• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۸۸۸۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۴
اجتماعی
امیر حیدری در نشست خبری:

راه اندازی چهار خط تولید قطعات مورد نیاز نزاجا؛ امسال

فرمانده نیروی زمینی ارتش: چهار خط تولید قطعات مورد نیاز تجهیزات و تسلیحات دفاعی نیروی زمینی ارتش امسال راه اندازی می شود.

راه اندازی چهار خط تولید قطعات مورد نیاز نیروی زمینی ارتش؛ امسالبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در نشست خبری که به مناسبت 29 فروردین روز ارتش برگزار شد با اشاره به گرامیداشت حماسه آفرینی های دلاورمردان این نیرو اقدامات و برنامه های نیروی زمینی را در سال 96 تشریح کرد.
وی افزود: برنامه های نیروی زمینی برای دستیابی به اهداف از اسناد بالادستی که حاوی مجموعه رهنمودهای فرماندهی کل قواست می باشد تدوین شده است.
امیر سرتیپ حیدری با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب و نام گذاری سال 96 گفت: در سال جاری کارخانه خط تولید کارخانه تانک سازی واقع در مسجد سلیمان، کارخانه های نصر و فتح راه اندازی می شوند.
وی همچنین راه اندازی خط تولید منحصر به فرد قطعات بالگرد در صنایع یا علی اصفهان و همکاری با بخش خصوصی برای راه اندازی خط تولید قطعات خودرو برای تولید قطعات تریلرهای حمل کننده تجهیزات نظامی را از برنامه های نیروی زمینی ارتش در سال جاری بر شمرد.
امیر سرتیپ حیدری افزود: نیروی زمینی در سال 96 به منظور در اختیار گرفتن یگان های چابک و سازمان یافته باز طراحی ساختار نیروی زمینی را آغاز کرده و بسیاری از تیپ های نیروی زمینی به یگان های هجومی تبدیل شده اند تا در صحنه تهدید به شکل موثر حضور یابند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: در سال 96 همچنین تیپ های ضد زره نیروی زمینی به منظور واکنش سریع در برابر تهدیدات شکل گرفته است.

 یگان های واکنش سریع ارتش راه اندازی شده است 

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: یگان های واکنش سریع ارتش راه اندازی شده است.
 امیر سرتیپ حیدری در نشست خبری  افزود: با توجه به رصد  تهدیدات نیز در حال طراحی و تولید تجهیزاتی هستیم که بتوانند جوابگوی نیازمندی ارتش باشد.
وی با بیان اینکه ما یگان های واکنش سریع را مطابق تجاربی که از رصد اتفاقات کشورهای منطقه داریم تشکیل داده‌ایم گفت: معتقدیم روش جنگیدن در آینده متفاوت خواهد بود و برای پاسخگویی به تهدیدات در کوتاهترین زمان ممکن این یگان ها تشکیل شده‌اند. 
فرمانده نزاجا افزود: این یگان ها متشکل از کارکنانی هستند که انواع آموزش ها از جمله چتربازی، چریک و ضد چریک و کوهستان را طی کرده و آمادگی اجرای ماموریت در شرایط مختلف اقلیمی را دارند .
امیر سرتیپ حیدری افزود: این نیرو ها حتی آموزش زبانهای خارجی را نیز پشت سر گذاشته اند.

 ارتش در زمینه ارتقاء تحرک و کارآمدی دستاوردهای مهمی خواهد داشت 

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی در سال 96 از انواع تجهیزات و تسلیحات بومی از جمله سلاح‌های تک تیرانداز و تجهیزات نیروهای واکنش سریع، رونمایی می کند و در زمینه ارتقاء تحرک و کارآمدی نیز دو دستاورد مهم خواهد داشت.
 امیر سرتیپ کیومرث حیدری سال 96 را سالی سرشار از امنیت و آرامش دانست و افزود: از آنجایی که چراغ راه ما ارشادات فرمانده کل قواست این سال مقطع گشایش افق‌های جدیدی برای نیروی زمینی خواهد بود.
وی با بیان اینکه ما برای ساماندهی یک حرکت جهادی در رکاب مقام معظم رهبری در سال 96 از 3 سند بالادستی که مجموعه ارشادات فرماندهی کل قواست برخوردار هستیم، گفت: در این سال اقداماتی را تنظیم کرده‌ایم که مهمترین آنها اجرای فرمایشات نوروزی مقام معظم رهبری با محوریت شعار سال است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه یکی از ابزارهای تقویت بازدارندگی و حفظ شرایط سریع مقابله با دشمن، دارا بودن یگان‌های چابک و پرتحرک و اشراف اطلاعاتی است افزود: در سال گذشته تیپ‌های واکنش سریع بوجود آمد و بخشی از آن هم در سال 96 شکل می گیرد .
امیر سرتیپ حیدری با اشاره به تقویت یگانهای پهپادی گفت: با توجه به اینکه امروزه استفاده از پهپاد یکی از ضرورت‌های نیروهای مسلح است ما در یگان نیروی زمینی ارتش گروه پهپادی را بوجود آورده‌ایم و قصد داریم در سال جاری این گروه را مجهز به انواع تاکتیک‌های یگان‌های پهپادی پیشرفته برای حضور در صحنه عملیات در شب با برد بلند و طول مدت عملیاتی مورد نیاز یگان‌های ارتش در بیاوریم تا بتوانیم در گستره کشور حضور داشته باشند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه با اشاره به مطالعه تهدیدات در سطح نیروهای مسلح افزود: سعی می‌کنیم با مطالعه تهدیدات آنهایی را که بومی هستند احصاء کرده و نیازهای عملیاتی نزاجا را بر آن اساس تعریف کنیم.
وی با اشاره به برگزاری رزمایش ها در سال جاری گفت: در رزمایش های امسال تاکتیک‌های جدید را بکار می گیریم . 
سرتیپ حیدری با بیان اینکه رزمایش ها به دو شکل برگزار خواهد شد افزود: در بخشی از رزمایش ها که به شکل  تخصصی برگزار می شود یک رسته خاص حضور خواهد داشت و یک نوع هم رزمایش‌های چند رسته‌ای است که در آن تخصص‌ها و یگانهای مختلف در آن حضور خواهند داشت .
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: با توجه به رصد  تهدیدات نیز در حال طراحی و تولید تجهیزاتی هستیم که بتوانند جوابگوی نیازمندی ارتش باشد.
سرتیپ حیدری با اشاره به برنامه‌های 29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: برگزاری صبحگاه مشترک یگان های ارتش در پنجشنبه هفته جاری، رونمایی از بخشی از دستاوردهای جدید نزاجا و دیدار با وابستگان نظامی خارجی حاضر در ایران در دانشگاه افسری امام علی (ع) از جمله برنامه‌های بزرگداشت روز ارتش در هفته جاری و آینده است. 
وی از برگزاری مراسم رژه نیروهای ارتش در هفته آینده خبر داد و افزود: سه‌شنبه 29 فروردین در جوار حرم حضرت امام (ره) شاهد برگزاری رژه یگانهای نیروی زمینی خواهیم بود .
فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان با اشاره به بحث خروج پادگانهای نیروی زمینی از داخل شهرها تصریح کرد: ما برای این موضوع در تهران و سایر شهرها برنامه‌هایی داریم اما در شهر تهران نمی‌شود زمان مشخصی برای آن اعلام کرد ولی آماده هستیم با همکاری مسئولان شهری این پادگان ها را از تهران خارج کنیم.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)