قطر اتهامات مصر را بی اساس خواند
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ معاون سفیر قطر در سازمان ملل متحد ، اتهامات مصر را علیه دوحه ادعاهای «متفاوت و بی اساس و نادرست» توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره ، عبد الرحمان یعقوب الحمادی گفت گزارشهای کمیسیونهای ذیربط در شورای امنیت برای رصد کردن موارد نقض قطعنامه های این شورا به هیچ یک از ادعاهای وارده از زبان مسئول مصری اشاره نکرده است.
الحمادی گفت :« پرونده قطر در زمینه مبارزه با تروریسم و پایبندی به قطعنامه های شورای امنیت و همکاری با سازمان ملل متحد چشمگیر است و هر گونه ادعایی مبنی بر وجود ارتباط بین قطر و تروریسم در چارچوب تبلیغات رسانهای مغرضانه است که وجهه کشور قطر را هدف قرار داده است و این ادعاها اصل و اساس ندارد و فقط سخنان دروغین و گمراه کننده است و این سخنان را شبه نظامیانی که غیر قانونی فعال هستند، مطرح می کنند و کشورهایی مانند کشوری که علیه کشور قطر صحبت کرد از این شبه نظامیان حمایت می کنند. اتهاماتی که هیئت مصر مطرح کرد در چارچوب تبلیغات مغرضانه کنونی است که کشور قطر را هدف قرار داده است.»