• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۴۴۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵
مرکزی » اجتماعی

تحقق وحدت با برقراری صلح و عدالت در جهان

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در کنفرانس مسلمانان و مقابله با تروریسم و افراط گرایی گفت: تحقق وحدت در گروی برقراری صلح و عدالت در جهان است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اراک؛ آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در کنفرانس مسلمانان و مقابله با تروریسم و افراط گرایی در برزیل که با حضور شخصیت های سیاسی، علمی و فرهنگی برزیل و کشورهای مختلف جهان در حال برگزاری است با تأکید بر اینکه دین اسلام و همه ادیان آسمانی تمام بشریت را به وحدت فرا می خوانند، راه تحقق این وحدت را برقراری صلح و عدالت در جهان عنوان کرد و افزود: استکبار جهانی امروز تمام بشریت را تهدید می کند و به هیچ ملتی رحم نمی کند.
آیت الله اراکی در ادامه بیانات خود که با پوشش گسترده رسانه های برزیل همراه بود افزود، امروز با پدیده ای بسیار خطرناک در جهان مواجه هستیم که تمام جوامع بشری را تهدید می کند، این پدیده با قدرت تسلیحاتی بسیار بالا به هیچ ملت و آئینی رحم نمی کند و برای بشریت از اساس هیچ ارزشی قائل نیست.
نماینده استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری در ادامه ضمن محکوم کردن جنایاتی که امروز در یمن، عراق، سوریه، فلسطین و در مناطق مختلف جهان رخ می دهد، این پرسش را مطرح کرد که مؤسسات حقوق بشر امروز کجا هستند تا از حقوق اطفال مظلوم یمن، فلسطین، سوریه و دیگر سرزمین های اسلامی دفاع کنند؟!
وی در ادامه با اشاره به جنایت وحشیانۀ رژیم صهیونیستی در به قتل رساندن محمدالدره در آغوش پدرش افزود: آیا فلسطینیان حق برخورداری از حقوق اولیه خود و استحقاق سرزمین آبائی و اجدادی خود را ندارند؟! آیا اطفال فلسطینی استحقاق حیات ندارند؟! چرا باید مردم غزه که تنها جرمشان این است که می خواهند در سرزمین خود با صلح و آرامش زندگی کنند در محاصره باشند؟!
 آیت الله اراکی در ادامه با اشاره به سیاست های خصمانه و تفرقه افکنانه آمریکا در نقاط مختلف دنیا افزود: آمریکا رسماً اعلام می کند که ما هستیم که داعش را تأسیس کردیم، و آنها علناً از جریان تروریسم در منطقه خاورمیانه حمایت می کنند، آیا آمریکا نمی تواند به جای اینکه آتش جنگ را به اقصی نقاط دنیا بکشاند، صلح و آرامش و امنیت را به مردم دنیا هدیه کند؟! آیت الله اراکی سپس با اشاره به قرارداد ننگین تسلیحاتی آمریکا با عربستان افزود؛ چه دزدی ظالم تر از این وجود دارد که مال را ببرد و با همان مال سلاحی برای به جان هم انداختن برادر با برادر بدهد؟!
وی افزود: اصحاب وجدان های بیدار و عقل های آزاد باید پیرامون این خطراتی که جهان بشریت را تهدید می کند بیندیشند و برای مقابله با آن در سطوح سیاسی و حقوق بین المللی چاره اندیشی کنند.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تشکر از تلاش دولت برزیل در مهیا کردن شرایط برگزاری این کنفرانس بزرگ در برزیل گفت: ما از اینجا وجدان بیدار و عقل سلیم مردم آزاده دنیا را مورد خطاب قرار می دهیم که ندای محرومان، مظلومان و مستضعفان دنیا را بشنوند و آنها را دعوت می کنیم که در قبال خطر استکبار جهانی با همبستگی و اتخاذ موضع واحد اقدامی در خور شأن صورت دهند. 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)