• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۱۴۱۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۷
سیاسی » دولت

سوریه هزینه خط مقدم مقاومت را پرداخت می کند

معاون اول رئیس جمهور روابط جمهوری اسلامی ایران و سوریه را ریشه دار و تاریخی توصیف کرد و گفت: ایران همواره از دولت قانونی سوریه حمایت می کند و در کنار مردم این کشور خواهد ماند.

سوریه هزینه خط مقدم مقاومت را پرداخت می کند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر امروز (یکشنبه) در دیدار «عماد خمیس» نخست وزیر سوریه اظهار داشت: امام خمینی (ره) و مرحوم حافظ اسد سنگ بنای رابطه دو کشور را ایجاد کردند و این رابطه در طول این سال ها همواره رو به رشد و در حال توسعه بوده است.

معاون اول رئیس جمهور گفت: منطقه و کشورهای اسلامی با بلیه خطرناکی به نام گروه‌های تکفیری، افراطی و تروریستی رو به رو هستند و در این میان برخی از کشورهای اسلامی همچون سوریه بیش از دیگران برای مبارزه با این گروه ها هزینه پرداخته اند.

آقای جهانگیری افزود: کسانی که در دنیا مدعی مبارزه با تروریسم هستند باید در وهله اول با تفکری که از تروریسم حمایت فکری و ایدئولوژیک می کند مبارزه کنند و سپس به قطع حمایت های مالی،‌ نظامی و لجستیکی تروریست ها اقدام کنند.

وی اضافه کرد: تا زمانی که این دو اقدام مهم که پیش نیاز مبارزه با تروریسم است انجام نشود، سایر اقدامات صرفا نمایشی است و اگر این دو کار مهم انجام شود کشورهای قربانی تروریسم خود قادر خواهند بود به تنهایی گروه های افراطی را از کشور بیرون کنند.

آقای جهانگیری با تأکید بر اینکه دیدگاه ایران همچنان این است که بحران سوریه باید از طریق سیاسی حل و فصل شود، خاطرنشان کرد: باید از مذاکرات و گفتگوهایی که در اجلاس آستانه و ژنو انجام شد حمایت شود و پشتوانه مالی تروریست ها قطع شود تا مردم سوریه بتوانند بر بحران فعلی غلبه کنند.

معاون اول رئیس جمهور ضمن تبریک موفقیت های اخیر دولت و ارتش سوریه در مقابله با گروه های تروریستی،‌ تصریح کرد: گفتگوهای سوری - سوری میان دولت و مخالفان، اقدامی مثبت و موثر است که می تواند به نتایج مطلوب منجر شود.

وی با تأکید بر اینکه این مردم سوریه هستند که باید تصمیم نهایی در خصوص مسائل این کشور را اتخاذ کنند، گفت: مردم باید در ساختار حکومت و تعیین حاکمان خود تصمیم گیری و همه باید از تصمیم مردم حمایت کنند.

آقای جهانگیری اظهار داشت: همه حکومت ها و دولت ها باید برای مبارزه با تروریسم در کنار دولت و مردم سوریه قرار گیرند و جمهوری اسلامی ایران تاکنون در این مسیر حرکت کرده و ضمن حمایت از دولت قانونی سوریه، از کمک های بشردوستانه به مردم سوریه دریغ نکرده است.

معاون اول رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد هر چه زودتر بلیه گروه های تروریستی از سر مردم سوریه دور شود و مردم بتوانند به بازسازی کشور خود بپردازند و مسیر توسعه و پیشرفت را در پیش گیرند.

وی با بیان اینکه سوریه در واقع هزینه خط مقدم مقاومت را پرداخت می کند، افزود: سوریه در خط مقدم مقاومت علیه رژیم صهیونیستی قرار دارد و در این مسیر پیشتاز بوده است و بخش زیادی از توطئه ها علیه سوریه ناشی از تحریک رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای غربی بوده که به فضل الهی سوریه تاکنون توانسته است در برابر این توطئه ها مقاومت کند.

آقای جهانگیری با تاکید بر اینکه باید برای دوران بازسازی سوریه همکاری جدی تری میان تهران و دمشق صورت گیرد، تصریح کرد: بخش خصوصی ایران در انتظار فرصتی مناسب برای مشارکت در بازسازی سوریه است.

نخست وزیر سوریه نیز در این دیدار با تبریک برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهوری اسلامی ایران، گفت: این مراسم پیامی آشکار برای دوستان و دشمنان ایران به همراه داشت که ایران بر خلاف میل دشمنان، همچنان با نفوذ و با اقتدار به عنوان بازیگری مهم در منطقه و عرصه بین الملل ایفای نقش می کند.

عماد خمیس با بیان اینکه ایران و سوریه هر دو در یک سنگر علیه تروریسم هستند، افزود: پیروزی های اخیر سوریه در برابر تروریست ها به ایران نیز تعلق دارد چرا که سوریه این دستاوردها را مدیون حمایت های بی دریغ جمهوری اسلامی ایران است.

نخست وزیر سوریه با تأکید بر اینکه رژیم صهیونیستی، امریکا و عربستان در حال برنامه ریزی هستند تا منطقه را به سمت هرج و مرج همه گیر سوق دهند، خاطرنشان کرد: باید به دنبال رویکردی آینده نگر باشیم که از ایجاد هرج و مرج همه گیر جلوگیری کند.

وی با تأکید بر اینکه برای واکسینه کردن کشورهای خود در برابر توطئه ها راهی جز تقویت روابط فی ما بین وجود ندارد، گفت: همکاری و هماهنگی های سیاسی، نظامی و لجستیکی تهران و دمشق در بالاترین سطح قرار دارد و این هماهنگی ها در رایزنی های کنفرانس های آستانه و ژنو نیز وجود داشته است.

نخست وزیر سوریه با اشاره به اینکه روسیه نیز تا کنون اقدامات مؤثری را در حل بحران سوریه انجام داده است، افزود: باید تلاش کنیم همکاری های سه جانبه ایران، سوریه و روسیه را افزایش دهیم تا بتوانیم هر چه زودتر به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

عماد خمیس همچنین با تأکید بر لزوم تقویت روابط اقتصادی و تجاری دو کشور، گفت: سوریه از حضور و مشارکت شرکت های ایرانی برای سرمایه گذاری در سوریه حمایت می کند. 
 
ایران آماده همکاری در سطوح دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی با کشور غناست
معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اهمیت و جایگاه قاره افریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: ظرفیت ها و زمینه های فراوانی برای همکاری تهران - آکرا در سطوح دوجانبه، منطقه ای و بین المللی وجود دارد. 
 
سوریه هزینه خط مقدم مقاومت را پرداخت می کنداسحاق جهانگیری ظهر امروز (یکشنبه) در دیدار معاون اول رئیس جمهور غنا که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی در حوزه های علوم، صنایع و کشاورزی داشته است و می تواند تجارب خود را در اختیار کشورهای دوست نظیر غنا قرار دهد.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی و بخش دولتی ایران درصورت علاقه مندی کشور غنا حاضر به اعزام کارشناس و متخصص برای پیشبرد طرح های مختلف به این کشور هستند، ‌افزود: در زمینه کشاورزی به دلیل قرار داشتن ایران در منطقه خشک و نیمه خشک، ‌آمادگی داریم تا در کشورهایی که دارای منابع آب فراوان و خاک حاصلخیز هستند سرمایه گذاری کنیم و محصولات را به ایران منتقل کنیم.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایران در زمینه سدسازی، ‌راه آهن و ساخت بزرگراه ها جزو کشورهای پیشرو در دنیاست،‌ خاطرنشان کرد: هیچ محدودیتی برای همکاری اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان دو کشور وجود ندارد.

آقای جهانگیری ادامه داد: در زمینه های علمی و دانشگاهی نیز ما آمادگی کمک به تاسیس دانشگاه در غنا و پذیرش دانشجویان غنایی در دانشگاه های خوب کشورمان را داریم.

وی سپس خاطرنشان کرد: کمیسیون مشترک دو کشور می تواند در شناخت بسترها و ظرفیت های همکاری و نیز رفع موانع تجاری نقش تعیین کننده ای داشته باشد و باید تلاش کرد تا نشست های این کمیسیون هرچه سریع تر برگزار شود.

آقای «الحاجی دکتر باوومیا» نیز در این دیدار با اشاره به حضورش در مراسم تحلیف آقای روحانی،‌ گفت: غنا ارزش بسیاری برای توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران قائل است و در این سفر نیز با حضور هیئتی بلندمرتبه به دنبال تعمیق مناسبات هستیم.

معاون اول رئیس جمهور غنا با بیان اینکه زمینه های بسیاری برای همکاری میان دو کشور وجود دارد،‌ یادآور شد: دو کشور می توانند در زمینه های نفت و گاز، سیمان، کشاورزی،‌ صنایع دارویی و پزشکی و مسکن با یکدیگر مشارکت کنند.

وی با اشاره به اینکه ایران در حوزه تولید و علم جزو کشورهای پیشرفته دنیاست،‌ ادامه داد: غنا به دنبال آموختن و کسب تجربه از شرکت ها و مهندسان ایرانی است و از جمهوری اسلامی ایران درخواست دارد تا در همه حوزه ها به ویژه تاسیس دانشگاه علوم پزشکی به کشورش کمک کند.

آقای«باوومیا» با تاکید بر اینکه پس از بازگشت از این سفر در سریع ترین زمان ممکن ترتیب برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور را خواهد داد، ‌خاطرنشان کرد: غنا کشوری امن در افریقاست و از حضور سرمایه گذاران ایرانی استقبال می کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)