• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۳۶۱۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۹
ورزشی » فوتبال و فوتسال
رییس آکادمی فوتبال نفت تهران؛

‌می‌خواهند مجانی صاحب تیم ۱۷ میلیارد تومانی شوند

رییس آکادمی فوتبال نفت تهران گفت: می‌خواهند تا تیم نفت تهران منحل شود و مجانی و دور از چشم نهادهای نظارتی صاحب تیم ۱۷ میلیارد تومانی شوند.

‌می‌خواهند مجانی صاحب تیم ۱۷ میلیارد تومانی شوندناصر فریاد شیران در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در خصوص آخرین وضعیت باشگاه نفت تهران گفت: مجمع فوق العاده باشگاه نفت با اعضای پنج نفره آن برای تصمیم گیری در خصوص واگذاری قطعی آن قرار بود در وزارت نفت برگزار شود که با توجه به حد نصاب نرسیدن تعداد اعضا، این مجمع برگزار نشد. در واقع شریف حسینی و دل پریش یکی از معاونان وزیر نبودند، اما سلحشور، عماد حسین و عباسی حضور داشتند.

وی افزود: برگزاری این مجمع باز هم به زمان دیگری موکول شد و بحث انتقال به صورت قطعی به اتمام نرسید. باشگاه نفت برای بستن تیم دیر اقدام کرد. علی کریمی هدایت تیم را قبول کرد و حدود ۱۵ روز بازیکنان را تمرین داد، اما با توجه به نظر و دیدگاهی که داشت، نتوانست با باشگاه به توافق برسد. کریمی با آرامش و بدون حاشیه از نفت جدا شد و برخی بازیکنان هم همراه با او از تیم جدا شدند. 

رییس آکادمی فوتبال نفت گفت: خیلی‌ها با آمدن حمید درخشان به عنوان سرمربی جدید نفت تهران انتقاد کردند. لیگ برتر ویترین فوتبال ایران است و هر مربی دیگری هم جای درخشان، این سمت را قبول می‌کرد. اما تن‌ها ۱۶ مربی می‌توانند در لیگ برتر حضور داشته باشند. درخشان هم مانند کریمی، دایی، منصوریان و گل محمدی به نفت تهران آمدند کار کردند و رفتند، اما فعالیت با این شرایط در تیم نفت سخت است. همه باشگاه‌ها مشکل دارند و تنها مختص نفت نیست. 

وی با بیان اینکه صبای قم همچنان در پی انحلال تیم نفت است، افزود: بهرامی رئیس هیئت فوتبال قم چند روزی است در تهران به دنبال آن است که به هر نحوی شده با رایزنی از طریق مجلس و راه‌های دیگر پیگیر آن است که تیم صبا را جایگزین نفت تهران در لیگ برتر کند.

فریاد شیران گفت: می‌خواهند تا تیم نفت تهران منحل شود و مجانی و دور از چشم نهادهای نظارتی صاحب تیم ۱۷ میلیارد تومانی شوند، اما تیم صبا هم مشکلاتش کمتر از نفت نیست. صبایی‌ها ۱۷ تا ۲۳ میلیارد تومان بدهی دارند. برادم نادر و مایلی کهن هم می‌خواهند به علت طلبشان از تیم صبا به فیفا شکایت کنند. زمانی که طلب کاران نمی‌توانند طلب خود را بگیرند باید به نهاد بالاتر شکایت کنند. ما که نمی‌توانیم به قوه قضاییه شکایت کنیم و باید به فیفا شکایت کرد. از راه آهن، برق شیراز، تیم آذربایجان ایران، استقلال تهران طلب داشتم و به فتح اله زاده، افشارزاده و حالا هم به وزیر ورزش نامه زدم.

وی افزود: سال‌ها است که بحث انتقال تیم‌های پایتخت به سایر استان‌ها حاشیه هایی وارد کرده است. در دولت قبلی مصوب شد که تیم نفت تهران به اراک برود. فصل قبل هم بحث انحلال و انتقال به انزلی بود و نمایندگان مجلس مخصوصا دنیامالی به دنبال این انتقال بودند. حالا هم قمی‌ها به دنبال آن هستند تا تیم را به شهرشان منتقل کنند، اما با مصاحبه هایی که انجام دادم به کمک رسانه‌ها مانع این انتقال شدیم. 

رییس آکادمی فوتبال نفت تهران با بیان اینکه برخی‌ها در انتقال نفت باز هم شکست خوردند، گفت: این افراد باز هم به دنبال تصاحب یادگاری مرحوم دهداری هستند. مردم هم در برنامه نود رای دادندکه مخالف انتقال هستند و این قانون شد که هیچ تیمی به جایی منتقل نشود و فدراسیون فوتبال هم مانع آن شد. کمیسیون ماده پنج و وزارت ورزش کمک کردند انتقال صورت نگیرد. حتی در بازی نخست فصل قبل زنگنه وزیر نفت و گودرزی وزیر سابق ورزش به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ دستور کتبی دادند تا مانع برگزاری بازی نخست مقابل استقلال باشند، اما فدراسیون زیر بار این دستور نرفت.

وی ادامه داد: همه قلبا مخالف این انتقال هستند. امیدوارم که نفت تهران امسال با توجه به حواشی که از داخل و بیرون به آن تحمیل شد در نخستین بازی مقابل سپیدرود موفق باشد. همه کمک کنند به این تیم ریشه دار که بزرگانی مثل میرشیبانی، مایلی کهن و علی کریمی داشت. متاسفانه ۳۰ نماینده مجلس تهران، شورای شهر، شهردار، استاندار و فرماندار تهران در قبال مشکلات تیم سکوت کردند، اما در شهرهای دیگر از نماینده مجلس گرفته تا استاندار به دنبال حفظ تیم شهرشان هستند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)