• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۷۴۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۶
کرمانشاه » اقتصادی
معاون استاندار:

جوان کرمانشاهی باهوش، توانمند و متخصص است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت: چنانچه فضای کار و تولید برای جوانان کرمانشاهی فراهم باشد این عزیزان خلاقیت و ابتکار خود را نشان خواهند داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ رضا رحیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری امروز در نشستی که جوان کرمانشاهی باهوش، توانمند و متخصص استبا حضور مدیرکل و معاونین کمیته امداد امام (ره)، بانک‌ها و برخی دستگاه‌های اجرایی استان در سالن جلسات استانداری برگزار شد، مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان را به تلاش بیشتر در جهت توانمندساختن افراد به منظور حرکت به سمت تولید و کارآفرینی فراخواند و افزود: هنر مدیران دستگاه‌ها و بانک‌های استان باید این باشد که افراد جامعه را به سمت توانمند ساختن با توجه به توانمندی‌های ویژه آنان سوق دهند.
وی با ابراز امیدواری جهت بهره گیری از فیوضات معنوی شب‌های قدر و ایام شهادت حضرت علی (ع) خاطرنشان ساخت: ما افتخار می‌کنیم پیرو امامی هستیم که در کمک و دستگیری از افراد نیازمند یک الگو برای جامعه بشری است و این موضوع نقطه مشترک تمام مسلمین است و سه مذهب موجود در استان یعنی شیعه، سنی و اهل حق، امام علی (ع) را به عنوان امام حامی مستمندان می‌شناسند.
وی همچنین به فلسفه و اهداف انقلاب در کمک به مستمندان و رفع مشکلات مربوط به این قشر از جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از اهداف عالیه انقلاب اسلامی کمک به نیازمندان بود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره در این مسیر گام‌های ارزنده‌ای برداشته شده و در همین راستا با تاکید حضرت امام خمینی (ره) کمیته امداد پایه گذاری شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان اینکه طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی علاوه بر کمک به نیازمندان در زمینه توانمند سازی افراد تحت پوشش اقدامات ارزشمندی صورت گرفته، خاطرنشان ساخت: هنر مدیران باید این باشد که زمینه توانمند سازی افراد را با شناسایی ویژگی‌ها آنان فراهم سازند و خوشبختانه طی چند سال گذشته در استان کرمانشاه در این زمینه برنامه‌های خوبی دنبال شده است.
وی تاکید کرد: هر فردی در جامعه دارای توانمندی و ظرفیت‌های خاصی است که باید با دقت این ظرفیت‌ها شناخته شوند و در جهت بالفعل شدن آن‌ها برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد.
رحیمی، ایجاد شغل و رفع مشکلات مربوط به بیکاری را از اهداف و اولویت‌های کاری بسیار مهم مدیران استان برشمرد و گفت: با توجه به نرخ بالای بیکاری در استان از همه مسئولین استان انتظار می‌رود که در بحث ایجاد شغل با در نظرفتن توانمندی‌های موجود اهتمام جدی داشته باشند و در این راستا از هیچ گونه کوششی دریغ نکنند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های و قابلیت‌های ویژه جوانان کرمانشاهی بیان داشت: هم اکنون پس از گذشت دو ماه از راه انداری آزمایشی ایران خودرو کرمانشاه، با توجه به نوع کار و فعالیت مثال زدنی جوانان کرمانشاهی در این کارخانه، مدیران ایران خودرو در تهران خواستار جذب این افراد در مرکز شده اند هر چند ما برای پویایی و رشد این کارخانه با این موضوع مخالف هستبم، اما چنانچه فضای کار و تولید برای جوانان کرمانشاهی فراهم باشد این عزیزان خلاقیت و ابتکار خود را نشان خواهند داد و همگان باید بدانند که جوان کرمانشاهی باهوش، توانمند و متخصص است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری جوانان کرمانشاهی را شایسته بالاترین تلاش‌ها برای توانمندسازی ویژگی‌های آن‌ها از سوی مدیران عنوان کرد و گفت: بدون شک هر گونه اقدامی برای توانمند سازی و شناخت ظرفیت‌های ویژه این جوانان صورت گیرد دارای اجر دنیوی و اخروی است.
این مقام ارشد اقتصادی استان در ادامه به ظرفیت‌های منحصر به فرد استان کرمانشاه در ابعاد مختلف اشاره کرد و بیان داشت: استان کرمانشاه دارای ظرفیت‌های منحصر به فردی برای تولید در زمینه‌های کشاورزی، صنعتی، توریسم، تجارت و خدمات است لذا این استان با این ویژگی‌ها شایسته دارا بودن بالاترین نرخ بیکاری نیست.

وی از اداره کار و امور اجتماعی استان خواست با تدوین برنامه‌های راهبردی به دنبال توانمندساختن ظرفیت‌های جوانان به منظور ایجاد شغل و کار در استان باشد.
رحیمی گفت: همچنین ضروری است که به ایجاد شغل‌های پایدار در روستاهای استان توجه ویژه شود زیرا با این کار علاوه بر جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها، در جهت کمک به تولید نیز اقدام اثربخشی صورت می‌گیرد.
وی از مسئولین بانک‌ها خواست که روش‌ها و برنامه‌های خود را به منظور کمک به رونق اقتصادی و ایجاد شغل در استان مورد بازبینی قرار دهند.
وی بیان داشت: آنجه که حل مشکلات جامعه را به دنبال دارد رسیدگی و توجه به بحث‌های اشتغال تولید، و درآمد مردم است لذا همه باید توانمندسازی افراد را از مهمترین کارهای خود بدانیم.
وی در پایان اجرای طرح کارورزی با توجه به شرایط و مزایای خوب این طرح را در استان مورد تاکید قرار داد.
همچنین در این جلسه مدیرکل کمیته امداد امام (ره) استان کرمانشاه نیز گفت: بر اساس آمار گیری سال گذشته ۶۸ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۱۷۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند که در این زمینه رتبه استان کرمانشاه از نظر مددجویی رتبه ۱۲ کشوری است.
حسین خدرویسی افزود: در سال گذشته موفق شدیم که ۷۵ میلیارد تومان تسهیلات را برای ایجاد شغل به بیش از ۴ هزار مدد جو در استان اختصاص دهیم که خوشبختانه استان کرمانشاه در این زمینه رتبه اول کشور را به خود اختصاص داد.
وی افزود: سهم تسهیلات استان در سالجاری ۸۰ میلیارد تومان است که امسال با توجه به مصوبات انجام شده، پرداخت تسهیلات به مددجویان به ۲۰ میلیون تومان و همچنین وام قرض الحسنه برای درمان و ازدواج به خانواده‌های مددجو به ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا خواهد کرد.
در پایان این نشست از مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانکهای استان که به اجرای طرح‌های اشتغالزایی کمیته امداد استان کمک کرده اند، با اهدا لوح، تقدیر به عمل آمد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)