پخش زنده
امروز: -
خیر کاشمری بیش از 80 میلیون ریال به حوزه سلامت این شهرستان اهدا کرد
به گزارش خبرگزاری
صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیرشبکه بهداشت و درمان کاشمرگفت: خیر نیک اندیش آقای سید حبیب الله ابراهیمی از خیران
حوزه سلامت این شهرستان، 86میلیون ریال به
مجمع خیرین سلامت اهدا کرد.
دکتر محمد جواد یزدانی افزود: این مبلغ صرف خرید تجهیزات آزمایشگاهی بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) شهرستان کاشمر می شود .
او با قدردانی از خیران و مردم سخاوتمند کاشمر برای همراهی و کمک به حوزه سلامت ابراز امیدواری کرد: با همدلی مردم، حوزه سلامت بیشازپیش تقویت شود و شاهد رشد کمکهای انسان دوستانه در همه زمینهها بهویژه تأمین تجهیزات بیمارستانی موردنیاز باشیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر از خیران نیک اندیش مرحوم حاج محمد عاصمی در کمک یک میلیارد ریالی در روزهای پایانی سال گذشته برای کمک به ساخت ساختمان پایگاه انتقال خون ،همسر او برای اهدای 200 میلیون ریال در این زمینه ، خانواده های علی پور و آیتاللهی و همچنین خیری که نخواست نامش عنوان شود در پرداخت 45 میلیون ریال در مجموع برای ساخت این پایگاه ،قدردانی کرد.
به گفته محمد جواد یزدانی خیران و نیک اندیشان کاشمری در مدت 4سال گذشته 70میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کمک کرده اند.