• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۰۰۰۹۳
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۶
اقتصادی

برگزاری نخستین جلسه میز خودرو و نیرو محرکه

نخستین جلسه میز خودرو و نیرو محرکه در سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، نخستین جلسه میز بررسی راهکارهای توسعه صادرات محصولات میز خودرو و نیرو محرکه با حضور نمایندگان بخش خصوصی و صاحب نظران و تجار این صنعت به همت سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد.
در این نشست قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر ظرفیت‌های بالای تولید در این صنعت اظهار داشت: هدف‌گذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در حوزه خودرو و نیرو محرکه صورت گرفته که با هم فکری تشکل‌ها و بخش خصوصی در پی راهکار رسیدن به این هدف هستیم.
خسروتاج افزود: از منبع بودجه سال ۹۶ به واحدهای تولیدی با اولویت تولیدات صادراتی یارانه سود تسهیلات تعلق خواهد گرفت و همچنین برای پرداخت جوایز و مشوق‌های صادراتی، حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی و پرداخت بخشی از هزینه‌های صدور ضمانت‌نامه و بیمه‌نامه‌های صادراتی تسهیلاتی اعطا خواهد شد.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت از تشکل‌ها خواست الزامات توسعه صادرات محصولات خود را مشخص کرده و برنامه‌ریزی مدون برای صادرات انجام دهند و در مقابل اطمینان داد که سازمان توسعه تجارت ایران به عنوان دستگاهی فعال در جهت توسعه صادرات، مطالبات صادرکنندگان را به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.
در ادامه نمایندگان تشکل‌ها با طرح مشکلاتی مانند نقل و انتقال ارز، عدم ارائه تسهیلات ارزان قیمت، تخصیص یارانه به حمل و نقل، اهمیت به نقش نمایشگاه‌ها و ایجاد فضای مناسب برای شرکت در نمایشگاه‌های تخصصی به ارائه راهکار پرداختند. در پایان مقرر شد جلسه بعدی حداکثر ظرف یک ماه آینده با موضوع گزارش پیگیری‌های انجام شده در جهت رفع مشکلات مطرح شده تشکیل شود.
بازار هدف عمده محصولات خودرو و نیرو محرکه شامل کشورهایی، چون عراق، افغانستان، کشورهای CIS، شمال و شرق آفریقا است.
 
خودروسازان تمام تایرهای تولید داخل را مصرف می‌کنند
 
مدیر کل صنایع خودرو و نیرو محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: تمامی محصولات تولیدی شرکت‌های لاستیک ساز از جانب شرکت‌های خودروساز خریداری می‌شود و مازاد بر توان تولید داخل از شرکت‌های خارجی و با دریافت مجوز انجام می‌شود.
امیر حسین قناتی  تاکید کرد: برای تامین نیاز خودروهای جدید شرکت‌های خودرو ساز داخلی که لاستیک‌های آن‌ها در کشور تولید نمی‌شود و نیز در جهت تسهیل تولید اینگونه خودرو‌ها مجوزهای لازم برای واردات لاستیک با برندهای مورد تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر می‌شود.
وی شرط رعایت استاندارد‌های مربوط و واردات تن‌ها به میزان قطعات منفصله (CKD) را از شروط اصلی واردات تایر ذکر کرد.
به گفته قناتی تایرهای وارداتی با شروط بالا، باید تاییدیه‌های لازم مربوط به E-MARK و آزمونهای سه گانه S، W، R. و E۴ - ۱۱۷R مربوط به سازمان ملی استاندارد را کسب کنند.
وی در ادامه اعلام کرد: واردات انواع لاستیک مورد مصرف در خودرو صرفا با رعایت ضوابط خاص دریافت نمایندگی شرکت خارجی امکان پذیر است و کلیه نمایندگی‌های وارد کننده تایر دارای مجوز ثبت نمایندگی، مکلفند تاییدیه‌های لازم مربوط به موارد ذکر شده و استانداردهای فوق را کسب نمایند.
به بیان وی ثبت سفارش منوط به ارائه تاییدیه مذکور و نهایتا تایید مراتب از سوی مرکز امور اصناف و بازرگانان است.
بر اساس آمار در ۶ ماهه اول سال گذشته واردات انواع تایر از نظر وزنی ۲۶. ۵ درصد و از نظر تعداد حدود ۲۵ درصد کاهش و تولید انواع تایر در کشور حدود ۱۵ درصد افزایش داشته است. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف و ضبط گوشت شکار غیرمجاز در گرمه
راه اندازی اردوگاه نگهداری و ترک اعتیاد بانوان
صعود تیم «الف» والیبال ساحلی ایران به جمع ۸ تیم برتر
اختتامیه دو جشنواره استانی در سیرجان
نگاهی به فیلم‌های امروز شبکه‌های سیما
تقویت عملیات هوایی اطفای حریق در مازندران با اضافه شدن هواپیمای ایلوشن
بسیج؛ تجلی گفتمان انقلاب و نماد پیوند مردم با نظام اسلامی
۱۰ درصد از ناوگان حمل و نقل بار کشور متعلق به اصفهان
ادامه پایداری جوی و افزایش آلاینده‌ها در هفته اول آذر
پارا وزنه برداران اصفهانی نایب قهرمان کشور
تصفیه خانه تکمیلی فاضلاب بجنورد با ۲۲ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست
طلای محیطی زاده در هفتگانه
عوامل بروز خروپف چیست؟
استقبال گرم برخی شهرهای استان از پیکرهای اهالی بهشت
عیادت معاون وزیر ورزش و رئیس فدراسیون اسکیت از ورزشکار آسیب‌دیده
حذف فرزاد چراغی از مرحله حذفی تنیس روی میز المپیک ناشنوایان
امروز؛ آخرین مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های روستا
۱۰۳ هزار مسکن در اصفهان درمرحله تحویل وتامین زمین
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
انجام ۶۰ سورتی پرواز برای اطفای حریق در الیت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
وزیر دفاع: نباید فولاد و ذوب‌آهن را به اصفهان می‌بردیم
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)