• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۷۸۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۷
ورزشی » فوتبال و فوتسال
هیچکس برای بخشش رضاییان با من تماس نگرفت؛

برانکو: فریب استقلالی ها را نخورید! کامنت ها را نمی خوانم

سرمربی پرسپولیس گفت: فریب حرف استقلالی ها را نخورید،ما یک ضرب المثل داریم که می‌گوید " برعکس اره می‌کنند" یعنی چیزی می‌گویند اما فکرشان چیز دیگری است.

برانکو: فریب استقلالی ها را نخورید! کامنت ها را نمی خوانمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل پیکان تهران گفت: فردا و در بازی مقابل پیکان، اولین بازی خانگی را در سال جدید پیش رو داریم و انتظار دارم بازیکنانم با پیروزی به هواداران عیدی خوبی بدهند؛ پیکان تیم سختکوش و یکی از موثرترین تیم های لیگ است و ضد حمله های با کیفیتی دارد، این تیم ترکیب خوبی از بازیکنان با کیفیت جوان و باتجربه را در اختیار دارد و سرمربی این تیم هم مجید جلالی است که خدمات زیادی به فوتبال ایران کرده و کاملا واقفیم که بازی سختی در پیش داریم.
وی ادامه داد: طبیعی است که بازی سختی داریم و برای این بازی احمدزاده را به علت مصدومیت در اختیار نداریم اما سایر بازیکنان برای حضور در جمع 11 نفر اصلی رقابت می‌کنند. انتظار بازی سخت و محکمی را مقابل پیکان داریم، ما در نیم‌فصل اول مقابل این تیم صفر - صفر مساوی کردیم و حتی فصل قبل هم که پیکان در لیگ یک بود، در جام حذفی به سختی آنها را یک بر صفر بردیم.
سرمربی پرسپولیس درباره میزان آمادگی دروازه بان های تیمش گفت: خوشحالم که تیم ما دروازه‌بانان آماده‌ای دارد، بیرانوند ملی‌پوش است و هر سه دروازه‌بان ما به همراه درویش‌وند خوب کار می‌کنند و می بینید که ما در بازی ها هر 3 دروازه‌بان‌مان را به همراه داریم اما به هر حال بیرانوند اولین دروازه‌بان ما است که روی هیچ گلی مقصر نبوده و گل‌هایی که خوردیم کاری از دست او برنمی‌آمد؛ در آبادان یک توپ روی دروازه ما آمد و گل شد و یا الریان 3 گل به ما زد آن هم در حالی که شانس چندانی نداشت؛بیرانوند همچنان دروازه‌بان اول ماست اما باید دید تا آخر فصل چه می‌شود.
برانکو درباره بستن بخش کامنتهای اینستاگرامش و این موضوع که آیا این کار ارتباطی به کنار گذاشتن رامین رضاییان و توهین هواداران دارد یا خیر؟ گفت: من  اصلا کامنت ها را نمی خوانم و حتی بلد نیستم عکس را در اینستاگرام آپلود کنم. مارکو مربی بدنساز تیم به من کمک می کند، خیلی خودم را درگیر شبکه های اجتماعی نمی کنم. در خصوص کنار گذاشته شدن رضاییان هم طاهری صحبتهایش را کرده و این داستان تمام شده است. 
برانکو درباره این موضوع که در لیگ زمانی که تیمش عقب می‌افتد بازی را واگذار می کند، گفت: بازیکنان ایرانی احساسی هستند و وقتی که تیمشان گل می‌خورد احساس‌شان روی عملکردشان تاثیر می‌گذارد. بارها بوده که ما پس از اینکه از تیم حریف عقب افتاده‌ایم توانستیم به بازی برگردیم. نمونه آخر آن بازی با الوحده بود که توانستیم 3 - 2 آن دیدار را ببریم؛ بازی با صنعت نفت نیز شرایط خودش را داشت. ما 17 شوت به سمت چارچوب داشتیم و بیش از 270 نفوذ به منطقه هجومی آنها انجام دادیم اما بازی به گونه دیگری پیش رفت ؛ زیبایی فوتبال هم به همین است که غیر قابل پیش بینی است؛ باخت خوب نیست اما نباید با یک باخت تیم به هم بریزد. یک زمان شما از حریف ضعیف‌تر هستید و مستحق باخت هستید اما یک زمان از حریف بهتر هستید اما شکست می‌خورید. به طوریکه یک توپ رد می‌شود و به گل تبدیل می‌شود. ما باید کار،‌کار و کار کنیم تا شرایط آنطور که می‌خواهیم باشد.
وی درباره گل خوردن‌های زیاد تیمش در چند بازی‌ اخیر تصریح کرد: من موافق زیاد گل خوردن تیمم نیستم! اما در آسیا بازی‌ها سخت‌تر است. هر اشتباهی هم تاوان دارد؛ در بازی مقابل الهلال روی ضربه ایستگاهی دچار یک اشتباه شدیم، در حالی که الهلال فقط یک شانس گلزنی تا آن موقع داشت. الوحده هم همین‌طور بود و در بازی با الریان هم آنها بدون داشتن موقعیت چندان خطرناکی به ما گل زدند. در بازی های لیگ هم به جز بازی با استقلال ما در هیچ بازی ای بیش از دو گل نخوردیم. دفاع ما خوب کار می‌کند و وقتی می‌گویم دفاع، منظورم چهار بازیکن خط دفاعی نیست، بلکه کل تیم است. ما مدام روی این بخش فوتبال کار می‌کنیم و کار در فوتبال یک کار مستمر است؛ ما مدام کار می‌کنیم تا اشتباهات‌مان تکرار نشود.
سرمربی پرسپولیس درباره این موضوع که بعد از کنار گذاشته شدن رضاییان و پس از شکست های احتمالی پرسپولیس شاید بین هواداران دو دستگی ایجاد شود؛ برای این موضوع چه تدبیری اندیشیده اید؟ به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: هر تصمیمی که اتخاذ شود موافقان و مخالفانی دارد، همینطور که وقتی تیم را ارنج می‌کنیم می‌گویند چرا فلانی بازی نکرد یا چرا فلانی بازی می‌کند. این چیزها وجود دارد اما باید بدانید باشگاه از همه چیز مهمتر است. هیچ فردی از باشگاه مهمتر نیست. هیچ شخصی نه مدیرعامل نه سرمربی نه بازیکن برتر از باشگاه نیستند؛ باشگاه یک مؤسسه است و هر کسی سهم کاری خودش را در باشگاه ایجاد می‌کند. مثل همین بازیکنان قدیمی که خدمات زیادی به باشگاه ارائه کردند. ستاره‌هایی مثل پروین، دایی،‌کاشانی، کریمی، مهدوی‌کیا و ... همه این افراد بیش از 5 سال به باشگاه خدمت کرده‌اند. کسانی که با این تیم زندگی می‌کنند و نفس می‌کشند. نسل فعلی هم بخشی از تاریخ فعلی پرسپولیس را رقم می‌زنند.
برانکو در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره این مسئله که برخی پیشکسوتان پرسپولیس خواهان بازگشت رضاییان بودند و چرا این اتفاق رخ نداد، گفت: من با همه پیشکسوتان ارتباط خوبی دارم اما نه کسی به من زنگ زده است نه چیزی. همه آنها بازیکن بودند، مربی بودند یا هستند و خیلی چیزها را می‌دانند. من با علی دایی هم ارتباط خوبی دارم که رنگ او کاملاً قرمز است، اما او اکنون در نفت تهران حضور دارد. طبیعی است که باید او در جایی کار کند، اما همه این پیشکسوتان با تمام وجود قرمز هستند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نقطه ضعف پرسپولیس در دفاع چپ است؟ گفت: باید بگویم با نظر شما موافق نیستم. مقابل نفت آبادان این اتفاق بعد از ارسال رخ داد و ما گل خوردیم و نه ربیع‌خواه و نه انصاری مقصر نبودند. توپ را از کمال گرفتند. حالا این که خطا بود یا نه کاری ندارم، توپ ارسالی هم گل شد. شما می‌گویید انصاری به خاطر دو گل مقابل استقلال مقصر بوده است؟ او در این پست ملی‌پوش شده است. به نظرم او بهترین فرد برای این پست است. هر مربی هم نظر خاص خودش را دارد البته باید بگویم ما مربیان عجیب هم هستیم.
سرمربی پرسپولیس در واکنش به این مسئله که نصراالله عبداللهی، سرپرست تیم استقلال اعلام کرده قهرمانی پرسپولیس قطعی شده است و آنها هم قبول کرده‌اند  که سرخپوشان جام را در پایان فصل بالای سر خواهند برد. گفت: ما بازی به بازی پیش می‌رویم، با این حال اختلاف قابل توجهی با تیم‌های پایین‌تر از خودمان در جدول داریم، اما زمانی قهرمان می شویم که آن را قطعی کنیم. حال سرپرست استقلال این موضوع را قبول کرده و شاید این موضوع تظاهر است، چون آنها برنامه‌ریزی دارند که به ما برسند؛ شما فریب این حرف‌ها را نخورید. ما یک ضرب المثل داریم که می‌گوید " برعکس اره می‌کنند" یعنی یک چیز می‌گویند اما فکرشان چیز دیگری است.
برانکو در پایان صحبتهایش گفت: به هوادارانمان افتخار می‌کنیم و آنها در همه بازی‌ها یار دوازدهم ما هستند و ما تلاش می‌کنیم تا برای شادی آنها موفقیت کسب کنیم. افرادی که در باشگاه کار می‌کنند به همراه مربیان و بازیکنان به دنبال آن هستیم تا با کسب نتایج خوب دل هواداران را شاد کنیم. اما این عملکرد اخیر ما نشان دهنده این است که مدیریت باشگاه را اداره می‌کند نه بازیکن سالاری. با این همه از همین جا دوباره به تیم ملی، کادر فنی، مدیریت و بازیکنان آن تبریک می‌گویم که قدم بزرگی را برای صعود به جام جهانی برداشته‌اند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)