استقبال استاندار و ستاد اجرایی خدمات سفر از مسافران نوروزی + فیلم
استاندار مرکزی و اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر در نخستین ساعات صبح امروزب ا حضور در نوروزگاه اراک واقع در میدان امام خمینی این شهر از مسافران بهار استقبال کردند .
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ استاندار مرکزی در این مراسم گفت : 60 دستگاه خدمات رسان با قریب به 3 هزار نیروی انسانی آمادگی خدمات رسانی به مهمانان نوروزی در سراسر استان را دارند.
زمانی قمی افزود : تمام دستگاه ها دولتی در استان مرکزی آمادگی کاملی جهت استقبال ، اسکان و راهنمایی گردشگران نوروزی در ایام نوروز را خواهند داشت.
وی ادامه داد : پیش از نوروز 6 جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر با حضور تمام اعضا تشکیل و بر خدمات رسانی متفاوت از سال های دیگر تاکید شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی هم در این مراسم گفت : بیش از دو هزار اثر تاریخی شناسایی شده و 800 اثر ثبت شده با آمادگی کامل ، میزبان گردشگران نوروزی هستند.
سید محمد حسینی اظهار داشت : با برپایی 12 نوروزگاه در سراسر استان ، از 29 اسفندماه به استقبال مهمانان نوروزی رفته ایم.
وی ادامه داد : در این نوروزگاه ها با برپایی نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات و همچنین برگزاری موسیقی و آئین های محلی خدمات رسانی متفاوتی را نسبت به سال های گذشته برنامه ریزی کرده ایم.
حسینی افزود : در این نوروزگاه ها با ارائه بسته های اطلاع رسانی در قالب 13 عنوان اقلام راهنمایی، سعی بر هدایت برنامه ریزی شده گردشگران نوروزی داشته ایم.
در پایان این مراسم از تمبر اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی رونمایی شد.