• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۷۰۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

گسترش همکاری ایران و کره‌جنوبی در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از گسترش همکاری میان ایران و کره‌جنوبی در سطح استفاده از ایده‌ها در بخش تولید، عرضه و فروش و انجام طرح‌های تولید و ورود مشترک به بازارهای جدید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ محمدحسین سجادی نیری گفت: این همکاری در قالب حمایت از راه‌اندازی دوره مشترک فناوری فرهنگی توسط دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی در ایران و دانشگاه کایست (KAIST) کره جنوبی در سطح دانشگاهی و آموزشی محقق شد. 

وی با اشاره به هدف از شکل‌گیری معاونت علمی و فناوری افزود: علاوه بر ترمیم شکاف و کاهش فاصله میان دانش و فناوری از سویی و ارزش افزوده اقتصادی از سوی دیگر، تلاش برای ایجاد شرایط مناسبی که منجر به افزایش ثروت ملی از طریق رشد و گسترش دانش و فناوری به ترتیبی که متناسب با نیازهای جامعه و بازار و صنعت و الزامات توسعه کشور باشد، رویکرد غالب این نهاد از زمان تولد تاکنون است. 

سجادی نیری با بیان این‌که تشکیل ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت ساز به عنوان یکی از ستادهای توسعه فناوری ذیل معاونت علمی و فناوری بر مبنای همان رویکرد فناورانه - تجاری به مقوله فرهنگ صورت گرفت، گفت: این ستاد در مقام یک نهاد بالادستی به عنوان متولی توسعه، نوع جدیدی از فناوری‌های نرم و فرهنگی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت خود را آغاز کرد. 

وی با اشاره به ورود این معاونت به عرصه فرهنگ‌سازی عرصه صنایع فرهنگی گفت: با توجه به وجود موانع متعدد از موانع نهادی و ساختاری گرفته تا آشنا نبودن بسیاری از مسؤولان و فناوران و سرمایه‌گذاران و پژوهشگران با فناوری‌های فرهنگی و ابعاد و اهمیت آن‌ها، این ستاد از ابتدای پیدایش تا کنون سعی کرده است با انجام مجموعه گسترده‌ای از اقدامات در سطوح متفاوت از سیاست‌گذاری، ایجاد و تقویت زیرساخت‌ها تا تسهیل گری و هماهنگ‌سازی و اقدامات ترویجی و حمایت‌های موردی و... شرایط رشد صنایع فرهنگی در ایران را تسهیل و موانع پیش روی بالندگی و شکوفایی آن را برطرف کند. 

سجادی نیری با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته گفت: تدوین سند ستاد، تدوین آئین‌نامه شرکت‌های دانش‌بنیان این حوزه، مطالعات سیاست‌گذاری، تدوین شاخص‌ها، راه‌اندازی سایت ستاد و مجله الکترونیکی، برگزاری و حمایت از جشنواره‌ها و مسابقات و فعالیت‌های رسانه‌ای، حمایت مالی از طرح‌های فناورانه و تجاری مرتبط، ایجاد زیرساخت‌های کارآفرینی، ایجاد مراکز نوآوری، حمایت از شتاب‌دهنده‌ها و... بخش کوچکی از فعالیت‌هایی است که در چارچوب مأموریت کلان، برای گسترش فناوری‌های نرم و فرهنگی صورت گرفته است. 

وی افزود: با تدوین آئین‌نامه و تشکیل کارگروه صنایع خلاق در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، چارچوب حمایت از شرکت‌های خلاق نظام‌یافته‌تر شده است.

سجادی نیری با اشاره به پویانمایی، بازی‌های ویدئویی و سینما به عنوان حوزه‌های اولویت‌دار صنایع خلاق گفت: طیف وسیعی از اقدامات برای فعال کردن ظرفیت‌های داخلی این ۳ حوزه از جمله اقدامات زیرساختی برای ایجاد شالوده‌های فنی و نهادی، فعالیت‌های ترویجی با هدف تقویت گفتمان صنایع خلاق و همکاری‌های بین‌المللی در راستای هم‌افزایی تجارب و توانمندی‌ها انجام شده است.

وی با اشاره به تأکید معاونت علمی و فناوری برگسترش تعامل‌های بین‌المللی افزود: کشوری که بیش‌ترین سهم را به خود اختصاص داده کشور کره جنوبی است و انتخاب این کشور به علت جایگاه ممتاز و پیش‌رونده آن در حوزه صنایع فرهنگی و روابط خوب میان دو کشور بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه‌های ترویج کتابخوانی در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
بوستان قیطریه بهسازی شد
خراسان جنوبی صدرنشین مرمت مشارکتی خانه‌های تاریخی در کشور
بورس کالا میزبان عرضه بیش از یک میلیون تن انواع کالا در تالار‌ها
نظام تعلیم و تربیت، بیش از هر نهاد دیگری مسئول پرورش نسل دانا و کتاب‌خوان است
نفت سفید و میعانات گازی ۲ عرضه مهم در رینگ بین‌الملل و داخلی
آزمایش رایگان ایدز با مشاوره تخصصی در کیش
آزادی ۴۰ زندانی در خراسان شمالی با کمک خیران
سفر نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به تبریز
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی رسانه‌ای «هما» تا پایان آبان ماه
دست‌ها برای طلب باران به آسمان بلند شدند
لایحه ساماندهی معافیت‌های مالیاتی در راه بهارستان یا پاستور؟
پرونده صد کودکستان متخلف روی میز آموزش و پرورش
برداشت ۴۲۰۰تُن خرما از نخیلات قصرشیرین
پیش بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین 
آزادسازی سوسنگرد، اوج هنرنمایی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس+فیلم
برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در همدان
عضویت رایگان و بخشودگی جرائم، هدیه کتابخانه‌های فارس
رسیدگی ویژه به پرونده تاخیر در تامین واکسن تب برفکی
خرمشهر پایلوت طرح شهرستان کارآفرین کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)