• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۶۴۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۲
بین الملل » غرب آسیا

دفاع از مرزهای سوریه وظیفه ما است

رئیس جمهور سوریه با تمجید از رویکرد دفاعی کشورش در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی گفت: دفاع از مرزهای سوریه حق و وظیفه همه سوری ها است.

دفاع از مرزهای سوریه وظیفه ما استبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی «العهد»؛ رئیس جمهور سوریه با تمجید از رویکرد دفاعی کشورش در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی گفت: دفاع از مرز سوریه حق و وظیفه همه سوری ها است.
 
بشار اسد در گفتگو با رسانه های روسیه گفت: «حمایت روسیه با حملات هوایی برای پیشروی ارتش سوریه در جبهه های مختلف به ویژه در حلب و تدمر کافی بوده است.»
 
وی در پاسخ به سوالی درباره کمیته پیشنهادی برای گفتگو درباره قانون اساسی جدید سوریه گفت: « بشار الجعفری نماینده ما در سازمان ملل متحد دیروز حمایت ما را از طرح های مختلف روسیه و نه فقط این طرح اعلام کرد. ما درحال حاضر درباره جزئیات این طرح با روسیه درحال گفتگو هستیم.»
 
بشار اسد افزود : « مشکل در بی میلی هیئت گروههای مسلح برای پیوستن به نشست آستانه بود ، همه ما معتقدیم این مسئله به مواضع منفی ترکیه مربوط است. بنابراین چگونه می توانیم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته باشیم اگر شریکی وجود نداشته باشد؟ ما بارها گفتیم که برای گفتگو درباره هر چیزی از جمله قانون اساسی آمادگی داریم اما باید ببینیم چه کسانی به ژنو خواهند رفت و اینکه آیا درباره این مسئله گفتگو خواهند کرد یا نه.»
 
وی در پاسخ به سوالی درباره سرنوشت شهر الرقه با توجه به تلاش آمریکا برای آغاز عملیاتی نظامی در این منطقه در آوریل گفت :« هر عملیات نظامی در سوریه بدون موافقت دولت سوریه عملیاتی غیرقانونی خواهد بود. پیش از این گفته بودم که حضور نیروهای خارجی در خاک سوریه تجاوز به شمار می آید چه برای آ‍زادسازی الرقه باشد یا هر منطقه ای دیگر. همه ما می دانیم که ائتلاف (به اصطلاح آمریکایی) به هیچ وجه برای مبارزه با داعش یا تروریست ها جدی نبوده است. برای همین اگر طرحی برای آزادسازی الرقه وجود داشته باشد، ما باید به نیت های واقعی آنها که پشت این طرح پنهان شده است فکر کنیم.»
 
رئیس جمهور سوریه افزود: همه آن چیزی که دولت سوریه در این خصوص در اختیار دارد،فقط گزارش و اطلاعات است و حقایق قابل ملاحظه ای تا این لحظه وجود نداشته است.
 
وی درباره ماهیت حمایت روسیه از سوریه و اینکه آیا دمشق از مسکو آغاز عملیات زمینی نظامیان روسیه را در سوریه درخواست خواهد کرد یا نه ، گفت :« رابطه بین دو دولت سوریه و روسیه به دهه های گذشته بازمی گردد برای همین آنها جزئیات سوریه را می دانند.»
بشار اسد با اشاره به این که درباره نیاز به حمایت از ارتش سوریه بین دو طرف مذاکراتی صورت گرفته است، گفت :« در این مرحله ، حمایت روسیه با حملات هوایی برای پیشروی ارتش سوریه در جبهه های مختلف و به شکل اساسی در حلب و تدمر کافی بوده است. من اطمینان دارم که اگر ما و روس ها احساس کنیم که برای شکست دادن تروریست ها به حمایت بیشتر نیاز است آن را انجام خواهیم داد. اما تا این لحظه سطح حمایت خوب و کافی بوده است.»
 
بشار اسد تاکید کرد: شهر تدمر فقط میراث سوریه نیست بلکه یک میراث جهانی است.
 
وی با اشاره به اینکه دولت ویرانیهایی را که به این شهر وارد آمده است ارزیابی می کند از سازمان یونسکو مشارکت در کنار روسیه و سوریه را برای بازسازی آثار تاریخی خواستار شد و افزود: این مسئله به موسسات و کشورهای دیگری که همواره ادعا می کنند نگران میراث و فرهنگ انسانی هستند نیز مربوط می شود.
 
موضع رئیس جمهور سوریه برابر تهدیدی که اویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر ضد سوریه مطرح کرد قاطعانه بود و در این خصوص گفت :« دفاع از مرزهای سوریه ، حق ما و وظیفه ما است. اگر ما به عنوان مسئول این امر ، زمانی که می توانیم از مرزهای خود دفاع کنیم این کار را انجام ندهیم مردم سوریه باید ما را سرزنش کنند و ما را مسئول (این کوتاهی) بدانند.»
 
وی تاکید کرد: سوریه تصمیمات و سیاستهای خود را براساس اظهارات مسئولان دشمن اسرائیلی اتخاذ نمی کند.
 
بشار اسد در این خصوص اقدام مسکو را در احضار سفیر اسرائیل در روسیه برای گفتگو درباره نقض حاکمیت سوریه یادآور شد و گفت :« روسیه می تواند نقش مهمی در این خصوص ایفا کند ، سیاست روسیه بر پایه حقوق بین الملل و منشور ملل متحد و قطعنامه های شورای امنیت است. بنابراین می توانند درباره این مسائل بر اساس این شاخص ها با اسرائیلی ها گفتگو کنند و می توانند نقش مهمی در جلوگیری از تکرار حمله اسرائیل به سوریه در آینده داشته باشند.»
 
اسد در پایان گفت: واشنگتن در مشخص کردن رویکرد و منافع خود شاخص های چندگانه و نه فقط دوگانه دارد.
وی در این خصوص افزود :« به عنوان مثال حملات هوایی آنها بر ضد داعش در موصل عراق مسئله ای مثبت بود در حالی که حملات هوایی روسیه و سوریه یا عملیات زمینی برای آزادسازی حلب، بر اساس رویکرد آنها نقض حقوق بشر به شمار می آید.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)