• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۳۶۳۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳
گیلان » سیاسی

اسحاق جهانگیری : سرنوشت و آینده ایران به دست جوانان است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،  آقای اسحاق جهانگیری امروز در جمع مردم در سالن تختی مجموعه ورزشی شهید عضدی رشت با سلام و ارادت به گیلانیان گفت : خدا را شکر می کنم در این جمع پرحرارت و پرانرژی هستم.
وی با بیان اینکه گیلان سرزمین قهرمانان ، سرزمین سردار جنگل ، سرزمین علما ، مراجع و شهدا و شهید املاکی و همچنین سرزمین نخبگان ، دانشمندان و ریاضیدانان  است افزود : گیلان فخر ایران است و هر ایرانی در هر نقطه از کشور به گیلان و گیلانی افتخار می کند.
آقای اسحاق جهانگیری گفت : این سرزمین آنقدر در تاریخ پرتلاطم ایران افتخار آفریده که یک نمونه و الگو است و من امروز در جمعی حضور دارم که همه جوان هستند و این معلوم است که با حضور این جوانان این پیام به ایران منتقل می شود که سرنوشت و آینده ایران به دست جوانان است ، این شما هستید که باید آینده ایران را رقم بزنید آنطور که دوست دارید.
وی در ادامه با یبان اینکه کشور در شرایط سختی به دولت یازدهم تحویل داده شد افزود : آن زمان شما مردم احساس کردید که در اداره کشور انحراف بزرگی اتفاق افتاده و در عرصه های بین الملل کشور هر روز با بحران های جدیدی رو به رو می شد.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه متاسفانه بهانه دست دشمن داده شده بود که در سرتاسر دنیا با این مردم تاریخ ساز به بدترین نوع ممکن رفتار و برخورد شود گفت : شما حتما فراموش نکرده اید که ایرانی بودن جرم شده بود و خیلی از دانشمندان و بزرگان به دلیل داشتن شناسنامه ایرانی اجازه افتتاح حساب نداشتند و شرایطی به وجود آورده بودند که خیلی از کشتی های ایرانی مجبور بودند برای عبور از آب های آزاد  پرچم کشورهایی را روی خود نصب کنند که اسم کشورشان را کسی نشنیده بود.
وی با اشاره به اینکه هر روز جنگ طلبان و برخی از کشورها فریاد می زدند که  همه گزینه ها علیه ایران روی میز است افزود : در این شرایط که جوانان نسبت به آینده کشور ، سرنوشت خود و وضع سیاسی کشور نگران بودند ، جوانان انقلابی را رو به روی هم قرارداده و شخصیت های بزرگ انقلاب را خانه نشین کردند.
آقای اسحاق جهانگیری گفت : اوضاع  اقتصادی کشور به هم ریخته بود به نحوی که هیچ کار اقتصادی قابل پیش بینی نبود ، ظرف 17 ماه دارایی ملت ایران به یک سوم کاهش داده شد و اگر یک ایرانی قصد خروج از کشور را داشت جیبش را می گشتند  که 3 تا 5 هزار دلار  بیشتر همراه نداشته باشد در حالی که اینها در یک دوره 17 ماه 22 میلیارد دلار پول این ملت را در دبی فروختند.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه با کشور بد رفتاری کردند افزود : شما ملت در سال 92 کار بزرگی کردید ، ایران را نجات دادید ، آینده ایران و نظام را بیمه کردید و به مسیر صحیح بازگرداندید و امروز هم بعد از 4 سال به فضل الهی همه چیز به روال عادی بازگشت ، تا جایی که کسی فکر نمی کرد تیم مذاکره کننده ای داشته باشیم که در برابر 6 کشور بزرگ دنیا از حق ایرانیان دفاع کند. 
وی با بیان اینکه روحانی کارها و اقدامات بزرگی برای ایران کرد که در تاریخ این سرزمین ماندگار شد گفت : گاهی که با روحانی  حرف های خصوصی می زدم و درد دل می کردیم به ویژه در شب های مذاکره ، ایشان می گفتند تا صبح نشستم و به سختی تصمیمی که می خواستم درباره آینده ایران بگیرم فکر کردم.
آقای اسحاق جهانگیری افزود : آقای روحانی می گفتند خدایا با تصمیمی که می خواهم بگیرم آینده ایران چه می شود و اگر نگیرم چه خواهد شد ، ایستادم و تصمیم گرفتم ، هرچه می خواهد بشود.
وی با تاکید بر اینکه موضوع هسته ای با هدایت و پشتیبانی مقام معظم رهبری نتیجه داد گفت : نتیجه این مذاکره موجب ثبات در اقتصاد ایران شد ، دیگر کسی دنبال این نیست که در بازار ارز ، کالا و دیگر بازارها چه اتفاقی می افتد.
آقای اسحاق جهانگیری با اشاره به اینکه همه می گویند آینده اقتصاد ایران قابل پیش بینی شده است افزود : در چنین اقتصادی سرمایه گذار ، سرمایه گذاری می کند و شرکت های خارجی برای سرمایه گذاری هجوم آورده اند ، مردم نگران آینده اقتصادی نیستند و به بازارهای سکه و دلار هجوم نمی برند ، مردم مدیران شایسته ای برای اداره کشور انتخاب کرده اند.
وی با بیان اینکه در اوضاع سیاسی دیگر خبری از رودررو قرارگرفتن فرزندان انقلاب نیست گفت : در این اوضاع دیگر کسی احساس نمی کند که اصلاح طلبی جرم است.
آقای اسحاق جهانگیری افزود : به ناحق فرزندان ملت را که تفکر اصلاح طلبی داشتند را مجرم می خواندند.
وی خطاب به جوانان گفت : من با افتخار اعلام می کنم که صدای اصلاح طلبانم ، من عاشق شما هستم ، در قلب من هستید ، جوانان در قلب ایران جای دارند.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه با فهم سیاسی که داشتم از 3 تا 4 سال پیش می دانستم که در این انتخابات چه می خواهند بکنند افزود : در این 4 سال برچسب ها ، افتراها و تهمت های زیادی را تحمل کردم.
وی در ادامه گفت :  خدمت رهبری رفتم و در مورد اصلاح طلبان صحبت کردم و به ایشان گفتم آمده ام مسائل اصلاح طلبان را حل کنم.
آقای اسحاق جهانگیری خطاب به جوانان افزود : گروهی بی کفایت که هیچ توانایی در صحنه رقابت ندارند می خواهند با تهمت رقیب را به شکل اداری از صحنه خارج کنند و بدون رقیب برنده شوند.
وی گفت : من پرسیدم آیا اصلاح طلبان فرزندان شما هستند ؟ ایشان گفتند : برای من اصلاح طلب و اصولگرا یکی است و هر دو فرزندان من و انقلاب هستند.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه ما در مورد تک تک شخصیت های اصلاح طلبان صحبت کردیم افزود : با اطمینان می گویم همه ی دغدغه های شما با تدبیر و با حمایت رهبری و همچنین پیگیری ما حل شدنی است. 
وی با اشاره به اینکه سید محمد خاتمی رهبر اصلاح طلبان است گفت : ما باز هم همدیگر را می بینیم و شما صاحب این کشورید و آینده این کشور در دست شماست ، همه خواسته های شما با تدبیر و حکمت محقق می شود.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه تا 29 اردیبهشت 2 روز مانده افزود : شما جمعیت بزرگی که داخل سالن و بیرون از سالن ایستاده اید سونامی هستید ، آنهایی که تیتر می زنند و از اصطلاح سونامی استفاده می کنند بدانند این سونامی خودجوش است و این جوانان عاشق ، خودشان آمدند.
وی گفت : شما جوانان می توانید تا پس فردا آن کاری را که می خواهید بکنید.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه انتخابات فقط یک رای نیست افزود : انتخابات گفت و گو است ، فضای تعامل است ، فضای مطرح کردن بحث های سیاسی اصلی است ، ما باید تمرین گفت و گو کنیم ، با رقبا در فضای سیاسی صمیمی گفت وگو کنیم.
وی با اشاره به اینکه مردم به انتخابات بیایند گفت : شما جوانان به شهرها و روستاها بروید ، دانشجویان در این 2 روز تلاش کنند.
آقای اسحاق جهانگیری در ادامه با اشاره به اینکه شما در مناظره های و گفتگو های انتخاباتی متوجه شدید که 2 روش ، 2 تفکر و 2 شیوه حکومتی خودش را نشان داد افزود : یکی تفکر عقلانیت ، تدبیر و مدارا و تفکر صلح مدار و تفکر دیگر وعده های دروغی ، غیر واقعی و بی اعتنایی به مردم است.
وی گفت : من در یکی از مناظره ها گفتم که اگر مردم ایران فقیرند و معیشت شان خوب نیست ما زجر می کشیم ، ما آرمان مان این است که هر ایرانی زندگی شرافت مندانه داشته باشد.
آقای اسحاق جهانگیری افزود : نباید اجازه بدهید عده ای از فقر مردم برای کسب قدرت پلکان بسازند ، این چه کار بدی است که بروند خانه نیازمندی و عکس بگیرند و پخش کنند ، این توهین به شرافت و انسانیت است و بدتر از آن با  بچه ی نیازمند فیلم بگیرند و بگویند یک کفش هم به شما می دهیم.
وی با بیان اینکه نگذارید شما را وارد فضاهای غیر واقعی کنند گفت : نگران نباشید انتخابات را به نحو مطلوب برگزار خواهیم کرد ، آرامش و امنیت ایران خواسته تک تک شماست و ما اجازه نمی دهیم کسی با امنیت وآرامش کشور بازی کند ، اینکه شوخی نیست.
آقای اسحاق جهانگیری افزود :  شما پرشور بیایید و رای بدهید و روز جمعه رای واقعی شما ، اعلام خواهد شد.
وی گفت : من به انتخابات آمده ام که صدای اصلاحات و صدای اعتدال که همان صدای انقلاب است ،  صدای قانون اساسی و صدای اسلام رحمانی را به گوش همه برسانیم.
آقای اسحاق جهانگیری افزود : عزیزان من انشاالله در انتخابات حضوری قدرتمند داشته باشید و گیلان را مانند همیشه فخر ایران نشان دهید.
وی با اشاره به اینکه روحانی شخصیت بزرگی است و روحانی ، روحانی مجتهد انقلابی است گفت : امروز از زبان امام جمعه شما شنیدم که آقای روحانی از جمله انقلابیونی بود که با شهامت و شجاعت در جلسات شرکت می کرد.
آقای اسحاق جهانگیری افزود : روحانی مرد میدان های سخت و دشوار است و آنجا که لازم بود تصمیم های سخت بگیرد ، گرفت.
وی گفت : من در جلسات مختلف به دوستان گفتم که برای من با این سابقه مدیریتی، کار کردن با روحانی افتخار است ، ما آمده ایم که راه نیمه تمام را تمام کنیم و ایران را به قله های پیشرفت و توسعه برسانیم، ما برای ایجاد اشتغال و رفع محرومیت آمده ایم.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه ما فضایی ایحاد کردیم که میلیاردها دلار منابع از داخل و خارج کشور برای توسعه و پیشرفت ایران به کار گرفته شده است افزود : من نوکر شما جوانان هستم و به شما اطمینان می دهم با تمام توان می ایستیم تا دغدغه اشتغال جوانان را برطرف کنیم.
وی افزود : ما می خواهیم گیلان یکی از اصلی ترین استان های توسعه باشد و گیلان می تواند چرخ تولید ایران باشد.
آقای اسحاق جهانگیری با اشاره به اینکه راه آهن رشت باید سریعتر به راه آهن سراسری و راه آهن جهانی وصل شود گفت : باید کشاورزی استان را نیز متحول کنیم. 
وی با بیان اینکه در 4 سال گذشته برنجکاران و تولید کنندگان در سخت ترین شرایط  آسیب دیدند افزود : ما بخش کشاورزی را مدیریت واز واردات برنج جلوگیری کردیم که کشاورز آسیب نبیند ، ما چای استان را مدیریت کردیم، ما باید صنعت استان را متحول کنیم و با اتکال به شما جوانان صنایع آی تی ، صنایع دانش بنیان و آی سی تی استان را متحول کنیم.
آقای اسحاق جهانگیری گفت : شما جوانان گیلانی در همه زمینه ها قهرمانید نه تنها در زمینه علمی ، در ورزش هم قهرمانید ، تیم سپیدرود رشت ، تیم ملوان انزلی و بقیه تیم ها و ما به همه بخش هایی  که شما جوانان هستید افتخار می کنیم.
وی افزود : روز جمعه به پای صندوق های انتخابات بیایید تا نام ایران بدرخشد و بیاییم تا چهره بدی که تکفیری ها از اسلام وایران جلوه داده اند را اصلاح کنیم.
آقای اسحاق جهانگیری با بیان اینکه دوباره اصلاحات ، دوباره اعتدال گفت : دوباره نشان دهیم که همه ما فدایی ایران هستیم دوباره ، دوباره و دوباره روحانی ، موفق و پیروز باشید.





بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت هزار و ۵۰ تن انار
عاملان احتمالی آتش‌سوزی الیت تاکنون شناسایی نشدند 
سرمربی پادیاب: مستحق برتری مقابل استقلال بودیم
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
برگزاری سی و دومین دوره رقابت های قرآن و عترت بسیجیان در رودسر
همایش ملی اهدای نشان سیمرغ به کوهنوردان برتر کشور در سمنان
تعطیلی مدارس مشهد، تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
یک پیروزی و یک شکست حاصل تلاش نمایندگان فوتسال کردستان
اجرای بیش از ۳۲۰ برنامه هفته بسیج در بهارستان
علی‌نژاد: کشتی موفق‌ترین رشته ما در بازی‌های همبستگی اسلامی بود
منیوحی آبادان متبرک به قدوم شهید ۲۰ ساله دفاع مقدس
رکاب‌زنی دوچرخه سوار سقزی تا مهاباد
دانشگاه آزاد تهران برنده ضیافت پنالتی‌ها
اوقات شرعی شنبه اول آذر ۱۴۰۴ به افق ارومیه
همیاری آموزش و پرورش و شرکت گاز در طرح همیاران گاز
جشنواره فرهنگی‌- هنری طلاب در ایلام برگزار شد
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
نخستین کاروان راهیان نور سردشت سفر معنوی خود را آغاز کرد
تجلیل از دانش آموزان فعال در حوزه‌های فرهنگی
دستور مادورو برای آمادگی مقابله با خرابکاری سیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)