خطیب جمعه موقت بیرجند
مقاومت، رمز دستیابی به استقلال و سربلندی
امام جمعه موقت بیرجند با گرامیداشت 23 مرداد روز مقاومت اسلامی گفت: تنها راه پیروزی بر مشکلات، مصائب اجتماعی و غلبه بر دشمنان، مقاومت است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، امام جمعه موقت بیرجند در خطبه های نماز این هفته با اشاره به
پیروزی حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه سال 85 ، گفت: آزادگان ما هم با صبر و استقامت از زندانهای مخوف رژیم بعثی عراق با سربلندی به اغوش وطن بازگشتند و اینها الگویی برای خوداتکایی و مقاومت در برابر توطئه های دشمنان تا رسیدن به سرمنزل مقصود است. حجت الاسلام دلدار بهانه گیری های غرب در برجام را سند بدعهدی آنها دانست و افزود: دشمنان بدانند که ملت ما در مقابل این ظلم انان هم ایستادگی می کند و همچنان الگویی برای جنبشهای اسلامی در کشورهای دیگر باقی می ماند.
خطیب جمعه موقت بیرجند با اشاره به 21 مرداد روز حمایت از صنایع کوچک گفت: حدود 60 درصد از امکانات تولیدی در کشور ما تعطیل و یا با حداقل ظرفیت خود کار می کنند که ادامه فعالیت انان نیازمند حمایت از تولید ملی، حمایت از تشکلها و بهره گیری از مشارکتهای اجتماعی و رفع موانع تولید است.
حجت الاسلام دلدار در پایان با اشاره به مشکلات مختلف استان و مطالبات مردم، از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و کابینه جدید دولت خواست تا به این خواسته های بحق مردم خراسان جنوبی توجه جدی تری شود.