• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۹۱۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۱
مازندران » اقتصادی
مازندران

رونق تولید و اشتغال، محور برنامه های مجلس+فیلم

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس :‌ مالیات بر ارزش افزوده یکی از موانع تولید در کشور است.

اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده؛ نظام بانکی و گمرکیتمام برنامه های مجلس به ویژه کمیسیون اقتصادی در سال جاری براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در راستای رونق تولید و اشتغال انجام می شود.
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی امروز در جمع فعالان اقتصادی مازندران در محمود اباد با بیان اینکه لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی مجلس در دست بررسی است گفت : مالیات بر ارزش افزوده یکی از موانع تولید در کشور است.
آقای پورابراهیمی افزود : دولت پیش از سال جاری لایحه اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده را به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده و این لایحه در کمیسیون اقتصادی در دست بررسی است.
وی گفت : قانون فعلی مالیات بر ارزش افزوده به صورت موقت در کشور اجرا شد و طبق توافق مجلس با دولت ، قرار شد تا پیش از اصلاح، قانون فعلی اجرایی شود.
آقای پورابراهیمی افزود : اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده در سطح کشور از سوی مجلس و دولت احساس شد و با این رویکرد نیز دولت یازدهم لایحه اصلاحیه را به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد و با بررسی در کمیسیون اقتصادی، به صحن علنی مجلس شورای اسلامی آورده می شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اصلاح قانون نظانم بانکی و گمرک را از دیگر برنامه های کمیسیون اقتصادی در سال جاری برای برداشتن موانع تولید در کشور اعلام کرد.
آقای پور ابراهیمی پیش بینی کرد تا اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده؛ نظام بانکی و گمرکی حداکثر در نیمه نخست سال جاری پایان یابد و اجرایی شود.
وی شفاف سازی عملکرد بانکها به خصوص در بخش دیرکرد و جرایم را از مهمترین برنامه اصلاح قانون نظام بانکی در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد.
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی هم گفت : تمام برنامه های مجلس به ویژه کمیسیون اقتصادی در سال جاری براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در راستای رونق تولید و اشتغال انجام می شود.  
آقای اسماعیلی افزود : مجلس شورای اسلامی نیز در سال جاری برنامه های خود را با این رویکرد تنظیم کرده و کمیسیون اقتصادی مجلس نقش پررنگتری را در این حوزه بر عهده دارد.
وی شفاف سازی عملکرد بانکی، اصلاح قوانین بانکی و مالیات بر ارزش افزوده را از کارکردهای مهم کمیسیون اقتصادی برای رونق تولید و اشتغال و رفع موانع تولید در کشور دانست.
اسماعیلی با اشاره به ظرفیت های اقتصادی مازندران در سه حوزه کشاورزی، گردشگری و صنعتی گفت : تاکنون به خوبی از این ظرفیت ها به دلیل کمبود زیرساخت ها استفاده نشده است.
نماینده مردم نور و محمود آباد مازندران در مجلس شورای اسلامی گفت : باید راهکاری برای توسعه زیرساخت ها در استان پیش بینی شود و جذب سرمایه گذاری خصوصی یکی از راهکارهای اصلی برای تسریع در توسعه این زیرساخت هاست.
اسماعیلی با اشاره به نقش مازندران در توسعه ملی گفت :  این استان برای ایفای درست نقش خود در حوزه ملی نیازمند افزایش سهمش از اعتبار ملی است  و نمایندگان نیز باید در این حوزه مازندران را کمک کنند.
اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی دیروز برای شرکت در همایش فعالان اقتصادی مازندران، همایش اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و بازدید از طرح ها و واحدهای تولیدی و صنعتی مشکل دار به این استان سفر کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخواست انتقال سهام عدالت متوفیان بعد تیر ۹۹
تهدید حامیان فلسطین علیه شرکت‌های اسلحه سازی برای رژیم اسرائیل
تیم کومیته مردان ایران صاحب نشان برنز شد
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در المپیک ناشنوایان
نشست ژنو و تردید‌های تازه درباره توانمندی غرب
تقویم روز و اوقات شرعی چهارم آذر به افق آبادان و خرمشهر
زندگی دوباره محکوم به قصاص در دامغان
اهدای تجهیزات بینایی سنجی به کلینیک امام سجاد دهدشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
عطر نذری در هوای شهادت
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(چهارم آذر ۱۴۰۴)
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهارم آذر ۱۴۰۴)
مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان هنرمند تئاتر
معرفی مستند‌های بخش مسابقه «غزه» جشنواره سینما حقیقت
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ تلاش تیم کومیته ایران برای کسب مدال برنز
المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ پایان کار شناگر ایران در ۱۰۰ متر قورباغه
کره جنوبی: احتمال درگیری تصادفی با کره شمالی وجود دارد
مدیر دولتی در غزه: یک‌میلیون نفر در غزه غذا ندارند
مسیر ایستادگی در برابر دشمن اسرائیلی را ادامه خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
کشف پنج تن زعفران تقلبی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)