• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۹۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۶
ورزشی » توپ و تور
"بعد از کالج باید به اروپا می‌رفتم"

کاظمی: کم ارزش کردنِ تیم ملی، چیزی به بسکتبال اضافه نمی‌کند

فوروارد تیم ملی بسکتبال با درخواست حمایت از تیم ملی گفت: کم ارزش کردن بردهای تیم ملی، چیزی به بسکتبال اضافه نمی‌کند.

کاظمی: کم ارزش کردنِ تیم ملی، چیزی به بسکتبال اضافه نمی‌کندارسلان کاظمی که در غیاب حامد حدادی و اوشین ساهاکیان کاپیتان تیم ملی بسکتبال به حساب می‌آمد، در آستانه اعزام به لبنان برای حضور در کاپ آسیا به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: امیدوارمخبرنگاران لطف کنند و هوای تیم ملی را داشته باشند، چون بسکتبال شرایط خیلی سختی دارد و باید به ساختن آن و همچنین بازگشت تیم‌ها به لیگ کمک کنیم. کم ارزش کردن بردهای تیم ملی، چیزی به بسکتبال اضافه نمی‌کند و حتی اوضاع بدتر هم می‌شود.

وی افزود: امیدوارم کارهایی که برخی در زمان آسیاچلنج با کوچک شمردن تیم‌ها انجام دادند، در جریان کاپ آسیا انجام نشود. تیم ملی با خیال راحت به مسابقات برود و قهرمانی را به دست آورد. 

تیم ب استرالیا هم قدرتمند است

ملی پوش بسکتبال درباره تیم های کاپ آسیا گفت: تیم‌های خوبی در این مسابقات شرکت می‌کنند. لبنان به عنوان میزبان مسابقات و ژاپن با تمام قدرت می‌آیند. درباره چین هنوز نمی‌دانم با چه تیمی شرکت می‌کنند، در این مدت با چندین تیم مختلف چینی بازی کردیم که گویا در نهایت با تیم منتخب اصلی خود می‌آیند. 

کاظمی با اشاره به غیبت بازیکن آمریکایی فیلیپین ادامه داد: تنها آندری بلچ در این مسابقات غایب است که به دلایل امنیتی انصراف داده است، وگرنه سایر بازیکنان خوب فیلیپین در مسابقات شرکت می‌کنند. از طرفی استرالیا که در المپیک سوم یا چهارم می‌شود، حتی با تیم ب هم یکی از قویترین تیم‌های رقابت‌ها به شمار می‌رود. 

با این روند، سال بعد باید قهرمانی کشور برگزار کنیم

بسکتبال شرایط خیلی سختی دارد و باید به ساختن آن و همچنین بازگشت تیم‌ها به لیگ کمک کنیم. کم ارزش کردن بردهای تیم ملی، چیزی به بسکتبال اضافه نمی‌کند و حتی اوضاع بدتر هم می‌شود.
کاظمی به کناره گیری تیم‌های فصل قبل از لیگ اشاره کرد و گفت: اوضاع بسکتبال با کناره گیری باشگاه‌ها از لیگ ناجور است. اگر تیم هایی مثل دانشگاه آزاد، کاشان و .. از لیگ بروند، سال بعد باید قهرمانی کشور برگزارکنیم. هر چند تا حدودی بلایی است که خودمان سر خودمان می‌آوریم. امیدوارم حداقل کاپ آسیا پوشش خوبی داده شود که بسکتبال باز هم سر زبان‌ها بیافتد. اگر در این مسابقات قهرمان شویم و به آن توجه کافی شود، به جذب اسپانسر‌ها هم کمک می‌کند و در نهایت همه چیز به نفع بسکتبال است. 

 به عنوان بازیکن در تصمیمات دخالت نمی‌کنم

ملی پوش بسکتبال درباره تدارکات تیم ملی گفت: تورنمنت اطلس خیلی خوب بود. سال دوم حضورم در این تورنمنت بود و از هر نظر شرایط خوبی برایمان فراهم شد. متاسفانه شهر دومی که برای بازی رفتیم، اصلا جالب نبود و امکانات یک روستا را داشت. اعضا تیم خیلی در این شهر اذیت شدند و فدراسیون هم تلاش زیادی برای حل مشکلات کرد، حتی با اسپانسر تماس گرفتند که تیم را به تهران بر می‌گردانند. اسپانسر تیم برای تغییر شرایط تلاش هایی کرد، اما در مجموع این شهر امکاناتی نداشت. خدا را شکر که در نهایت سالم برگشتیم.

کاظمی درباره تغییرات تیم تاکید کرد: ترجیح می‌دهم به عنوان بازیکن در مسائلی که مربوط به کادرفنی و مدیران است، دخالت نکنم. خودم واقعا از میثم میرزایی در اردوی چین راضی بودم و به نظرم خیلی خوب کار کرد. باید ببینیم در نهایت چه تصمیمی گرفته می‌شود.

 اضافه خدمت‌ها بخشیده شد

بازیکن فصل قبل تیم نیروی زمینی که مانند بهنام یخچالی از تیم بلاروسی پیشنهاد بازی داشت، توضیح داد: تیم مینسک صحبت هایی بعد از تورنمنت اطلس انجام داد، خیلی به رفتن من علاقه داشتند؛ اما هنوز درگیر کارهای خدمتم هستم. قرار شد که ابتدا کارهای پایان خدمتم را انجام دهم و دو ماه بعد صحبت کنیم. خوشبختانه اضافه خدمت‌های مربوط به غیبت، ماه قبل بخشیده شد و حالا باید کارهای دیگری انجام دهم. پدرم مدتی در جبهه بوده و جانباز است که شرایطی به این دلیل قائل می‌شوند، در این صورت برای فصل بعد می‌توانم به تیم‌های دیگر بپیوندم. 

کاظمی: کم ارزش کردنِ تیم ملی، چیزی به بسکتبال اضافه نمی‌کندوی با این وجود علاقه زیادی هم به بازی در اروپا نشان نداده و گفت: مینسک تیم خیلی خوبی است و به گفته خودشان در لیگ روسیه بازی می‌کنند، هر چند این موقعیت برای بازیکنان جوانتر از من خوب است. در این مدت پیشنهادی هم از آلمان داشتم و صحبت هایی درباره لیگ چین شد که اتفاقاتی پیش آمد و به نتیجه نرسید. 

باید بعد از کالج به اروپا می‌رفتم

کاظمی با پشیمانی از رد کردن پیشنهاد‌ها بعد از کالج گفت: همیشه تیم هایی که در یورولیگ بازی نمی‌کنند، پیشنهادهایی به ما می‌دهند. زمانی که از کالج آمریکا بیرون آمدم، تیمی از لیتوانی که در یورولیگ اروپا هم بازی می‌کنند، به من پیشنهاد داد. مشکل تیم‌های اروپایی این است که به خانواده ویزا نمی‌دهند و از نظر مالی پایینتر از جاهای دیگر هستند. به همین دلیل هم هیچوقت موقعیت‌ها را جدی نگرفته ام. 

وی افزود: با این وجود اگر بعد از کالج به اروپا می‌رفتم کمک بزرگی بود. به هر حال آدم در هر مقطع تصمیماتی می‌گیرد و کارهایی انجام می‌دهد که شاید در شرایط دیگر این کار را نمی‌کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)