• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۷۲۱۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۶
آذربایجان شرقی » اقتصادی

رونمایی از سه طرح نوین خدمات پستی در آذربایجان شرقی

رونمایی از سه طرح نوین خدمات پستی در آذربایجان شرقی امروز با حضور معاون وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی این طرح ها شامل : سیماک (سامانه یکپارچه مدیریت املاک کشور)  ، خدمات ویژهرونمایی از سه طرح نوین خدمات پستی در آذربایجان شرقی شهروندی (خوش) و پیک موتوری اینترنتی موسوم به (پست من) بود که در قالب طرح های ملی با هزینه 150 میلیارد ریالی در استان به مرحله اجرا در آمد.
 معاون وزیر ارتباطات و فناوری و مدیر عامل شرکت ملی پست ایران گفت: طرح سیماک به عنوان زیرساخت اجرای برنامه های دولت الکترونیک یکی از مهم ترین برنامه های اقتصاد مقاومتی، فرآیند های اداری امور املاک را در میان دستگاههای اجرایی مربوطه الکترونیکی می کند.
مهری گفت: در طرح سیماک با الکترونیکی شدن پرونده ها و یکپارچه شدن اطلاعات املاک و مدارک مربوط به ملک و دسترسی مستقیم دستگاه های اجرایی مربوطه به پرونده املاک، امکانات مناسبی برای نظارت مستقیم مدیران بر فعالیت کارکنان و نیز نظارت دستگاه های نظارتی بر عملکرد دستگاه های اجرایی را دارد.
وی به حداقل رساندن زمین خواری را از مهم ترین مزایای اجرای طرح سیماک برشمرد و گفت: شفاف سازی پرونده ملک و تنظیم روند کارهای مربوط به آن، ایجاد خود کنترلی مدیران و کارکنان، کاهش مراجعات حضوری، ارتقای سلامت اداری و امکان مبادله الکترونیکی استعلام های میان دستگاهی مربوط به ملک را از دیگر مزایای اجرای این طرح است.
به گفته معاون وزیر ارتباطات در قالب طرح سیماک، 82 هزار و 600 مهندس در کشور برای اجرای این طرح آموزش می بینند و با اجرای آن سرعت پاسخ گیری از استعلام ها بیش از 5 برابر خواهد شد.
خدمات ویژه شهروندی " خوش" نیز از دیگر خدمات نوین پستی بود که با حضور مدیر عامل شرکت پست کشور افتتاح شد.
این طرح  اقدامی موثر برای توسعه کسب و کار الکترونیک در خدمات ویژه شهروندی محسوب می شود.
مدیر عامل شرکت ملی پست ایران گفت: این سامانه تمامی سرویس‌ های مرتبط با نیازهای شهروندی و خدمات نیابتی اشخاص حقیقی و حقوقی متعلق به بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی کشور را ارائه می دهد و با شماره تلفن 193 به عنوان بزرگترین سامانه مکانیزه کشور نقش ایفا می کند.
رونمایی از سه طرح نوین خدمات پستی در آذربایجان شرقیمهری تمرکز زدایی از تهران و ارائه خدمات به صورت اصولی و سیستمی برای شهروندان را از هدف اصلی راه اندازی این سیستم  اعلام کرد و گفت: سرمایه گذاری آن به صورت هدفمند با نگرش توسعه محور و رو به رشد انجام شده است.
وی با اشاره به در پیش رو بودن رویداد تبریز 2018 گفت: این خدمت می تواند پاسخگوی نیاز گردشگران خارجی باشد چرا که در کالسنتر به 5 زبان زنده می تواند دریافت درخواست و متناسب با آن خدمات ارائه دهد.
همچنین مدیر عامل شرکت ملی پست ایران با رونمایی از طرح پیک موتوری انترنتی موسوم به "پست من" با ظرفیت اشتغال زایی 500 نفری، در جریان روند اجرای طرح GNAFنیز قرار گرفت.
این طرح با هدف یکسان سازی نشانی های پستی در شهرهای میانه، مراغه و تبریز عملیاتی شده است.
معاون عمرانی استاندار نیز در آیین بهره برداری از این طرح ها گفت: پیش نیاز رسیدن به توسعه پایدار، فراهم کردن زیرساختها و شفاف سازی در اجرای قوانین است.
پورمهدی با اشاره به رونمایی از طرح سیماک گفت: با اجرای این طرح بخش  عمده ای از فساد، رانت در مقوله زمین خواری کاهش می یابد.
وی حذف رانت خواری و دلال بازی در عرصه ملک را از مزایای اجرای این طرح اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه بخشی از فرار مالیاتی در کشور در حوزه زمین خواری است، نه تنها از فرار مالیاتی جلوگیری می کند بلکه در وقت مردم نیز صرفه جویی می شود.
پورمهدی  با استقبال از اجرای طرح خدمات ویژه شهروندی " خوش" از امضا تفاهم نامه در خصوص توسعه و بکارگیری این طرح در رویداد تبریز 2018 خبر داد و گفت: با اجرای این طرح گردشگرانی که وارد شهر می شوند می توانند خدمات مطلوبی دریافت کنند.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)