبع نظامی همچنین تاکید کرد در حملات توپخانه ای کمیته های مردمی یمن به محل تجمع متجاوزان سعودی در الربوعه و تپه السوداء و رقابه الهنجر و فرماندهی آل حماد در جبهه عسیر چندین نظامی سعودی را زخمی کردند.
همچنین محل تجمع نظامیان ارتش سعودی در الخوبه واقع در جیزان و مواضع سعودیها در الهشده و العش و فرماندهی علیب واقع در نجران  هدف قرار داده شد که چندین نفر نیز در این حملات زخمی شدند.
همچنین محل تجمع مزدوران سعودی در منطقه الخلیفین در منطقه خبوه الشعف در استان جوف نیز  در معرض حملات نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن قرار گرفت.
یک خودروی نظامی مزدوران سعودی نیز در وادی هورا واقع در استان جوف با یک موشک هوشمند هدف قرار داده شد که به انهدام آن و به هلاکت رسیدن نظامیانی که با خود حمل می کرد منجر شد.
نیروهای مشترک یمنی تلاش ارتش سعودی را در پیشروی به سمت گذرگاه علب در استان عسیر ناکام گذاشتند. به طوری که منابع نظامی می گویند شماری از این نظامیان و مزدوران سعودی به هلاکت رسیده و زخمی شدند. 
همچنین مزدوران سعودی سعی کردند به سمت صحرای میدی در جیزان پیشروی کنند که البته این پیشروی نیز با مقاومت نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن متوقف شد و با شکست مهاجمان به پایان رسید.
یک منبع نظامی می گوید: دهها مزدور سعودی در  درگیریهایی که در جبل المناره و قطب و وادی العقران روی داد  کشته و زخمی شدند که در بین آنها فرماندهان سعودی نیز دیده می شود . سایر نظامیان سعودی نیز پا به فرار گذاشتند و اجساد کشته های خود را در میدانهای درگیری رها کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)