• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۰۸۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۷
بین الملل » سیاسی

مهمترین اخبار جهان(7-19)

پنتاگون طی نامه ای به کاخ سفید توصیه کرده بود تسلیحات با فناوری پیشرفته و ضد تانک به اوکراین بدهد. به گفته مسئولان آمریکایی این کمک نظامی شامل موشک های جاولین با هزینه ای حدود 50 میلیون دلار است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهمترین اخبار و رویدادهای جهان در دوازده ساعت گذشته به شرح ذیل است.

آلمان
// حزب سوسیال دمکرات آلمان روز شنبه هدف اعلامی ناتو مبنی بر اختصاص 2 درصد از درآمد اقتصادی اتحادیه اروپا به امور نظامی را رد و از آنگلا مرکل صدراعظم آلمان و حزب وی به خاطر تسلیم در برابر تقاضاهای دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به شدت انتقاد کرد.

ونزوئلا
// مخالفان دولت ونزوئلا روز شنبه بعد ازتصمیم مجلس موسسان برای برکناری لوئیزا اورتگا دادستان کل این کشور آنچه را که « گروگان گیری » نهادهای قانونی خواندند محکوم کردند.
// نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در گفتگو با یک شبکه رادیویی آرژانتینی اعلام کرد این کشور هرگز از سازمان منطقه ای مرکوسور اخراج نخواهد شد. سازمان منطقه ای مرکوسور کمی پیشتر اعلام کرده بود عضویت ونزوئلا را در این سازمان به حال تعلیق درآورده است.
// گروه منطقه ای مرکوسور، بازار مشترک آمریکای جنوبی روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد وزرای امور خارجه برزیل، آرژانتین، اروگوئه و پاراگوئه روز شنبه تصمیم گرفتند عضویت ونزوئلا را در این سازمان به علت آنچه که « فاصله گرفتن از نظام دموکراتیک » خواندند به حال تعلیق در آورند.
// مجلس موسسان ونزوئلا بعد از برکناری لوییزا اورتگا دادستان کل پیشین این کشور، طارق صعب (Tarek Saab) را به عنوان دادستان کل جدید برگزید.

آمریکا
// شبکه فاکس نیوز روز شنبه اریک بولینگ (Eric Bolling) مجری خود را بعد از گزارش های رسانه ای مبنی بر ارسال پیامکهای غیراخلاقی به همکاران خود تعلیق کرد. این سومین بار است که فاکس نیوز در ماه‌های اخیر دچار رسوایی غیراخلاقی می شود.
// نیکی هیلیNikki Haley نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت:باید فشارها را بر کره شمالی باز هم افزایش دهیم.
// سی ان ان اعلام کرد: کاخ سفید علاقه چندانی به ادامه برجام ندارد.
// روزنامه واشنگتن پست، که کمر مخالفت را با رییس جمهور این کشور محکم بسته است، به اعضای حزب دموکرات‌ آمریکا توصیه‌هایی عملی کرد که چگونه جمهوری‌خواهان را در انتخاباتی کنگره در سال آتی شکست دهند و اکثریت کرسی‌های کنگره را بار دیگر از آنِ خود کنند.
// یک مقام آمریکایی اعلام کرد محل دقیق وقوع انفجاری که صبح شنبه در یکی از مساجد حومه «مینیاپولیس» رخ داد، در دفتر امام جماعت این مسجد بود.
// ژنرال مک مستر در گفتگو با ام اس ان بی سی گفت اقدامات بی ثبات کننده روسیه در آمریکا و اروپا و ائتلاف این کشور با سوریه و ایران به این معنا نیست که واشنگتن باید تلاش ها برای داشتن مناسبات با روسیه را متوقف کند.

روسیه
// واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل گفت:مسئله کره شمالی تنها از راه تحریم حل و فصل نمی شود.

کره شمالی 
// شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آراء تحریم های جدید علیه کره شمالی را تصویب کرد.

اوکراین
// پنتاگون طی نامه ای به کاخ سفید توصیه کرده بود تسلیحات با فناوری پیشرفته و ضد تانک به اوکراین بدهد. به گفته مسئولان آمریکایی این کمک نظامی شامل موشک های جاولین با هزینه ای حدود 50 میلیون دلار است.

انگلیس
// انگلیس می گوید آماده است تا چهل میلیارد یورو برای ترک اتحادیه اروپا بپردازد.

سوریه
// شبکه تلویزیونی العالم به نقل از آنچه که دیده بان حقوق بشر سوریه خوانده می شود، اعلام کرد، ارتش سوریه شهر سخنه را در استان حمص پس گرفت.
// دست‌کم 43 غیر نظامی روز شنبه در دور جدیدی از حملات هوایی تحت فرماندهی آمریکا به شهر رقه در شمال سوریه کشته شدند.
// بر اثرحملات خمپاره ای تروریست های داعش به شهر دیرالزور دست کم چهار غیر نظامی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند .

عربستان
// تحریم های عربستان و متحدانش تاثیرات زیادی بر اقتصاد قطر گذاشته است.

زیمبابوه
// مورگان چانگرای، رهبر مخالفان زیمبابوه اعلام کرد ائتلاف بزرگی از بسیاری از احزاب مخالف از جمله حزب خود وی برای مقابله با رابرت موگابه، رئیس جمهور این کشور در انتخابات ریاست جمهوری سال 2018 تشکیل شده است.

یمن
// وزیر امور خارجه دولت مستعفی و فراری یمن برای دیدار رسمی از اردن و گفتگو با مقامات این کشور درباره فرایند تلاش های صلح در یمن روز شنبه وارد امان شد .

ترکیه
// رئیس جمهوری ترکیه اظهار داشت کشور ما از طرف برخی کشورهای منطقه ای، در معرض توطئه های تروریستی است اما ما هوشیاریم و این توطئه ها را خنثی می کنیم.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)