اهدا عضو به چهار بیمار نیازمند + فیلم
جوان اصفهانی با اهدای اعضا خود، زندگی دوباره را به چهار هموطن هدیه داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، رییس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: با اهدا اعضای پیکر امید علی اکبری 42ساله، چهار هموطن نیازمند عضو، به زندگی لبخند دوباره زدند.
دکتر پرویز کاشفی افزود: مرگ مغزی امید علی اکبری به علت ضایعه عروق مغزی با معاینه های تخصصی، به تأیید تیم ویژه پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رسید.
وی با اشاره به اقدام خیرخواهانه و خداپسندانه خانواده اکبری در اعلام رضایت به اهدای اعضا، گفت: قلب، کبد و دو کلیه این جوان که خود نیز کارت اهدا داشته است با رضایت پدر و مادر به چهار بیمار اهدا شد.
رییس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: یک بیمار مرگ مغزی میتواند جان یک تا 8 بیمار را نجات دهد و امیدواریم با فرهنگسازی در جامعه شاهد گسترش این سنت حسنه باشیم.