• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۷۰۵۰۹
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۶
سیاسی » دولت
تیتر امشب شبکه خبر سیما؛

تعیین کابینه دولت دوازدهم کلید خورد

نمایندگان فراکسیون های اصولگرایان، امید و مستقلین بر جوان گرایی در اعضای کابینه دولت دوازدهم تاکید کردند.

تعیین کابینه دولت دوازدهم کلید خوردبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حسن نوروزی نماینده فراکسیون اصولگرایان در برنامه تیتر امشب گفت: درباره اعضای کابینه دوازدهم تاکنون رئیس جمهور مشورتی با ما نداشته اند.
 
وی افزود: فراکسیون ما بر اساس مطالعاتش و بر اساس سیاست های کلی نظام، رئیس جمهور باید به دور از سهم خواهی ها  فرمایشات امام راحل را در حوزه کاری خود مد نظر قرار دهد و افراد کارآمد و دینی و وابسته به قانون را در وزرای انتخابی خود قرار دهد و افراد کارآمد اخلاقی، کارآمد قانونی و کارآمد سیاسی و اقتصادی را انتخاب کنند تا بتوانند کابینه موفقی داشته باشد، کابینه ای خارج از احزاب و باندهای سیاسی.
 
 نوروزی افزود: فراکسیون ما معتقد است باید شایسته سالاری مد نظر باشد و متخصصین و متعهدین انتخاب شوند و از مستضعفین و افراد متوسط به پایین باشند تا بتوانند درد جامعه را بفهمند.

وی در ادامه گفت: امام راحل فرمودند: اگر مسئولین مومن نباشند، در جامعه فساد ایجاد می شود، حکومت اسلامی الگویش پیامبر ومعصومین است.

وی افزود: پیامبر برای حکومت بخش های مختلف از افراد با تجربیات مختلف استفاده می کرد، رئیس جمهور هم باید برای پیشبرد جامعه از اقشار ضعیف استفاده کند و نیاز به یک وزیر اخلاق مدار و دین دار است. وزیر باید وزارت کند و قانونمدار باشد.

نوروزی ادامه داد: برای ما چیستی دینی مان مهم است. در بحث کارآمدی اقتصادی هم ما گیر داریم وقتی به قانون و دین عمل نمی کنیم، اقتصاد ما مشکل پیدا می کند، اینها همه ناشی از تنبلی و نادانی ما است.
 
وی گفت: چرا باید با صنعت و کشاورزی بجنگیم و کارگران ما بیکار شوند؟ استاندار تهران باید ماهی یکبار با کشاورزان و صنعتگران و دامداران جلسه بگذارد و مشکلات آنها را حل کند.
 
وی تاکید کرد: باید نیمی از تولیدات ما سهم دولتی باشد و نیم دیگر سهم خصوصی و باید بتوانیم این قانون را اجرا کنیم. 

نماینده فراکسیون امید دیگر مهمان برنامه گفت: آنچه که مهم است وعده های رئیس جمهور در شعار انتخاباتی و تحقق آن است.محمد علی وکیلی گفت: سهم فراکسیونی برای ما مهم نیست اما مطالبات مردمی از دولت دوازدهم بسیار مهم است.
 
وکیلی با اشاره اینکه پاشنه آشیل وزارت خارجه و ظریف است گفت: در کابینه دوازدهم فراکسیون امید سختگیرانه برخورد خواهد کرد. وی گفت: با وجود حمایت صد در صدی به کابینه دوازدهم دولت روحانی انتظار جوانگرایی بیشتری خواهیم داشت.
 
نماینده فراکسیون امید افزود: از وضعیت کابینه و سطوح توانایی وزرا در دولت یازدهم(دولت قبل رئیس جمهور) مطلع هستیم و انتظار نداریم کابینه در دولت جدید تک ستاره باشد. او گفت: کابینه گذشنه نوسانات زیادی داشت اما در دولت جدید رئیس جمهور باید توانایی پاسخگوی 24 میلیون رای را داشته باشد.
 
وکیلی افزود: مسئولیت دولت آینده به مراتب سنگین تر از کابینه قبل است. وی بر داشتن یک کابینه جوان، چابک، کارآمد تاکید کرد.
 
وی با اشاره به ایجاد50 هزار شغل در سال گفت: باید از این رکود مهلک خارج شویم. وی با تائید کنترل نسبی تورم نیز گفت: بودجه باید به سمت عمرانی و تولید سوق پیدا کند. 
 
نماینده فراکسیون امید با تاکید بر ایجاد بستر های سرمایه گذاری گفت: سرمایه گذاری داخلی و خارجی نیاز به امنیت و بازگشت سرمایه دارد.
 
مهدی فرشادان نماینده فراکسیون مستقلین دیگر مهمان برنامه گفت: شنیده ها حاکی از آن است که دولت کار خود در رابطه با تعیین افراد برای کابینه جدید را شروع کرده است و در این خصوص مذاکرات دولت با فراکسیون های مختلف هم شکل گرفته است.
 
او گفت: انتظار می رود میان دولت و مجلس مانند دوره قبل تعامل خوبی ایجاد شود تا دولت دوازدهم بتواند با اقتدار کار خود را آغاز کند. 
 
نماینده فراکسوین مستقلین در ادامه افزود: رایزنی ها برای معرفی وزرای پیشنهادی و گرفتن رای اعتماد از نمایندگان مجلس مطابق روال گذشته انجام می شود و این یک امر منطقی است.

فرشادیان با اشاره به روند انتخاب کابینه در کشور گفت: در کشور ما برخلاف دیگر کشورها برای انتخاب وزرا و اعضای کابینه بسیار سخت است و به عقیده بنده کاهش میانگین سنی 5 سال در کابینه نمی تواند خیلی کمک کار باشد زیرا مدیریت ها در دوران جنگ و انقلاب به جوانان سپرده شد.

او ادامه داد: هنوز هم می توان مدیریت ها را به جوانان سپرد و از این نظر دولت دوازدهم باید جوانگرایی در مدیریت ها و اتاق فکرها را جدی بگیرد.

او افزود: تیم اقتصادی دولت یازدهم اقدامات خوبی داشته است اما با توجه به مشکلات اقتصادی جامعه و تاکیدات مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی، باید بکارگیری افراد نخبه، جوان، متخصص و کارآمد که توانایی تولید ثروت و اشتغال دارند را در اولویت خود قرار دهد.

فرشادان گفت: دولت در انتخاب اعضای کابینه باید فرااز نگاه سیاسی به افراد بکاهد و به مقوله کارآمدی توجه بیشتری کند و در شرایط کارآمدی برابر فرصت بیشتری را در اختیار جوانان قرار دهد. او ادامه داد: دولت دوزادهم با بکارگیری افراد از اقشار و قومیت های مختلف می تواند همگرایی مناسبی را ایجاد کند.

او درباره اولویت های پیشنهادی خود در دولت دوازدهم گفت: دولت دوازدهم باید معیشت مردم، رشد اقتصادی و جذب سرمایه گذار خارجی را در اولویت خود قرار دهد و شرط جذب سرمایه گذار خارجی وجود تیم اقتصادی قوی در دولت است تا بتوانیم به رشد اقتصادی 8 درصدی برنامه ششم توسعه برسیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود لاریجانی به پاکستان
برگزاری یادواره شهدای روستای چیر در استان زنجان
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
آمریکایی‌ها التماس کردند ایران آتش‌بس را بپذیرد
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)