ثبت نام بیش از پنج هزار داوطلب انتخابات شوراها
ساعت 23 امشب 6 فروردین، آخرین مهلت ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا است
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز اراک؛ رئیس ستاد انتخابات استان؛ ساعت 23 امشب 6 فروردین را آخرین مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام کرد.
حسن بیگی گفت: از زمان شروع ثبت نام شوراها تا ساعت16 امروز،5365 داوطلب در استان مرکزی ثبت نام کرده اند.
وی گفت: تا ساعت 16 روز هفتم ثبت نام شوراهای اسلامی، 1148 داوطلب دیگر با مراجعه به فرمانداری ها و بخشداری ها برای عضویت در شورای اسلامی شهرها و روستاهای استان مرکزی ثبت نام کردند.
حسن بیگی افزود :با احتساب ثبت نام کنندگان امروزتا ساعت16 ، شمار داوطلبان شوراهای استان مرکزی در مجموع به 5365نفر رسید.
وی اضافه کرد: از این تعداد 1043نفر برای عضویت در شوراهای اسلامی شهرها و 4322 نفر برای شوراهای اسلامی روستاها نام نویسی کرده اند.
رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی گفت :در مجموع 312 داوطلب زن ثبت نام کرده اند.
حسن بیگی با اشاره به اینکه ثبت نام ساعت 23 امشب به پایان می رسد و تمدید نخواهد شدافزود: با احتساب زمان ثبت نهایی فرم ها ، فرمانداری ها و بخشداری های استان مرکزی تا ساعت 23و 30 دقیقه امشب کار ثبت نام را انجام خواهند داد.
انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبهشت همزمان با انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود.