• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۵۹۳۵۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۹
سیاسی » دولت

سال 95 تحرک خوبی در اقتصاد کشور بوجود آمد

معاون اول رییس جمهور: دستاوردهای سال گذشته نشان داد که اگر اولویتی در کشور از سوی رهبر انقلاب تعیین شود، مدیران کشور با جدیت پای کار می آیند و همه ی تلاش خود را برای تحقق اهداف تعیین شده به کار می گیرند.

سال 95 تحرک خوبی در اقتصاد کشور بوجود آمد
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، دکتر اسحاق جهانگیری امروز ظهر در جلسه بررسی بسته ارتقاء توان تولید ملی 
با اشاره به نامگذاری سال 96 تحت عنوان اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال از سوی مقام معظم رهبری، بر ضرورت تلاش برای اشتغالزایی و ایجاد فرصت های شغلی در کشور تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر اهمیت نقش موثر اصناف در اشتغالزایی، بر لزوم حمایت نظام بانکی از اصناف خدماتی و تولیدی تاکید کرد و اظهار داشت: اصناف می توانند با دریافت تسهیلاتی اندک در جهت توسعه ی فعالیت های خود و اشتغالزایی گام بردارند و از این رو حمایت از اصناف در سال اشتغال و تولید یک ضرورت است.
 
وی همچنین با اشاره به گزارش وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص عملکرد بسته ارتقاء توان تولید ملی درسال 95 خاطر نشان کرد: خوشبختانه در سال 95 تحرک خوبی در بخش اقتصاد کشور بوجود آمد و علیرغم آنکه تصور می شد بخش زیادی از رشد اقتصادی مربوط به بخش نفت است اما گزارش های مرکز آمار ایران نشان داد که رشد اقتصادی کشور در سایر بخش ها و بخصوص در بخش صنعت و کشاورزی نیز رشدی قابل توجه بوده است.
 
دکتر جهانگیری با تاکید بر اینکه بخشی از این دستاوردها مرهون تصمیمات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و همراهی نظام بانکی بوده است، از همه ی کسانی که برای رشد اقتصادی در سال گذشته تلاش کرده اند قدردانی کرد و گفت: مدیران عامل بانکها در سال جدید نیز با روحیه ی مضاعف و با شجاعت کارها و برنامه ها را دنبال کنند تا در سال جاری نیز شاهد دستاوردهای هرچه بهتر در بخش تولید و اشتغال کشور باشیم.
 
معاون اول رییس جمهور افزود: دستاوردهای سال گذشته نشان داد که اگر اولویتی در کشور از سوی مقام معظم رهبری تعیین شود، مدیران کشور با جدیت پای کار می آیند و همه ی تلاش خود را برای تحقق اهداف تعیین شده به کار می گیرند. اینکه گاهی عده ای سعی می‌کنند عملکرد مدیران کشور را زیر سوال ببرند، جفا در حق نظام مدیریتی کشور است. البته باید در مواردی که از سوی مدیران کم کاری صورت می گیرد، این کاستی ها اصلاح شود.
 
دکتر جهانگیری با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای ارائه ی تسهیلات در جهت رونق بخش تولید و اشتغال در سال 96 تصریح کرد: باید نظارت دقیق صورت گیرد که تسهیلات پرداخت شده به واحدهای تولیدی و صنعتی به درستی و در راستای توسعه فعالیت ها و اشغالزایی هزینه شود و این منابع مالی در جای دیگر مصرف نشود.
 
در این جلسه که وزیر صنعت، معدن و تجارت، رییس کل بانک مرکزی، رییس هیات عامل صندوق توسعه ی ملی، جمعی از مدیران عامل بانکها و نمایندگان برخی دستگاه های اجرایی نیز حضور داشتند، نماینده ی وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی از عملکرد در خصوص بسته ی ارتقاء توان تولید ملی در سال 95 ارائه کرد و ایجاد امیدواری در صاحبان صنایع کوچک، هم افزایی و همدلی و مشارکت میان مدیران اجرایی و افزایش تولید و اشتغال در بخش قابل توجهی از بنگاه های اقتصادی را از جمله آثار اجرای طرح رونق تولید در سال 95 برشمرد.
 
در ادامه ی این جلسه گزارشی نیز از برنامه های سال 96 بر اساس مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی به منظور ارتقاء توان تولید ملی و اشتغالزایی ارائه شد که براساس این گزارش قرار است در سال 96 نظام بانکی در چارچوب سیاست های خود و در راستای اشتغالزایی، از اصناف تولیدی و خدماتی حمایت کرده و تسهیلات مورد نیاز آنها را تامین نماید.
 
ارائه تسهیلات برای طرح رونق تولید برای واحدهای صنعتی و معدنی کوچک و متوسط، تکمیل طرح های نیمه تمام بالای 60 درصد پیشرفت و بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی و معدنی از دیگر برنامه های سال 96 بود که در این گزارش بدان پرداخته شد و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
استمرار غبارآلودگی هوا در مناطق صنعتی سمنان
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی در پی درگذشت خبرنگار تبریزی
اختتامیه دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
دستگیری شکارچی متخلف در روستای باغلوجه شاهین‌دژ
دوگانه سوزکردن خودرو‌های بنزینی مدل ۹۴ به بالا
ترامپ قانون انتشار پرونده اپستین را امضا و ابلاغ کرد
تدقیق مرز مناطق حفاظت شده مراکان و میرآباد
وقوع انفجار و آتش‌سوزی مهیب در پالایشگاه نفت شرق ونزوئلا
طلای رحمان عموزاد در بازی‌های کشورهای اسلامی
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
بسته خبر‌های کوتاه ۲۹ آبان در یک نگاه
کهکشان راه شیرین در تخت فولاد اصفهان
گرامیداشت سالروز شهادت جمعی از اهالی روستای گرده رش در میاندوآب
دو سوم جوانان آمریکایی در فکر مهاجرت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)