تاکید آمریکا بر پایبندی به حفظ امنیت رژیم صهیونیستی
جیمز ماتیس: به حفظ امنیت اسرائیل در برابر همه تهدیدات متعهد هستیم.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون الجزیره مباشر،
جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا بر حمایت کامل این کشور از رژیم صهیونیستی تاکید کرد. وزیر دفاع آمریکا در نشست مشترک خبری با آویگدور لیبرمن همتای اسرائیلی اش در تل آویو گفت: به حفظ امنیت اسرائیل در برابر همه تهدیدات متعهد هستیم.
بر اساس این گزارش ، ماتیس در کنفرانس خبری مشترک با آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسرائیل گفت این سومین دیدار وی با لیبرمن در سه ماه گذشته است و این نشان دهنده روابط پایدار نظامی بین دو طرف است.
وزیر دفاع آمریکا گفت :خوشحالم که یک بار دیگر به اسرائیل آمده ام و این نشان دهنده احترامی است که برای اسرائیل و مردم قائل هستم.
جیمز ماتیس افزود: اساس تعهد بلند مدت ما به اسرائیل، پیمان امنیتی ده ساله مهمی است که به تازگی با اسرائیل امضا کردیم. این پیمان اسرائیل را قادر خواهد ساخت که همچنان پیشرفته ترین فناوری نظامی آمریکا را به دست آورد و همکاری های دو طرف را در زمینه به اشتراک گذاشتن اطلاعات، مبارزه با تروریسم و مقابله با اشاعه هسته ای در سراسر منطقه تقویت خواهد کرد. این به طور خاص شامل ادامه همکاری های ما برای دفاع در برابر موشک های بالستیک خواهد بود. من برای موفقیت در ساخت سامانه دفاعی موشک بالستیک «فلاخن داوود 3» به اسرائیل تبریک می گویم. امیدوارم با حضور آقای لیبرمن سرعت پیشرفت ما در زمینه این سامانه موشکی و سایر همکاری های دفاعی افزایش یابد و اتحاد ما با اسرائیل به عنوان یکی از ارکان مهم امنیت منطقه نزدیک تر شود. هدف من تقویت بیش از پیش همکاری هایمان در این منطقه برای بازداشتن و شکست خطرات موجود است.