ادامه اذعان مقامات آمریکایی؛
مامور سابق سیا: ایران نیازی به سلاح هسته ای ندارد
رابرت بائر تایید کرد؛ هیچ سندی علیه ایران در خصوص مشارکت در تروریسم وجود ندارد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، رابرت بائر مامور سابق سازمان سیا و تحلیلگر امور اطلاعاتی و امنیتی به شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت، جمهوری اسلامی ایران اصلا نیازی به سلاح هسته ای ندارد.
بائر در پاسخ به این سوال که آیا صحبت های محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران را در خصوص برنامه هسته ای تهران باور می کند یا خیر گفت: بله [گفته های ایشان را] باور می کنم. آنچه ایرانی ها نمی خواهند، این است که وارد رقابت تسلیحاتی با عربستان سعودی شوند. عربستان سعودی فناوری و دانش ساخت بمب را در فاصله زمانی کوتاه دارد. اگر ایرانی ها هم به سمت جایگاهی که عربستان سعودی در آن قرار دارد حرکت می کردند، رقابت تسلیحاتی در خلیج [فارس] به شدّت خطرناک می شد.
وی در ادامه گفت: ایرانی ها خیلی باهوش اند؛ من سال های سال با آنها سر و کار داشته ام.
ایرانی ها عراق را به دست آوردند و به هیچ سلاح هسته ای نیاز ندارند و ما در این جنگ بازنده شدیم.
آنها اصلا به سلاح هسته ای نیازی ندارند. منظورم این است که، آن طوری که من به قضیه نگاه می کنم، آنها در عراق پیروز شدند. به خاطر حمله ما به عراق در سال 2003، آنها عراق را به دست آوردند و به هیچ سلاح هسته ای نیاز ندارند. این کشور متحد اصلی اش است، بخش اطلاعاتی این کشور (ایران)، دولت عراق را کنترل می کند و از لحاظ تجاری هم برای ایران مهم اند. به هر حال ما به طرز موثری در این جنگ بازنده شدیم.
بائر در ادامه در پاسخ به این سوال که در خصوص اقدام ایران به ساخت موشک بالستیک و مشارکت در تروریسم گفت: ایران در تروریسم مشارکت ندارد. در خصوص اتهامات تروریستی باید بگویم که هیچ سندی علیه آنها وجود ندارد.