• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۳۲۲۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۱
سیاسی » دولت
دکتر روحانی در گفت وگوی تلفنی رییس جمهور آذربایجان:

استقبال ایران از گسترش روابط با جمهوری آذربایجان

رئیس جمهور در گفتگوی تلفنی با همتایی آذری خود: ایران از گسترش و تعمیق همکاری در همه حوزه ها با آذربایجان استقبال می کند.

استقبال ایران از گسترش روابط با جمهوری آذربایجانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ رییس جمهوری اسلامی ایران در تماس تلفنی رییس جمهور آذربایجان با اشاره به فرصت‌های بسیار مناسب برای گسترش و تقویت روابط تهران - باکو در زمینه‌های انرژی، سرمایه‌گذاری، حمل‌و‌نقل، تجارت و گردشگری، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از گسترش و تعمیق همکاری در همه حوزه ها با جمهوری آذربایجان استقبال می کند.
دکتر روحانی،عصر دوشنبه در این تماس تلفنی که توسط  آقای «الهام علی اف» انجام شد ، اظهارداشت: اراده مستحکم دو دولت در کنار اشتراکات عمیق دو ملت، پایه های مستحکمی را برای تعمیق و توسعه همه جانبه روابط تهران - باکو فراهم کرده است؛ روابط ویژه ای که مورد انتظار و خواست دو ملت بزرگ آذربایجان و ایران است.
رییس جمهور با بیان اینکه هیچ مانع و محدودیتی برای توسعه همکاری‌های سیاسی اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین دو کشور وجود ندارد، ضرورت تسریع در اجرای توافقات را مورد تاکید قرار داد و گفت:اجرای سریع توافقات مشترک ، می تواند سطح همکاریهای دوجانبه و منطقه ای را بیش از پیش عمق بخشیده و به آن وسعت دهد.
دکتر روحانی چشم انداز روابط تهران - باکو را بسیار روشن توصیف کرد و ابراز امیدواری نمود که با اجرای سریعتر توافقات میان دو کشور، بستر لازم برای همکاری های مشترک بویژه در حوزه های ترانزیت، انرژی و تجارت مهیاتر شود.
رییس جمهور همچنین طرح راه آهن رشت -  آستارا را جزو طرحهای مهم در دستور کار دو دولت برشمرد و بر تسریع در اجرای آن تاکید کرد.
دکتر روحانی همچنین بر ضرورت تلاشی همگانی برای مبارزه با تروریسم و افراطی گری و ایجاد وحدت بیشتر میان کشورهای اسلامی تاکید کرد و اظهارداشت: همه باید تلاش کنیم در کشورهای اسلامی ، ریشه های فکری افراطی گری را از بین ببریم.
رییس جمهور آذربایجان نیز در این تماس تلفنی با تبریک پیروزی دکتر روحانی، تاکید کرد که روابط میان دو کشور طی دوران استقلال  روند رو به توسعه ای داشته است اما چهار سال گذشته در روابط دو کشور، دورانی کاملاً استثنایی بوده است.
"الهام علی اف"  اجرای همه توافقات میان دو کشور را ضروری خواند و اظهارداشت: دستورات لازم را برای تسریع در پیشبرد طرحها داده شده و بزودی قرارداد راه اهن رشت - آستارا امضا و نهایی خواهد شد.
وی با ابراز رضایت از مشارکت فعالانه شرکتهای ایرانی در حوزه های انرژی ، خودروسازی و داروسازی در کشورش گفت: ما مصمم هستیم روابط خود را با تهران در همه عرصه ها گسترش دهیم و  این خواست دو ملت بزرگ ایران و آذربایجان است.
رییس جمهور آذربایجان همچنین بر ضرورت تقویت همکاری های دو کشور در حوزه های منطقه ای تاکید کرد و گفت: ما خواهان تقویت همکاری های خود با تهران در زمینه ثبات و امنیت منطقه ای و مبارزه مشترک با خشونت ، افراطی گری و تروریسم هستیم.
طرفین بر آمادگی خود برای شرکت در نشست های سه جانبه سران و تلاش برای تحکیم تعاملات منطقه ای تأکید کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)