عون: نیروهای امنیتی در کنار سایر گروههای لبنانی امنیت را نهادینه کنند
رئیس جمهور لبنان با تمجید از نیروهای امنیتی این کشور، از آنها خواست در کنار سایر گروه های لبنانی که سلاح حمل می کنند، صلح و امنیت را در لبنان نهادینه کنند.
به گزارش
سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور لبنان با تمجید از نیروهای امنیتی این کشور، از آنها خواست در کنار سایر گروه های لبنانی که سلاح حمل می کنند، صلح و امنیت را در لبنان نهادینه کنند.
به نوشته روزنامه الحیات چاپ لندن، میشل عون، رئیس جمهور لبنان در مراسمی که به مناسبت هفتاد و دومین سالگرد تاسیس نهاد امنیت عمومی لبنان برگزار شد، گفت: برگزاری این مراسم نشان دهنده ادامه پیشرفت در ساختار نهادهای امنیتی لبنان است و از این نهادها می توان الگو برداری کرد. با وجود تمام سختی هایی که به سبب وجود آوارگان سوری و خطر تروریست ها بر دوش دستگاه امنیت عمومی افتاد، فرماندهی این دستگاه توانست با موفقیت و ماهرانه مسئولیت خود را به انجام رساند. ما به نیروهای امنیتی خود افتخار می کنیم و از شما می خواهیم به منظور حفظ ثبات و صلح لبنان به روند موفقیت ها در ادای وظایف امنیتی خود ادامه دهید.
رئیس جمهور لبنان افزود: اعتماد قدرت سیاسی لبنان به نیروهای امنیتی زیاد است و همین مسئله انگیزه ای به شمار می رود تا آنها توانایی ها و آمادگی های خود را برای انجام دادن ماموریت های بیشتر و سنگین تر، افزایش دهند؛ ماموریت هایی که به سبب جنگ ها و بحران های کشورهای اطراف بر عهده نیروهای امنیتی لبنان قرار گرفته است. ما همواره از شما می خواهیم در خصوص دسیسه های پنهانی هوشیار باشید. وظیفه شما این است که در کنار سایر برادرانی که سلاح حمل می کنند، صلح و امنیت را در لبنان نهادینه کنید. شما با فداکاری های خود موفقیت های بسیاری در این زمینه به دست آوردید و به شما قول می دهم در کنار شما بایستم تا لبنان در جهان بدرخشد. عون در پایان گفت ما امیدوارانه و قاطعانه به آزادی اراضی اشغالی جنوب لبنان از دست اشغالگران اسرائیلی چشم دوخته ایم تا بعد از آزاد سازی جرود عرسال، القاع و رأس بعلبک، خوشحالی ما با آزادسازی جنوب لبنان کامل شود و حاکمیت خود را بر همه خاک لبنان اعمال کنیم. رئیس جمهور لبنان افزود: برگزاری مراسم سالگرد تاسیس نهاد امنیت عمومی لبنان با احساس افتخار به نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی همراه است و مردم ما برای یک جشن ملی قریب الوقوع آماده می شوند که بعد از آزادسازی بخش مهمی از مرزهای شرقی ما از دست گروه های تروریستی و بازگشت امنیت و ثبات به این مناطق برگزار خواهد شد. نهاد المشنوق، وزیر کشور، یعقوب الصراف، وزیر دفاع، نصری خوری، دبیر کل شورای عالی لبنان -سوریه، جوزف عون، فرمانده ارتش، محمد رعد، نماینده مجلس لبنان و برخی دیگر از شخصیت های این کشور در مراسم سالگرد تاسیس نهاد امنیت عمومی لبنان حضور داشتند.