پخش زنده
امروز: -
همایش سراسری اپتومتری در مشهد آغاز شد
کشورهای آلمان، استرالیا، ژاپن و 400 نفر از متخصصان بینایی سنجی کشور
در مشهد آغاز شد.
رئیس انجمن اپتومتریستی خراسان رضوی و دبیر علمی همایش گفت: این همایش سه روزه با هدف ارائه آخرین فناوری و دستاوردها در مورد مسائل چشم و بینایی در محورهای تخصصی و کاربردی بر اساس نیاز سنجی های دقیق و مناسب برای ارتقای سطح علمی شرکت کنندگان برپا شده است.
دکتر عباس عظیمی افزود: 125مقاله به همایش ارائه شد که از این تعداد 25 مورد در قالب سخنرانی و هشت پوستر ارائه می شود.
او گفت: برپایی سه کارگاه با موضوع معرفی تکنولوژی دیسپارومتر، تجویز عدسیهای تدریجی، ساخت عینک طبی و آخرین تجهیزات و فناوریهای این موضوع با رویکرد معرفی تولیدکنندگان موفق داخلی در زمینه بینایی و چشم، میزگرد توپوگرافی و تصویربرداری قرنیه، اخلاق حرفه در اپتومتری ،برگزاری سه کارگاه آموزشی با حضور سخنرانانی از آلمان، استرالیا و ژاپن از برنامه های حاشیه ای این همایش است.
رئیس انجمن اپتومتریستی خراسان رضوی ادامه داد: خراسان به عنوان قطب اپتومتری کشور مطرح است و مرکز تحقیقات علوم انکساری قوی دارد که در خصوص چاپ مقالات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه عیوب انکساری رتبه نخست را پارسال در دنیا بدست آورد.
هفدهمین کنگره اپتومتری خراسان توسط انجمن اپتومتری خراسان رضوی و با همکاری نهادهای مختلف از جمله بیمارستان رضوی، انجمن علمی اپتومتری ایران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سازمان نظام پزشکی مشهد برگزار شد.