• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۹۳۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۶
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

سقف مجاز گردش مالی اشخاص خارجی به پنج میلیارد ریال افزایش یافت

سقف مجاز گردش مالی سالیانه اشخاص خارجی غیرمقیم از یک‌هزار میلیون ریال به پنج هزار میلیون ریال (۵ میلیارد ریال) افزایش یافت.

سقف مجاز گردش مالی اشخاص خارجی به پنج میلیارد  ریال افزایش یافتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بانک مرکزی اعلام کرد: دستورالعمل اجرایی افتتاح حساب سپرده ریالی برای اشخاص خارجی» پس از تصویب در شورای پول و اعتبار، به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد.
پس از ابلاغ این دستورالعمل، برخی سؤالات و ابهامات در خصوص سقف مجاز گردش مالی سالیانه اشخاص خارجی غیرمقیم موضوع ماده (۹) دستورالعمل مطرح شد؛ بنابراین مجدداً موضوع در یکهزار و دویست و سی و پنجمین جلسه طرح و مقرر شد تبصره ۲ به ماده ۹ دستورالعمل الحاق شود و سقف مجاز گردش مالی سالیانه اشخاص خارجی غیرمقیم از یک‌هزار میلیون ریال به پنج هزار میلیون ریال افزایش یابد.
بانک مرکزی تاکید کرده است: بانک‌ها موظفند مراتب را به قید تسریع و با لحاظ مفاد بخشنامه ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ به تمامی واحدهای ذی‌ربط بانک و مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ کنند و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق کنند. ‏
 
طرح ضربتی وام ازداواج؛ ۳۱۰ هزار نفر وام گرفتند
 
با اجرای طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از ابتدای مردادماه سال جاری تا پایان هفته ششم به بیش از ۳۱۰ هزار نفر از متقاضیان، وام پرداخت شده است.
 بانک مرکزی اعلام کرد: از این میزان، حدود ۸۰ هزار فقره در استان‌های محروم و کم‌برخوردار پرداخت شده و بالغ بر ۲۳۰ هزار فقره پرداخت نیز در سایر استان‌ها و مناطق کشور صورت گرفته است.
قبل از اجرای طرح در اول مردادماه سال جاری تعداد افراد در صف (ثبت نام در سامانه وام ازدواج) بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر بوده است که در پایان هفته ششم از اجرای طرح ضربتی ۲۱۵. ۰۰۰ نفر از افراد در صف سامانه کاهش یافته است.
در ۶ هفته از اجرای طرح، تعداد ثبت نام کنندگان جدید در سامانه وام ازدواج بالغ بر ۱۱۵ هزار نفر بوده که نسبت به مدت مشابه گذشته و روال سابق، ثبت نام در سامانه با رشد بی‌سابقه ۱۰۰ درصدی مواجه شده است.
تعداد افراد در صف سامانه وام از بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در ابتدای طرح به ۲۸۵ هزارنفر در روز ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ کاهش یافته است. ل. عدم تعادل در تعداد پرداختی وام و کاهش تعداد متقاضیان در صف به دلیل ثبت نام حدود ۱۱۵ هزار نفر متقاضی جدید در طول اجرای طرح است.
تعداد پرداختی وام ازدواج از ابتدای سال تاکنون نیز بالغ بر ۶۴۲ هزار فقره بوده که حدود ۵۰ درصد آن (۳۱۰ هزار فقره) مربوط به ۶ هفته اول اجرای طرح بوده است.
وام پرداخت شده در مناطق محروم طی چهار ماهه اول سال جاری بالغ بر ۷۶ هزار نفر بوده و در مدت شش هفته از اجرای طرح و با توجه به اولویت تعیین شده از سوی بانک مرکزی حدود ۸۰ هزار نفر از این تسهیلات بهره‌مند شده اند.
در طول اجرای طرح (شش هفته)، تعداد افراد در صف که ثبت نام آنان مربوط به قبل از سال ۹۶ بوده است در حال حاضر به ۲۴ هزار نفر کاهش یافته است.
امید است با اجرای طرح، در ابتدای مهرماه سال جاری صرفا افراد ثبت نامی سال ۹۶ (افراد در صف مربوط به سه ماهه دوم سال جاری) در صف دریافت وام قرار داشته باشند.
در طول شش هفته از اجرای طرح، تعداد وام دریافتی از سوی متقاضیان زن ۱۴۰ هزار نفر و متقاضیان مرد ۱۷۰ هزار نفر بوده است بیشترین دریافت کنندگان وام ازدواج در طول این دوره از نظر سنی در بین زنان ۲۰ تا ۲۵ سال و در آقایان بین ۲۵ تا ۳۰ سال سن قرار دارند.
در پایان مردادماه سال جاری ۳۴۰ هزار نفر در صف پرداخت تسهیلات قرض الحسنه قرار داشته اند که در پایان هفته ششم این تعداد به ۲۸۵ هزار نفر در صف کاهش یافته است.
بانک مرکزی مجددا تاکید کرده است که مزدوجین محترم در صورت تعیین شعبه برای ارائه مدارک به شعبه تعیین شده مراجعه کنند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)