• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۸۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۱
ورزشی » توپ و تور
لیگ جهانی والیبال 2017؛

رقیب نخستین روز ایران را بهتر بشناسیم

تیم ایتالیا نخستین رقیب ایران در هفته نخست لیگ جهانی والیبال است٬ نتیجه این بازی هم از نظر فنی و هم از نظر حیثیتی برای بازیکنان ۲ تیم از اهمیت به سزایی برخوردار است.

رقیب نخستین روز ایران را بهتر بشناسیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ تیم ایتالیا با ۸ مدال طلا، ۳ نقره و ۴ برنز در رده دوم پر افتخارترین تیم‌های لیگ جهانی محسوب می‌شود.
ایتالیایی‌ها سال ۲۰۱۷ را در نبود بازیکنان مطرحی، چون ایوان زایتسف، اوسمانی خوانتورینا، گابریله نِلی، پاسکال سوتیله، سالواتوره روسینی، گابریله ماروتی، انریکو چستر آغاز می‌کنند بازیکنانی که هر کدام نقش به سزایی در امتیازآوری و مدال آوری ایتالیا در رقابت‌های مختلف داشتند.
هدایت این تیم را همانند سال گذشته لوزنزو بلنجینی در دست دارد و آن‌ها آبی لاجوردی را به عنوان رنگ اصلی تیم خود انتخاب کرده اند و آبی آسمانی و سفید به ترتیب اولویت‌های دوم و سم این تیم در طول لیگ جهانی ۲۰۱۷ است.
میانگین سنی این تیم به طور تقریبی ۲۷ سال و ماسیمو چولاچی با ۳۶ سال سن به عنوان مسن‌ترین بازیکن لاجوردی‌پوشان است.
دیوید پاندلارو دفاع وسط تیم والیبال ایتالیا ۲۸ ساله و با ۲۰۰ سانتی‌متر قد جزو یکی از بلند قامت‌های این تیم است. وی ۸۸ کیلوگرم وزن دارد و ارتفاع اسپکش ۳۴۰ سانتی‌متر است.
لوئیگی راندازو ۲۳ ساله یکی از جوان‌های جویای نام این تیم در پست دریافت کننده توپ می‌زند٬ ارتفاع اسپک این بازیکن ۱۹۸ سانتی‌متری ۳۵۲ سانتی‌متر است.
نیکولا پسارسی لیبرو ۱۹۰ سانتی‌متری ایتالیاست وی دارای ۲۶ سال سن و ۱۹۰ سانتی‌متر قد است.
لوچا وتوری قطرپاسور ۲۰۰ سانتی‌متری آتزوری‌ها در این دوره از لیگ جهانی است که ارتفاع آبشارش در سن ۲۶ سالگی ۳۴۵ سانتی‌متر است.
سیمونه جیانلی بازیکن جوان و جویای ایتالیا تن‌ها ۲۱ سال دارد و می‌تواند لیگ جهانی برای وی آوردگاهی آینده‌ساز محسوب شود وی کهبه عنوان پاسور در ترکیب تیمش توپ می‌زند ۱۹۸ سانتی‌متر است و با ۹۲ کیلومتر وزن ۳۵۰ سانتی‌متر ارتفاع اسپک دارد.
فابیو بالاسو دیگر بازیکن جوان ایتالیا به عنوان یکی از لیبروهای حاضر ۲۲ سال سن دارد. وز ۱۷۸ سانتی متر قد و ۷۳ کیلو گرم وزن دارد.
فیلیپو لانزا از بازیکنان مطرح و باتجربه آتزوری‌هاست٬ دریافت‌های خوب این والیبالیست ۱۹۸ سانتی‌متری٬ کار را برای هر حریفی سخت می‌کند.
سیمونه بوتی از دیگر بازیکنان مسن لاجوردی‌پوشا ناست وی هنوز با ۳۴ سال سن جزو مدافعان وسطی است که مقابل حمله حریفان ایستادگی می‌کند. این بازیکن ۲۰۶ سانتی‌متر قد و ۱۰۰ کیلوگرم وزن دارد.
ماسیمو چولاچی بازیکن شماره ۱۳ ایتالیا دیگر لیبرو این تیم است وی که سابقه بازی در باشگاه تورنتینو را دارد در ۳۶ سالگی لقب مسن‌ترین بازیکن این تیم را به خود اختصاص داده است.
متئو پیانو دیگر دفاع وسط لاجوردی پوش در سن ۲۷ سالگی به عنوان یک بازیکن پخته محسوب می‌شود وی دارای ۲۰۸ سانتی‌متر قد و ۱۰۲ کیلو گرم وزن است.
اولگ آنتنو دیگر دریافت‌کننده تیم ایتالیاست٬ وی در سن ۲۹ سالگی در تیم تورنتینو زادگاهش توپ می‌زند و حالا یکی از بازیکنان باتجربه این کشور است. آنتونو ۱۹۸ سانتی‌متر قد و ۸۸ کیلوگرم وزن دارد.
لاچوپو بوتو دریافت کننده ۳۰ ساله لاجوردی‌پوشان در این دوره از رقابت‌های لیگ جهانی است ارتفاع اسپک این بازیکن ۱۹۱ سانتی‌متری٬ ۳۴۵ سانتی‌متر و وزنش ۷۶ کیلوگرم است.
جیولیو ساپی بازیکن پست قطرپاسور در تیم ایتالیا در سن ۲۸ سالگی بار دیگر رویداد لیگ جهانی را با ۲۰۱ سانتی‌متر قد و ۹۲ کیلوگرم وزن تجربه می‌کند.
ریکاردو اسبرتولی پاسور این تیم همانند هم تای خود ۲۱ ساله است وی دارای ۱۸۸ سانتی متر و ۸۵ کیلوگرم وزن و ارتفاع اسپکش ۳۲۶ سانتی متر است.
در نخستین بازی هفته لیگ جهانی آتزوری‌ها با پیراهن آبی آسمانی و تیم ایران با پیراهن‌های سفید برابر هم صف‌آرایی خواهند کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)