• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۵۹۴۱۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴
اقتصادی » اقتصاد کلان
رئیس سازمان خصوصی سازی:

فروش یکصد و چهل و سه بنگاه در سال 95

پوری حسینی گفت: در سال 95 برای 190 بنگاه دولتی مزایده برگزار کردیم که در نهایت 143 بنگاه را فروختیم و میزان موفقیت ما در این سال 76 درصد بوده است که در طول عمر سازمان خصوصی سازی بی نظیر است.

در سال 95 صد وچهل وسه بنگاه را فروختیم
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، میرعلی اشرف پوری حسینی در نشست با خبرنگاران افزود: برای برخی از این بنگاه ها بیش از یکبار مزایده برگزار کردیم که در مجموع 255 مزایده در سال 95 برگزار شد.
وی گفت: تعهدات بودجه ای ما در سال گذشته 16 هزار و 500 میلیارد تومان بود که تا پایان سال 15 هزار و 726 میلیارد تومان وصولی داشتیم که یعنی 95 درصد تحقق بودجه.
پوری حسینی افزود: امسال 120 عنوان شرکت و 325 مورد بنگاه دولتی در فهرست واگذاری قرار خواهد گرفت.
 
 30 میلیون سهامدار به سامانه سهام عدالت مراجعه کردند
  رئیس سازمان خصوصی سازی گفت : تا امروز نزدیک به 30 میلیون مراجعه به سامانه برای دریافت صورتحساب انجام شده که حدود سه و نیم میلیون مراجعه تکراری بوده است.
  میرعلی اشرف پوری حسینی در جمع خبرنگاران افزود: حدود 49 میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند که از این تعداد حدود 2 میلیون نفر فوت کرده اند و در عمل از 47 میلیون و 200 هزار نفر باقیمانده تاکنون 26 میلیون و 500 هزار نفر یعنی 53 درصد واجدان شرایط به سامانه مراجعه کرده اند.
وی گفت : مشمولان حتی با آغاز مرحله دوم یعنی اعلام شماره حساب شبا بازهم می توانند تا شهریورماه با مراجعه به سامانه ، صورتحساب خود را دریافت کنند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه گروه هایی که درآمد پایین ترین داشتند بیشترین مراجعه به سامانه داشته اند، افزود: روستاییان و عشایر بیشترین مراجعه به سامانه را داشتند و بعد از آنها مشمولان کمیته امداد و بهزیستی، کارگران فصلی و بعد از آنها کارمندان و بازنشستگان به ترتیب قرار می گیرند.
پوری حسینی گفت: به این ترتیب کارمندان و بازنشستگان با 32 درصد کمترین مشارکت را در گرفتن صورتحساب و مشارکت در این طرح داشته اند.
وی افزود: استان های ایلام، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان بیشترین مشارکت و مراجعه به سامانه را داشته اند و استان تهران، یزد، اصفهان، سیستان و بلوچستان و قم ضعیف ترین مشارکت را داشته اند.
رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: در مرحله اول همچنین مشمولان می توانند بعد از دریافت صورتحساب مابه التفاوت سهام خود را نقدی پرداخت کنند که تاکنون 3 میلیارد و 700 میلیون تومان توسط مشمولان سهام عدالت پرداخت شده است.
پوری حسینی افزود: اگر همه مشمولان می خواستند که مابه التفاوت سهام خود را بپردازند باید حدود 19 هزار و 500 میلیارد تومان می پرداختند که رقم 3 میلیارد و 700 میلیون تومانی فعلی در مقایسه با رقم گفته شده بسیار ناچیز است.
وی گفت: سهامی که از محل سود 10 ساله و تخفیف به مشمولان بهزیستی و کمیته امداد و آورده نقدی مشمولان تاکنون قابل واگذاری است ، 26 هزار و 600 میلیارد تومان است اما سهام تخصیص یافته به ازای هر نفر یک میلیون تومان ، 47 هزار میلیارد تومان است که اگر بقیه آن را سهامداران به صورت نقدی پرداخت نکنند بیش از 26 هزار و 600 میلیارد تومان واگذار نخواهد شد و بقیه سهام برگشت داده می شود.
رئیس سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه از ساعت 24 روز 30 فروردین مرحله دوم ساماندهی سهام عدالت با اعلام شماره حساب و کد شبا مشمولان به سامانه آغاز می شود ، گفت : سهامداران توجه کنند که اصلا نیازی به عجله کردن و اعلام شماره حساب به سامانه نیست و می توانند تا شهریورماه این کار را انجام دهند.
وی گفت: اگر سهامداری در بانک شماره حساب دارد اما شماره حساب او کد شبا ندارد می تواند به بانک مراجعه و کد شبا دریافت کند.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: برای افتتاح حساب و یا گرفتن کد شبا نیز نیازی به عجله برای مراجعه به بانک ها وجود ندارد.
پوری حسینی با بیان اینکه هر فرد مشمول سهام عدالت باید کد شبا مخصوص خود را داشته باشد، گفت: این کد دارای دو حرف انگلیسی و 24 عدد است که اگر در سامانه عدد کمتری ثبت شود ، سامانه ، اعلام اشتباه به مشمول خواهد کرد.
وی افزود: حتی اگر مشمول صغیر باشد و به سن قانونی نرسیده باشد می توان با مراجعه به بانک برای او حساب و کد شبا باز کرد بنابراین اگر فرد شماره حساب متعلق به خود را نداشته باشد ، هیچ پولی نمی توانیم به وی بدهیم.
پوری حسینی گفت : برای نمونه اگر در یک خانوار ، 4 نفر مشمول سهام عدالت هستند باید هر چهار نفر جداگانه دارای شماره حساب شبا باشند و ان را به سامانه ارائه دهند.
شماره شبای سرپرست خانوار برای همه اعضای خانوار مشمول سهام عدالت ، کافی نیست و همه باید حساب شبا را ارائه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طلای سرخ در خدابنده
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
خبر‌هایی از حیاط دولت در مصاحبه وزرا با خبرنگاران
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)