• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۸۱۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
بین الملل » تحلیلی

تل آویو بطور مستقیم به شورشیان سوری کمک می کند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل از کمک های مستقیم رژیم صهیونیستی به شورشیان سوری و تقویت آنها در برابر نیروهای متخاصم با این رژیم خبر داد.
این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی در گزارشی نوشت: به گفته شورشیان، اسرائیل به طور دائم در حال تأمین مالی شورشیان سوری در نزدیکی مرزهایش در بلندی های جولان است و همچنین کمک های پزشکی و امدادی  در اختیار آنها قرار می دهد و یکی از گروه های شورشی سوری در هر ماه پنج هزار دلار دریافت می کند. 
روزنامه وال استریت ژورنال روز یکشنبه با استناد به مصاحبه هایی با چندین تن از سران شورشی و سه مقام آشنا به سیاست های اعلام نشده اسرائیل، گزارش داد، اسرائیل در حال کمک کردن به نیروهایی است که با رژیم بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، و هم پیمانان ایرانی، لبنانی و روس آن مخالف هستند و این اقدام در تلاش برای کمک به ایجاد یک منطقه حائل در مرز اسرائیل با نیروهای دوست با تل آویو انجام می شود. 
اسرائیل در سال دو هزار و شانزده یک واحد نظامی ویژه را برای نظارت و هماهنگ کردن روند انتقال این کمک ها ایجاد کرد که به این گروه ها برای پرداخت حقوق و خرید تسلیحات و مهمات کمک می کند.
بر اساس گزارش وال استریت ژورنال، این «تعامل مخفی» با هدف تقویت گروه های شورشی سوری ضد نیروهای متخاصم با اسرائیل به ویژه گروه حزب الله لبنان -که نیروی نیابتی ایران محسوب می شود- و همچنین واحدهای مختلف ایرانی که به نیابت از اسد در سوریه می جنگند، انجام می شود.
به گفته ایهود یعاری، روزنامه نگار و تحلیل گر اسرائیلی، اسرائیل این عملیات در بلندی های جولان را سیاست « همجواری خوب» نامیده است. او همچنین گفت این عملیات در زمان تصدی موشه یعلون، وزیر دفاع (جنگ) سابق اسرائیل، آغاز شد.
در این گزارش به نقل از یک فرد ناشناس آمده است که «موضوع منافع مطرح است.» 
معتصم الجولانی، سخنگوی گروه شورشی فرسان الجولان در گفتگو با وال استریت ژورنال گفت:‌ «اسرائیل همانند یک قهرمان طرف ما را گرفته است.» او همچنین گفت:‌ «ما بدون کمک های اسرائیل دوام نمی آوردیم.»
ابو صهیب، فرماندهی با نام مستعار که هدایت این گروه را بر عهده دارد، به وال استریت ژورنال گفت که تقریبا پنج هزار دلار در ماه از اسرائیل دریافت می کند. 
بر اساس این گزارش، این گروه در سال دو هزار و سیزده، پس از حمله به نیروهای رژیم سوریه، با اسرائیل تماس برقرار کرد و خواستار کمک اسرائیل برای درمان نیروهای مصدوم خود شد. این گروه اعلام کرد این یک نقطه عطف بود، زیرا اسرائیل سپس شروع به ارسال کمک های مالی و دیگر کمک ها به دیگر گروه ها کرد. 
یک جنگجوی عضو یکی دیگر از گروه های شورشی در جولان موسوم به تیپ اسود الرحمن، گفت:‌ «بیشتر افراد خواهان همکاری با اسرائیل هستند.»
بر اساس این گزارش شورشیان در گفتگو با وال استریت ژورنال گفتند، گروه فرسان الجولان تقریبا چهارصد جنگجو در استان قنیطره در بلندی های جولان در سوریه دارد و با دست کم چهار گروه شورشی دیگری هم پیمان است که از اسرائیل کمک دریافت می کنند. آنها افزودند، هشتصد جنگجوی شورشی در چندین روستا و همچنین حدود چند هزار غیر نظامی ساکن این منطقه از اسرائیل کمک می گیرند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه‌های ترویج کتابخوانی در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
بوستان قیطریه بهسازی شد
خراسان جنوبی صدرنشین مرمت مشارکتی خانه‌های تاریخی در کشور
بورس کالا میزبان عرضه بیش از یک میلیون تن انواع کالا در تالار‌ها
نظام تعلیم و تربیت، بیش از هر نهاد دیگری مسئول پرورش نسل دانا و کتاب‌خوان است
نفت سفید و میعانات گازی ۲ عرضه مهم در رینگ بین‌الملل و داخلی
آزمایش رایگان ایدز با مشاوره تخصصی در کیش
آزادی ۴۰ زندانی در خراسان شمالی با کمک خیران
سفر نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به تبریز
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی رسانه‌ای «هما» تا پایان آبان ماه
دست‌ها برای طلب باران به آسمان بلند شدند
لایحه ساماندهی معافیت‌های مالیاتی در راه بهارستان یا پاستور؟
پرونده صد کودکستان متخلف روی میز آموزش و پرورش
برداشت ۴۲۰۰تُن خرما از نخیلات قصرشیرین
پیش بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین 
آزادسازی سوسنگرد، اوج هنرنمایی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس+فیلم
برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در همدان
عضویت رایگان و بخشودگی جرائم، هدیه کتابخانه‌های فارس
رسیدگی ویژه به پرونده تاخیر در تامین واکسن تب برفکی
خرمشهر پایلوت طرح شهرستان کارآفرین کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)