• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۶۳۹۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۰
سیاسی » مجلس

آخرین خبرها و گزارشها از جلسه امروز مجلس و حاشیه های آن

جلسه علنی مجلس امروز برغم حمله تروریستی با درایت و هوشیاری نمایندگان به صورت عادی برگزار شد و تعدادی از نمایندگان تذکرات کتبی و شفاهی خود را برای حل مشکلات مردم ارائه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، صبح امروز افرادی با پوشیدن لباسهایی به رنگ لباس نیروهای حفاظتی مجلس با ورود به مجلس، با نیروهای حفاظت  درگیر شدند و به سمت آنان تیراندازی کردند.
 
 جلسه علنی امروز به ریاست آقای پزشکیان در ساعت حدود 9 صبح آغاز شد.

در حدود ساعت 10 و 30 دقیقه  ، حادثه تیراندازی در درب ورودی مجلس آغاز شد و بر اساس برخی خبرها به نقل از شاهدان عینی  چهار نفر  با تیراندازی یکی از تروریستها زخمی شده  و روی زمین افتادند.
لاریجانی: اقدام تروریستها بزدلانه بود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
سه نفر از زخمی ها از حفاظت و خدمه مجلس بودند و یک نفر نیز از مراجعه کنندگان به مجلس بود.

در ساعت 10 و 42 دقیقه دربهای ورودی مجلس شورای اسلامی  بسته شد ولی جلسه علنی مجلس ادامه یافت.

تعدادی از نمایندگان مقابل درب های ورودی و خروجی مجلس تجمع کردند و خواستار خروج از صحن علنی بودند اما چون با خروج نمایندگان مجلس از حد نصاب می افتاد از خروج آنان جلوگیری شد.
 
مقابله با تروریستها در بیرون صحن جریان داشت که در ساعت 11 و 50 دقیقه علی لاریجانی به همراه جمعی از نمایندگان وارد صحن شد و ریاست جلسه علنی را بر عهده گرفت.

در این حال بالگردهای نیروی انتظامی بر فراز مجلس شورای اسلامی به پرواز درآمدند و همه درب های ورود و خروج مجلس بسته شد و در راهروی اصلی ورودی مجلس هم نیروهای امنیتی و حفاظتی حضور یافتند.

در این زمان هنوز هیچ خبری از دستگیری یا کشته شدن مهاجمان منتشر نشد و گفته می شد که مهاجمان هنوز در طبقات مخصوص دفاتر نمایندگان حضور دارند.

به هیچ یک از خبرنگاران و نمایندگان هم اجازه خروج از صحن علنی داده نشد.
 
خطوط ارتباطی تلفنهای همراه نیز از داخل به بیرون قطع شد و به صورت یک طرفه بود.

در بیرون مجلس نیز خیابانهای منتهی به مجلس شورای اسلامی  مسدود شد و نیروهای امنیتی و انتظامی در آنجا حضور گسترده داشتند.  

برخی شنیده ها حکایت از مجروح شدن هفت تا هشت نفر داشت و بنا بر برخی گفته ها مهاجمان همچنان متواری بودند و تلاش برای دستگیری آنان در خیابان های اطراف ادامه داشت.

برخی شنیده ها هم حکایت از آن داشت که مهاجمان وارد محوطه مجلس شده و خود را به دفتر نمایندگان رسانده اند که البته این خبر از سوی حفاظت مجلس تأیید نشد.
 
 تشریح وضعیت مجلس از زبان رنجبرزاده / عضو هیئت رییسه مجلس

 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
دانلود 

‏اوضاع در راهروهای مجلس تحت کنترل نیروهای امنیتی درآمد و  شنیده شد که فرد حمله‌کننده به محاصره درآمده است.
 
در ساعت 12 و 5 دقیقه  برخی خبرها از آن حکایت داشت که مهاجمان هنوز در طبقات ساختمان دفتر نمایندگان متواری هستند و در این هنگام تیراندازی به حیاط داخلی مجلس کشیده شد  و صدای تیراندازی از آنجا به گوش می رسید و برخی نمایندگان قصد ترک جلسه برای بررسی موضوع تیراندازی را داشتند ولی مجلس به کار عادی خود ادامه داد.
 
به گفته الیاس حضرتی نماینده تهران ضاربان سه نفر بودند که مجهز  به دو قبضه کلاشینکف و یک قبضه سلاح کمری (کلت) بودند.
 
وزیر کشور هم که در جلسه هیئت دولت حضور داشت با اطلاع یافتن از این حادثه جلسه را ترک  و  اعلام کرد که شاید جلسه شورای تامین استان تهران برای بررسی حادثه مجلس و حرم امام تشکیل شود. 

در ساعت 12 و 27 دقیقه خبر رسید که مهاجمان در طبقه چهارم ساختمان دفاتر نمایندگان در محاصره نیروهای امنیتی قرار گرفتند .

در این حال همچنان جلسه علنی به حالت عادی ادامه داشت و نمایندگان در حال ارائه تذکرات شفاهی بودند که  مدیرکل ضد تروریسم وزارت اطلاعات با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: در درگیری با تروریستها و  در پی پهن کردن حلقه محاصره نیروهای حفاظتی و امنیتی درساختمان اداری مجلس، یکی از تروریستها به هلاکت رسید و یک نفر هم بعد از شکست در اهداف ، خود را منفجر کرد.
 
البته درگیریها برای دستگیری یا هلاکت تمام تروریستها در طبقه چهارم ساختمان دفاتر نمایندگان همچنان ادامه دارد. 
 
رئیس مجلس هم در پایان جلسه علنی امروز مجلس در  واکنش به حادثه تروریستی امروز مجلس گفت: حرکت تروریستی علیه مجلس اقدامی بزدلانه بود. 
 
علی لاریجانی با اشاره به حمله تعدادی از تروریست ها به ساختمان نمایندگان مجلس آن را اقدامی بزدلانه و سبک دانست و افزود: حتماً با این افراد برخورد جدی شده است. 
 
وی با تشکر از نمایندگان مجلس برای حفظ آرامش و ادامه جلسه علنی خاطر نشان کرد: تروریست ها به دنبال مسئله سازی هستند به ویژه آنکه جمهوری اسلامی ایران قطب فعال در مبارزه با تروریسم است. 
 
لاریجانی تصریح کرد: حتماً نیروهای امنیتی با این افراد برخورد خواهند کرد و مشکل حل خواهد شد. 
 
در این لحظه صدای مرگ بر آمریکا صحن علنی مجلس را فراگرفت. 
 
رئیس مجلس افزود: تروریست ها چهار تن بودند که به ساختمان نمایندگان  وارد شدند و در جریان تیراندازی، نیروهای یگان ویژه وارد عمل شدند. 
 
لاریجانی گفت: ترتیبی خواهیم داد که نمایندگان و خبرنگاران به صورت منظم و با امنیت از مجلس خارج شوند.
 
به هلاکت رسیدن چهار تروریست در داخل ساختمان اداری مجلس 
گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مستقر در اطراف ساختمان مجلس شورای اسلامی هم در ساعت 15 امروز حاکیست چهار تروریستی که صبح امروز وارد ساختمان اداری و سالن انتظار مجلس شده بودند به هلاکت رسیدند.
 
بر اساس گفته ها به نظر می رسد نیروهای امنیتی در حال پاکسازی نهایی طبقات مجلس هستند. 
 
بر اساس مشاهدات خبرنگار ما، تعداد زیادی از نیروهای پلیس وارد ساختمان مجلس شدند با این شرایط پلیس اعلام کرده باید برای اظهار نظر نهایی کمی منتظر ماند.

با اتمام عملیات تروریستی صبح امروز در مجلس شورای اسلامی، علی لاریجانی رئیس مجلس ساعت 15 و 15 دقیقه از ساختمان پارلمان بازدید کرد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)