• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۴۴۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

نقش بازار سرمایه در تجهیز منابع مالی باید تقویت شود

معاون پیشین نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس و اوراق بهادار در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد بر لزوم تسریع در واگذاری تجهیز و تخصیص منابع به بازار سرمایه در کشور تاکید کرد.

نقش بازار سرمایه در تجهیز منابع مالی باید تقویت شود به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمودرضا خواجه نصیری با اشاره به اینکه در حال حاضر بازار سرمایه با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند، افزود: بانک محوری از چالش های موجود این بازار است.
وی همچنین نرخ سود سپرده های بانکی را در شرایط فعلی بالا دانست و اظهار داشت: این شاخص با نرخ تورم فعلی اقتصاد و نرخ بازده صنایع داخلی همخوانی ندارد و مانع سرمایه گذاری توجیه پذیر و ضرر به حال اقتصاد کشور است.
کارشناس حوزه بورس گفت: بروز چنین چالش های در اقتصاد نتیجه اتکای طولانی مدت به سیستم بانکی برای تجهیز و تخصیص منابع و عدم کارایی بانک ها بوده است.
وی در ادامه واگذاری تجهیز و تخصیص منابع به بازار سرمایه را از راهکارهای مهم برای خروج از این مشکلات برشمرد و افزود : جریان نقدینگی جامعه باید به سمت بازار سرمایه حرکت تا فضای سرمایه گذاری و تولید در جامعه بهبود پیدا کند.
خواجه نصیری با اشاره به اینکه بازار سرمایه امروز با مشکلات جدی دست به گریبان است، اظهار داشت : انتظار می رود دولت در ادامه روند بهبود اقتصادی کشور بصورت مستقیم و غیر مستقیم به بازار سرمایه کمک کند.
«مهدی حاجیوند» کارشناس بورس نیز در برنامه رهیافت رادیو اقتصاد گفت:
دولت یازدهم کار خود را در شرایط اقتصاد تورمی آغاز کرد و کنترل تورم از جمله شعارهای این دولت بود. کنترل این شاخص از جهاتی می توانست برای بازار سرمایه مثبت باشد.
این کارشناس بازار بورس اظهارداشت: در گذشته هیجان و جو روانی مثبت ناشی از انتخابات تنها عامل صعود شاخص بورس و چند برابر شدن قیمت ها نبود بلکه تورم دلار، جذابیت قیمت سهام همه و همه در این قضیه دخیل بودند.
وی با بیان اینکه جو روانی ناشی از انتخابات موجب ورود نقدینگی به بازار سرمایه شد، گفت: این بازار تا دی ماه سال 92 به لحاظ «سهام» و «شاخص بورس» از رشد خوبی برخوردار بود البته ناگفته نماند این رشد و صعود موقتی بود چرا که رفته رفته مشکلات اساسی در بازار سرمایه رخ داد.
حاجیوند در ادامه بلاتکلیفی صنایع را از این مشکلات دانست و افزود: درصد زیادی از شرکت ها و صنایع مختلف دربازار سرمایه حضور دارند وقتی قانونی تصویب می شود که به نفع صنایع و شرکت ها باشد می تواند موجبات رشد و صعود شاخص بورس و قیمت های سهام را فراهم کند و در عوض اگر به لحاظ قانونی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در یک شرایط بلاتکلیفی قرار گیرند این موضوع به یک معما برای سهامداران تبدیل خواهد شود.
وی اضافه کرد : افزایش نرخ خوراک پتروشیمی، بلاتکلیفی نرخ بهره مالکیت سنگ آهنی ها، وجود ابهامات در پیشرفت مذاکرات هسته ای همه و همه دست به دست هم داد تا بازار سرمایه در سال های 93 و 94 حال خوشی نداشته باشد.
این کارشناس بورس در مصاحبه با رادیو اقتصاد «کاهش قیمت جهانی نفت را بزرگترین ریسک و تهدید بازار سرمایه در سال های 93 و 94 » بیان کرد و یادآورشد: افت شدید قیمت طلای سیاه خرمن بازار سرمایه را در این دو سال به آتش کشید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)