پخش زنده
امروز: -
کلنگ عملیات اجرایی ساخت تقاطع غیرهمسطح آزادراه و جاده قدیم قم-تهران با شهرک چاپ و نشر قم به زمین زده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آقای طیبی نژاد، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان با بیان اینکه جاده قدیم قم تهران مخصوص عبور خودروهای سنگین است و هیچ راه دسترسی به داخل شهرک چاپ و نشر برای ورود و خروج کالا ندارد گفت: نبود این راه دسترسی و واگذاری زمین های این شهرک به فعالان چاپ و نشر و بنکداران از مهمترین دلایل ساخت این تقاطع غیر همسطح است.
این تقاطع شامل یک پل فلزی به طول 42 متر و عرض 14 متر بر روی آزادراه قم تهران است که قرار است در مدت 9 ماه و با اعتبار 42 میلیارد ریالی ساخته شود.
شهرک چاپ و نشر یا شهاب با 200 هکتار مساحت در کیلومتر 5 آزادراه قم تهران قرار دارد که 25 هکتار آن به بنکداران واگذار شده است.