• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۱۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۲
بین الملل » تحلیلی
با ادامه تنش در شبه جزیره کره؛

دیدار قریب الوقوع رئیس جمهور کره با ژنرال دانفورد

مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی با رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا دیدار می کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری یونهاپ، دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد، «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی این هفته با رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا دیدار و درباره ائتلاف دفاعی دوجانبه بین سئول و واشنگتن گفتگو خواهد کرد.
ژنرال جوزف دانفورد رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا امروز در بحبوحه تنش های روزافزون برسر اقدام کره شمالی به آزمایش دو موشک بالستیک قاره پیما و جنگ لفظی فزاینده بین پیونگ یانگ و واشنگتن، وارد سئول شد. کره شمالی ماه گذشته دو موشک بالستیک قاره پیما آزمایش کرد.
دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی در بیانیه ای اعلام کرد، سفر دانفورد به سئول بخشی از سفر دوره ای وی به آسیا است که چین و ژاپن را نیز شامل خواهد شد. وی قرار است در این سفر مذاکراتی را با متحدان آمریکا درباره این مسئله امنیتی مهم در منطقه (بحران کره شمالی) برگزار کند.
در این بیانیه آمده است در نشست مون جائه این با دانفورد که روز دوشنبه انجام خواهد شد چانگ ایو یانگ مشاور امنیت ملی مون جائه و همچنین لی سان جین رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی نیز شرکت خواهند کرد.
دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی افزود دانفورد قرار است پیش از نشست با مون جائه، با «سونگ یانگ مو» وزیر دفاع کره جنوبی دیدار کند.

تلاش سئول برای کاهش تنش با پیونگ یانگ
چان هائه سانگ معاون وزیر وحدت کره جنوبی روز یکشنبه گفت: کره جنوبی در حال بررسی هرگونه اقدام لازم برای کاهش تنش ها با کره شمالی است و باب گفتگو را باز نگه خواهد داشت.
چان این اظهارات را در بحبوحه تنش های روزافزون بین کره شمالی و آمریکا و در پی تهدید کره شمالی به شلیک 4 فروند موشک به طرف جزیره گوام در اقیانوس آرام مطرح کرد. جزیره گوام تحت کنترل آمریکا قرار دارد و چند پایگاه نظامی آمریکا نیز در آن مستقر است.
چان افزود، دولت کره جنوبی با توجه به ائتلاف محکمی که بین سئول و واشنگتن وجود دارد و همچنین با توجه به همکاری این کشور با شرکای خود همه گام های لازم را برای کاهش تنش ها در شبه جزیره کره و حفظ صلح و ثبات در این منطقه مد نظر قرار می دهد.
چان هائه سانگ: برای کاهش تنش ها با کره شمالی و حفظ صلح و ثبات در این منطقه باب گفتگو را باز نگه خواهیم داشت.
وی تصریح کرد کره جنوبی که از کشورهای اصلی دخیل در مسائل مربوط به شبه جزیره کره به شمار می رود باب گفتگو را با کره شمالی باز نگه خواهد داشت و تلاش های لازم را برای پایان دادن به تنش های موجود به کار خواهد گرفت.
تنش ها بر سر کره شمالی به علت جنگ لفظی بین کره شمالی و آمریکا شدت گرفته است. کره شمالی روز پنجشنبه اعلام کرد در حال بررسی شلیک 4 فروند موشک بالستیک میان برد به طرف آبهای نزدیک جزیره گوام است. از سوی دیگر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز هشدار داده است تهدیدهای کره شمالی با «آتش و خشم» روبرو خواهد شد.
ترامپ روز جمعه نیز در پیامی توییتری نوشت: اگر کره شمالی اقدامی غیر عاقلانه انجام دهد ، راه حل های نظامی مد نظر قرار خواهد گرفت. سلاح های ما آماده و پُر است.

انتقاد پیونگ یانگ از سئول
کره شمالی روز یکشنبه از «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی به علت گفتگوی تلفنی اخیر وی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرد.
مون جائه و ترامپ در این گفتگوی تلفنی در مورد ضرورت فشار حداکثری بر کره شمالی توافق کردند. این تماس تلفنی یک روز پس از آن انجام شد که شورای امنیت سازمان ملل متحد در واکنش به آزمایش های موشکی بالستیک قاره پیما ماه ژوئیه کره شمالی تحریم های جدیدی را علیه این کشور تصویب کرد.
پیونگ یانگ با انتقاد کرد از رفتار تحقیر آمیز سئول در مقابل واشنگتن، تنها راه مقابله با رفتار جنگ افروزانه آمریکا را مقابله با بلندپروازی‌های تجاوزکارانه توصیف کرد.
روزنامه «رودونگ سینمون» که روزنامه رسمی حزب حاکم کره شمالی به شمار می رود نوشت: مقامات کره جنوبی با التماس در برابر رئیس جمهور آمریکا برای اینکه جنگ به راه نیندازد خودشان را در برابر او خوار و ذلیل کرده اند چرا که او (ترامپ) برایش هیچ اهمیتی ندارد اگر هزاران نفر از مردم در این سرزمین بمیرند.
این روزنامه از کره جنوبی به علت اینکه گمان می کند آمریکا ناجی این کشور است انتقاد کرد و از سئول خواست به این رفتار تحقیر آمیز پایان دهد. 
رودونگ سینمون همچنین نوشت: تنها راه جلوگیری از یک جنگ وحشتناک مقابله با بلندپروازی های تجاوزکارانه آمریکا است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور تیم‌های خراسان رضوی در مرحله دوم لیگ نوجوانان بسکتبال کشور
پیش‌بینی تولید ۷ میلیون تن کنسانتره مس در اردبیل
توقیف ۱۴ دستگاه خودروی شوتی در هرمزگان
زنجان میزبان اردوی انتخابی تیم ملی فوتبال دختران کشور
انتقال آب از جنوب به تهران را تکذیب شد
سمنان میزبان پیکر مطهر شهدای گمنام در ایام فاطمیه
اعلام پایان تب برفکی؛ به زودی
آغاز به کار سی و هفتمین جشنواره تئاتر استانی چهارمحال و بختیاری
زنجان پرچمدار تحول در آموزش و تربیت ملی
تشکیل شورای راهبری ثبت معاملات املاک در لرستان
کنگره ملی ۷ هزار شهید استان ، سال ۱۴۰۶ در کرمان
وزیر راه: چند پروژه ملی تا پایان سال افتتاح می‌شود
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
پیشگیری از دیابت باید از دوران کودکی آغاز شود
از رفع نقاط حادثه خیز در جاد‌ها برون شهری تا نصب سرعت کاه در معابر درون شهری و روستایی
شناسایی ۱۵۰ هزار ویلای پرمصرف گاز در مازندران
اجرای طرح پایش ایمنی در واحد‌های صنعتی شاهین شهر و میمه
۵ میراث ناملموس البرز در فهرست ملی به ثبت رسید
ورود دومین محموله تجهیزات کارخانه طلای خونیک به خراسان جنوبی
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)