• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۷۰۶۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۴
اجتماعی

320 شرکت جزو اتحادیه هوا فضا هستند

معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران: اگر شرکت های دانش بنیان درحوزه فضایی، توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند از آنها حمایت می کنیم.

320 شرکت جزو اتحادیه هوا فضا هستندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد همایون صدر درباره فعالیت بخش خصوصی در  زمینه فناوری فضایی و توانمندی این شرکت ها افزود: در حال حاضر تعداد کمی از شرکت های دانش بنیان، با حمایت جدی معاونت فناوری ریاست جمهوری درحال فعالیت در حوزه فضایی هستند و اگر توانمندی تولید یک محصول کاربردی را داشته باشند، از آنها حمایت می کنیم .
صدر تاکید کرد : بخش خصوصی ما بیشتر کار بازرگانی انجام می دهد به لحاظ اینکه کار در این بخش ساده تر است و سرعت برگشت سرمایه گذاری زودتر انجام می شود؛ به همین دلیل بیشتر در این حوزه فعال هستند. 
وی به جامعه تخصصی فناوری فضایی در 2 بخش دفاعی و غیر دفاعی اشاره کرد و با بیان اینکه دانشگاه ها و پژوهشگاه ها به صورت روشن و شفاف درحال فعالیت هستند، افزود: در زمینه پروژه های ساخت ماهواره که در زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام می شود درحال حاضر از تمام توانمندی ها در این حوزه استفاده می شود.
صدر اظهار داشت: اگر بگوئیم که این تبادلات در راستای تولید یک محصول فضایی به صورت قرارداد همکاری باشد به این صورت نبوده ولی انتقال دانش فنی به صورت مستمر جریان داشته است و در سطح دانشگاهی این تفکر که با انتقال دانش سرمایه شرکت دانش بنیان از دست می رود؛ وجود ندارد.
معاون توسعه کاربرد و خدمات فضایی سازمان فضایی ایران به فاصله بین دانش و تکنولوژی اشاره کرد و گفت: زمانی که دانش به فناوری تبدیل می شود؛ انحصار گرایی آغاز می شود و هیچ شرکتی حاضر نیست  فناوری کاربردی کردن دانش را به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار دهد بنابراین شرکت های دانش بنیان نقش تبدیل دانش به تکنولوژی را در کشور دارند.
وی تاکید کرد: در حوزه فضایی ، اتحادیه هوا و فضا داریم که حدود 320 شرکت عضو آن هستند که بیشترین آنها شرکت های بازرگانی این حوزه هستند که آمادگی دارند در بخش فضایی هم همکاری داشته باشند که در بحث تولید تکنولوژی باید بررسی شود که چه تعداد از این شرکت ها دارای این امکان هستند.
صدر در بخش دیگری درباره شیوه شناسایی و همکاری با نخبگان این حوزه نیز با اشاره به اینکه انجمن هوا و فضا مسئولیت شناسایی نخبگان این حوزه را برعهده گرفته است، گفت: این انجمن متشکل از مجموعه اعضای هیئت علمی تمام دانشگاه های مرتبط با حوزه هوا و فضاست؛ کنفرانس سالانه ای دارد که تولیدات علمی هوا و فضا، در این کنفرانس ارایه می شود و هر ساله از دو نفر از دست اندرکاران صنعت هوا و فضا که در بخش این صنعت و بخش دانشگاهی خدماتی برای کشور داشته باشند؛ تقدیر می شود.
وی همچنین درباره پرتاب ماهواره ها با بیان اینکه بحث مربوط به پرتابگر، به خارج از سازمان واگذار شده است، افزود: مجموعه دفاعی کشور، این وظیفه را برعهده دارد و نهادهایی که متولی این کار در کشور هستند؛ همکاری مستمر و خوبی با سازمان فضایی دارند .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)