• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۳۴۳۲۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۴
آذربایجان غربی » سیاسی

میر سلیم: کناره گیری نمی کنم چون عملکرد خوبی دارم + فیلم

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به نفع کسی کنار نمی روم چون عملکرد خوبی دارم و حیف است من کنار بروم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید مصطفی آقا میرسلیم کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سفر میر سلیم : به نفع کسی کناره گیری نمی کنم چون عملکرد خوبی دارم.های تبلیغاتی خود امروز در جمع دانشجویان دانشگاه ارومیه حاضر شد.

میرسلیم در این مراسم گفت: به نظر ما چاره حل مشکلات کشور جز بدست کسانی که اهل شناخت وتجربه باشند میسر نمی شود.

وی با بیان این که با شعار نمی توان کاری کرد افزود: متاسفانه مبنای فکری دولت یازدهم این گونه بود که ما مواجه با تحریم هستیم و این موضوع کشور را فلج کرده و برداشتن تحریم بر مبنای مذاکره مستقیم آمریکا امکان پذیر است و می توانیم نفت را بفروشیم و با واردات ، مردم را به رفاه برسانیم.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد : ما قرار بود وابسته به خام فروشی نفت نباشیم ولی فکر دولتی ها این نبود که می توان با استفاده از فکر و توان جوانان بدون وابستگی به نفت موفق بود.

میر سلیم اضافه کرد: مهمترین سرمایه ما نیروی جوان متخصص و متعهد است و باید وجود آنان را قدر بدانیم چرا که اگر بیکار باشند هر میزان هم منابع داشته باشیم بی فایده است.

وی تصریح کرد: این چه سیاستی است که کارخانه ها تعطیل باشند به امید اینکه در مذاکره موفق باشیم و امریکا لبخندی به ما بزند.

این فعال سیاسی گفت: اینها که افتخار نیست جوان ما از بیکاری سرافکنده باشد ، چرا که این موضوع باعث شرمندگی است و من از طرف دولت یازدهم از شما معذرت میخواهم.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به ضرورت شکل گیری همکاری صنعت و دانشگاه افزود: کاری که ما بیست سال پیش با تاسیس یک واحد پژوهشی انجام دادیم باعث ارائه ده محصول جدید تا سال جاری شده است.

میر سلیم با اشاره به این که من از سال 1354 کارهای مختلف علمی را انجام داده و بر ارزش کارهای علمی واقف هستم ادامه داد: جای افتخار است که به دست فرزندان این مرز و بوم کارهای ارزشمندی انجام می شود و کشور را کسانی باید اداره کنند که سطح علمی و تخصصی بالایی داشته باشند.

وی اضافه کرد: بغض می کنم زمانی که می بینم دانشجویان دنبال رفتن به خارج هستند.

این فعال سیاسی با اشاره به این که خام فروشی نفت یک سیاست غلط دولتی است افزود: متاسفانه برخی از افراد فکر می کنند آنچه آمریکا انجام می دهد درست است و راه دولت ریگان را برای مهار تورم انتخاب کردند در حالیکه باز در کشور رکود داریم و این موضوع نتیجه بی عرضگی مسئولان است .

میر سلیم ادامه داد : دولت یازدهم در مهار قاچاق ناتوان ظاهر شد و راه ورود واردات بی رویه را باز کرد و با این کار باعث شد جوانان متخصص و متعهد ما بیکار بمانند و خانواده ها از هم بپاشند.

وی با اشاره به موضوع دریاچه ارومیه گفت: شما می گویید که ما دریاچه ارومیه را احیا کردیم در صورتی که خداوند رحم کرد و باران بارید و باید شما دولتی ها شکرگزار خداوند باشید.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: کارها را باید به صورت علمی و تخصصی انجام داد و در این موضوع مهم نیز باید به دنبال علل علمی خشک شدن دریاچه ارومیه بود.

میر سلیم با بیان این که دولت یازدهم تمام فرصت های موجود در زمینه های مختلف اجتماعی و کشاورزی را سوزاند اضافه کرد : شروع حاشیه نشینی ، اعتیاد و مفاسد موجود حاصل بی تدبیری شما دولتی ها می باشد.

وی با اشاره به این که بر این باور هستیم که هنوز هم به کمک جوانان برومند می توان کشور را نجات داد گفت: احترام گذاشتن به جوانان و درک کردن آنها و گوش کردن به حرفشان عامل موفقیت کشور خواهد بود.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری افزود: من شعار نمیدهم و دنبال رای جمع کردن هم نیستم و معتقد هستم که نجات کشور با دانش ، تعهد و کوشش خستگی ناپذیر جوانان امکان دارد.

میر سلیم با بیان این که رکود یک پروسه اجتناب ناپذیر است ادامه داد: نود درصد قاچاق برای خود دولت است و خود دولتی ها می گویند که ما در سال ، قاچاقی به ارزش بیست و پنج میلیارد دلار داریم .

وی با اشاره به این که مبارزه با قاچاق کالا و ارز یک دولت دست پاک می خواهد اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب وقتی اعلام می کنند جلوی قاچاق را بگیرید برخی ها تازه از خواب بیدار شدند و فهمیدند راههای نوینی برای جلوگیری از قاچاق نیز وجود دارد.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: من مخالف برجام نیستم اما برجام یک موضوع پوششی شد برای رسیدن به یک متن.

میر سلیم با بیان این که برجام با اشکالات و ابهاماتی روبرو بود افزود: در موضوع برجام دو سال وقت صرف شد اما نتیجه ای حاصل نشد و تعلل در اجرای بندهای برجام است که مورد انتقاد ماست و گرنه با خود برجام مشکلی نداریم و ما حامی منافع مردم هستیم تا دشمنان را وادار کنیم انچه تعهد دادند را عمل کنند.

این فعال سیاسی با اشاره به عدم توجه به فرصت های گرانبها در چهار سال مدیریت دولت تدبیر و امید اضافه کرد: چهار سال از زندگی جوانان بعد از فارغ التحصیلی دیگر جبران نمی شود.

وی گفت: بابک زنجانی دو ممیز شش میلیون دلار برای اینها کار کرد و دولت قبلی وثیقه گرفت و مقداری از آن را برگرداند اما چهار ممیز یک میلیون دلار و پانزده ممیز شش میلیون دلار دولت یازدهم کجا رفته است ، خودشان عامل دلالی ها و آلوده بودند برای همین نتوانستند کاری بکنند.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این که جو مناظره ها بی ادبانه و دور از اخلاق بود و در شان و جایگاه نظام اسلامی نبود ، افزود: من انتقادم به عملکرد بود نه به شخص و اشخاص و با املاک کسی نیز کاری نداشتم.

میر سلیم با اشاره به این که حق گرفتنی است و انتخاب شغل مناسب ، مسکن و بیمه تامین اجتماعی حق دانشجویان است ادامه داد: ما معجزه نمیتوانیم بکنیم ولی با کمک هم می توانیم جنازه رکود و مشکلات اقتصادی را از زمین برداریم.

وی اضافه کرد: من در خدمت مردم با کمک مردم می توانم مشکل مردم را حل کنم اما دولتی که در فکر پولدار کردن داداش خود است نمی تواند این کار را انجام دهد.

این فعال سیاسی گفت: من نگفتم در دولت روحانی کاری نشده ، کار شده به اندازه توان خودشان و من آمده ام کاری که این دولت انجام نداده است را انجام دهم.

وی با بیان این که دانش پاکدستی و تخصص وتعهد ملاک ماست افزود: حزب موتلفه اسلامی مردان بزرگی داشته و دارد و من همه احزابی که در چهارجوب قانون اساسی باشد را قبول دارم.

کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری ادامه داد: برای اداره دولتم از تمام احزاب و جریانهایی که در چهارچوب قانون اساسی فعالیت کنند استفاده خواهم کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش مظلومیت قربانیان بمباران شیمیایی سردشت با راه‌اندازی موزه صلح
صالح‌آباد و جنت آباد یکپارچه در بدرقه شهید گمنام
لرستان،سوگوار شهادت ام ابیها
بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی از قلعه بسطام چایپاره
استقبال دانش اموزان و دانشجویان از پیکر مطهر شهدای گمنام
بازگشت پول به حساب سیزده مالباخته در فضاي مجازي
الگوی مصرف سوخت صنایع در مهر ۱۴۰۴ اعلام شده بود
بازگشت مسافرانی که هم میمهانند و هم میزبان
بهره برداری از طرح جهادی ساخت مدرسه در شهرستان شوشتر
وداع با پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام در شهرکرد
توقف روند افزایشی ابتلا به آنفلوآنزا در خراسان رضوی
کارآفرینی موفق در بالاجاده؛ توسعه واحد پرورش قارچ با تکیه بر صبر و باور
ضبط پوشاک مستعمل قاچاق درمیاندوآب
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی فرماندهی انتظامی گیلان
برخورد با واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی چرمشهر
جمع آوری بیش از ۲۳۱ هزار برگ از اسناد شهدا در آذربایجان غربی
آغاز هفته دوم لیگ برتر والیبال با برتری خانگی شهداب
بازدید مسئولان از کتابخانه سردار شهید سیاوش امیری
شکارچی مسلح نیمه‌شب در بهاباد زمین‌گیر شد
شکست گیتی پسند صدرنشین در روز برتری مس سونگون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)