ظرفیت سازی ۱۷۵ هزار تن سردخانه + گزارش
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: برای ماندگاری برخی محصولات کشاورزی تولید داخل استان در فصل سرما ۱۷۵ هزار تن سردخانه، ظرفیت سازی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز همدان آقای رضوانی جلال در نشست خبری با خبرنگاران افزود: هم اکنون ۱۴۰ هزار تن سردخانه در استان ظرفیت سازی شده است که ماندگاری برخی محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی را به ۸ ماه رسانده است .
وی خاطر نشان کرد : در ۸۰ درصد زمین های کشاورزی مستعد استان، آبیاری نوین اجرا، و ۲۷۰ میلیارد تومان هم در سالهای گذشته برای مکانیزه کردن تولید در استان هزینه شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت : در جهت اجرایی کردن تغییر الگوی کاشت محصولات کم آب بر و در عین حال دارای ارزش افزوده بالای اقتصادی، از جمله زعفران و پسته ،توسعه کشت های گلخانه ای در دستور کار قرار گرفته است.
آقای رضوانی جلال با اشاره به خرید ۳۶۰ هزار تن گندم مازداد بر نیاز کشاورزان در استان گفت: ۵ هزار و۶۰۰ تن هم کلزا خریداری، که ۸۰ درصد بهای آن به کشاورزان پرداخت شده است
وی به صادرات برخی محصولات کشاورزی از جمله سیر هم اشاره کرد وگفت: در سال گذشته ۳ هزار و۴۰۰ تن سیر به خارج از کشور صادر شده است .