• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۶۲۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۳
اقتصادی » اقتصاد کلان

کارآفرینی مترداف با ارزش آفرینی است نه اشتغالزایی

کارشناس بازاریابی و برند تاکید کرد: در دنیای امروز کارآفرینی را مترادف با ارزش آفرینی می شناسند نه اشتغالزایی.

کارآفرینی مترداف با ارزش آفرینی است نه اشتغالزایی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سالار معینی کرمانشاهی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: متاسفانه این بحث در کشور دچار یک غلط مصطلح و هم معنی اشتغالزایی شده است.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی در دنیای کسب و کار امروز بسیار بحث پر حرارتی است، افزود: کارآفرین به فردی گفته می‌شود که مخاطره ها، سازماندهی و اداره یک فعالیت اقتصادی را تقبل کند.
معینی در ادامه با عنوان اینکه کارآفرین علاوه بر اشتغالزایی باید به مفهومی تحت عنوان ارزش آفرینی بیشتر توجه داشته باشد، اظهارداشت: در دنیای امروز کارآفرین را مترادف با ارزش آفرین می‌دانند.
کارشناس بازاریابی و برند ضمن اشاره به سه سطح کارآفرینی خرد، میانی وکلان گفت: کارآفرینی از دغدغه‌های اصلی امروز بسیاری از مدیران سازمان‌ها محسوب می‌شود.
وی افزود: استفاده از افکار وایده‌های نوآورانه می‌تواند منشا تحولات عظیمی درسازمان‌ها و همچنین سرعت حرکت چرخ‌های توسعه اقتصادی کشور شود.
معینی کرمانشاهی با بیان اینکه کارآفرینی نماد نوآوری و موفقیت در امور تجاری و کارآفرینان پیشگامان این عرصه هستند، یادآورشد: اقتصاد تحت تاثیر کارآفرینی قرار دارد و اگر سازمان‌ها نتوانند خود را با تحولات پرشتاب جهانی همگام سازند دچار حالت ایستایی شده و بدون شک درآینده حضور فعالی نخواهند داشت.
 
فرهنگ کار و تولید در کشور تقویت شود
 
دانش آموخته مدیریت استراتژیک در برنامه «کالای ایرانی» رادیو اقتصاد بر ضرورت تقویت فرهنگ کار، تولید و خرید کالای ایرانی در جامعه تاکید کرد.
محمد حسن قدیری ابیانه، استقرار عدالت اجتماعی را از جمله اصول مهم اندیشه‌های دینی امام خمینی رحمت الله علیه برشمرد و افزود: بهره برداری بهینه از امکانات و منابع کشور، قرار گیری فرصت‌ها در اختیار همه افراد جامعه و ... از جمله مصادیق عدالت اجتماعی است.
وی همچنین با بیان اینکه استفاده درست و مطلوب از منابع طبیعی در آموزه‌های اسلام از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهارداشت: این منابع خدادادی تن‌ها متعلق به یک نسل نیست بلکه متعلق به تمامی نسل‌های آینده است.
این دانش آموخته مدیریت استراتژیک با اشاره به این جمله که انرژی اعم از نفت و گاز عامل توسعه و پیشرفت در هرکشوری است، گفت: خوشبختانه کشورهای صاحب نفت مانند ایران از این اهرم توسعه به نحو احسن برخوردار و در برابر کشورهای استعمارگر نیازمند و تشنه نفت و گاز هستند.
وی افزود: کشورهای استعمارگر برای دستیابی به این نیاز همواره می‌کوشند تا این اهرم را از دست کشورهای نفت خیز خارج و به ضد اهرم تبدیل کنند.
قدیری ابیانه در ادامه ترویج خام فروشی نفت، عدم تولید ثروت، تضعیف فرهنگ کار و تلاش، مصرف گرایی، تقویت فرهنگ خرید کالاهای خارجی، واردات کالاهای مصرفی و ... را از جمله سیاست‌های استعمارگران برای خروج دلارهای نفتی از جیب ملت‌های صاحب نفت دانست و اظهارداشت: ملت ایران و سایر کشورهای نفت خیز باید بر خلاف مسیر اهداف و برنامه‌های ممالک استعمارگر حرکت کنند.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ کار، تلاش، تولید و خرید کالای ایرانی باید در جامعه به یک ارزش تبدیل شود، گفت: تولید کالای ایرانی باید از مزیت رقابتی برخوردار باشد و در سطح بازارهای داخلی و خارجی خوش بدرخشد.
این دانش آموخته مدیریت استراتژیک بر ضرورت تقویت فرهنگ خرید کالای داخلی در جامعه تاکید کرد و افزود: بدون شک با فرهنگ سازی در این حوزه چرخ تولید و اشتغال مملکت تندتر خواهد چرخید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم پرهیز از پدیده خام فروشی نفت در کشور تاکید کرد و اظهارداشت: این پدیده آفت جدی در اقتصاد ملی است.
قدیری ابیانه گفت: نفت و گاز جزء منابع ملی کشور به شمار می‌روند و فروش بدون حساب و کتاب این ذخایر مملکت را در سال‌های نه چندان دور با بحران مواجه خواهد ساخت.
وی همچنین افزایش ارزش افزوده در صنعت نفت را گامی بسوی کاهش پدیده خام فروشی دانست و افزود: نفت یک سرمایه ملی است بنابراین می‌طلبد از این سرمایه بصورت جدی حفظ و حراست شود.
این دانش آموخته مدیریت استراتژیک تاکید کرد: درآمدهای حاصل از فروش طلای سیاه باید در امور زیر بنایی، تولید، اشتغال و مواردی از این دست هزینه شود نه واردات کالاهای خارجی. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تسطیح ۳۵ کیلومتر از محور چاه ملک تا جندق
بسیج شناسنامه و هویت جامعه ایران است
استاندار: آذربایجان غربی بهترین حلقه اتصال ایران با اروپاست
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
دستگیری ۱۷ متهم تحت تعقیب قضایی در دلفان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در رباط سنگ تربت حیدریه
امضای تفاهم‌نامه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جامعه عشایری
افتتاح ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در شهرستان قدس
استقبال از شهدای خوشنام در شهرهای چرام، لنده و سرفاریاب
رقابت‌پذیری محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی افزایش می‌یابد
پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال
حال و هوای معنوی مردم گلستان در وداع با لاله های گمنام
ولایتی: انتخابات عراق توطئه دشمنان را خنثی کرد
هفت نشان، سهم اصفهانی‌ها در بازی‌های کشور‌های اسلامی
تساوی تیم شاهوی مهاباد در هفته دوم لیگ دسته چهار فوتبال کشور
آغاز طرح ممیزی املاک در تربت‌حیدریه
انسداد هزار و ۹۳ حلقه چاه غیر مجاز درکرمانشاه
هفته بسیج؛ فرصتی برای بازخوانی نقش مردمی‌ترین نهاد پس از انقلاب
تظاهرات طرفداران مادورو در ونزوئلا
اوج گیری مراجعات مردمی به مراکز درمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)